Şimdi Ara

1500 tl ye(artabilir) telefon önerisi ve telefon almak için beklemeli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tabi biçok bu şekilde konu vardır ama direk yanıt alsam beklentilerimi söyleyip daha sağlıklı bir alışveriş yapmış olurum diye düşünüyorum.

1500 tl ye kadar bir telefon bakıyorum.4 senedir kullandığım telefonun 2.5 senedir ciddi pil sorunları var.Artık bunla uğraşmak istemiyorum.Almışken düzgün bir tane almak istiyorum çünkü dediğim gibi 4 sene kullandım telefonu.Bozmuyorum ,bozulmayınca yenisini alamıyorum.Tabi sırf amiral gemisi olsun diye çok daha cazip bir telefonu kaçırmak istemem ama eski bir amiral gemisi olsa çok daha iyi olur.Telefonla uğraşmayı seviyorum çünkü bir yerden sonra. Bi root atayım rom yükleyeyim dedim mi hem kolaylık hem çeşit anlamında daha üstün markaların amiral gemisi modelleri.Yedek parça ve aksesuardada bu böyle.

Aslında samsung galaxy note 5 alma niyetindeydim hepsiburadadan ithalatçı garantili ama telefon almam gerekiyor çünkü 4 senedir kullandığım emektar HTC Sensation Xe artık bitti.E şuan 2000 lirayıda gözden çıkaramayacak durumdayım.Ama içimdende bi ses "Bekle onu al be oğlum" diyor.

biraz daha esneyebilirm ama o zamanda giderek 2000 bandına yaklaşacak ve benim aklım karışacak.Birde tahminim az kaldı yeni telefonların çıkmasına telefonum çöp olma noktasında olsada beklemeli mi ? Bekleyeceksem yeniler çıktı fiyatlara yansıdı demesi ne kadar sürer? Yada benim düşündüğüm fiyat bandında gelecek güzel modeller var mı?

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

• lütfen yardım edin
  • S6 garanti önemli değil dersen mi5 note 4 alınabilir bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Doğu

S6 garanti önemli değil dersen mi5 note 4 alınabilir bence.

S6 yerine kesinlikle mi5

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam 4 sene kullanıcam diyor bozulmasın falan diyor siz dandik çin mali telefon öneriyorsunuz kafanız güzel mi huawei p9 öneririm hocam özellikleri kamerası çok iyi ithalatçi garantili olarak hepsiburadada çok ucuza satılıyor ben de huawei honor 7 kullanıyorum çok memnunum p9un da öyle kronik sorunu yok kesinlikle sizi üzmez ve 4 sene kullanırsınız normal garantili olarak yanlış hatırlamiyorsam 2000 civarına satılıyor ama ithalatçi garantili de sorun teşkil etmiyor sorun çıkarsa hepsiburadaya gönderiyorsunuz ama sorun çıkacağıni düşünmüyorum kronik sorunu nereyeyse yok

• s7 edge 2.el 2000 tl al gitsin

• Kullaniyormusun bu telefonu ? Parca arızaların da destek vericekmisiniz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Doğu

Kullaniyormusun bu telefonu ? Parca arızaların da destek vericekmisiniz?

Anlamadim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. Soru telefonunuz mi5 mi ? 2. Soru parça sıkıntısı cekerse parça bulabileceği yer tarif edebilecekmisin?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.