quote:Orjinalden alıntı: BlackHawK72 quote:Orjinalden alıntı: erman123 bilen var mı kırdırınca neler çıkıyor Öpücük alınca event bittikten sonra exp kazanıyo Bu iş sadece 1000 çikolata için mi geçerli yoksa 20 de olur mu ben 2 kere 20 kırdırdımda kaç exp gelir ?
baya saglam item çıkartır bence 1000 tane az deıl amabunlar 1000 taneyı nasıl yapıyor anlamadım bende bıle 20 taneyı zor yaptım
dun 160 tane wardı pes pese kırdırdım 100 20 20 20 100 lukden lr cıktı 20 den lotto 20 den dd 20 den fr NOT: 40 lwl olanların 40 questleri war 2 tane goblinden 1 tane cıkıo yani zamanınız wrsa 1 gunde 1000 tane yaparsınız
quote:Orjinalden alıntı: NGabbyNGaGe quote:Orjinalden alıntı: knight_bagımlısı quote:Orjinalden alıntı: eNqiry Bunun Sonu CırCır bu arada praisa nın öpücüğü bu kadın da az değil haa
quote:Orjinalden alıntı: UnDeRgRoUnDrAp ben gecen gun 20 tane kırdırdım lotto cktı lottoyuuda kırdırdım 120 hp veren bı tohum geldı ek o tohumu sana 720 lik pot halinde meyweler wersin :P
quote:Orjinalden alıntı: aponur_tr quote:Orjinalden alıntı: UnDeRgRoUnDrAp ben gecen gun 20 tane kırdırdım lotto cktı lottoyuuda kırdırdım 120 hp veren bı tohum geldı ek o tohumu sana 720 lik pot halinde meyweler wersin :P güzeldi