Bizim clan dan biri illegal yolla 1000 çukulataya dooru gidiyo şimdi bu adam neler yapabilir 1000 çukulatayla. not:Biliyorum ÇİKOLATA ama ben iş olsun diye çukulata dedim
quote:Orjinalden alıntı: erman123 bilen var mı kırdırınca neler çıkıyor Öpücük alınca event bittikten sonra exp kazanıyo
quote:Orjinalden alıntı: BlackHawK72 quote:Orjinalden alıntı: erman123 bilen var mı kırdırınca neler çıkıyor Öpücük alınca event bittikten sonra exp kazanıyo :)) 1000 tane toplarsın 1000exp verir işte o zaman ticketlerde k2 nin yedi ceddine hitaben şeyler yazılır
quote:Orjinalden alıntı: Caduceus quote:Orjinalden alıntı: BlackHawK72 quote:Orjinalden alıntı: erman123 bilen var mı kırdırınca neler çıkıyor Öpücük alınca event bittikten sonra exp kazanıyo :)) 1000 tane toplarsın 1000exp verir işte o zaman ticketlerde k2 nin yedi ceddine hitaben şeyler yazılır
quote:Orjinalden alıntı: Caduceus quote:Orjinalden alıntı: BlackHawK72 quote:Orjinalden alıntı: erman123 bilen var mı kırdırınca neler çıkıyor Öpücük alınca event bittikten sonra exp kazanıyo :)) 1000 tane toplarsın 1000exp verir işte o zaman ticketlerde k2 nin yedi ceddine hitaben şeyler yazılır Sanırım o % olarak arttıracak.Premium gibi.
quote:Orjinalden alıntı: by-ko 1000 tane çukulatanın ödülü red treasure chesttir(kesin yine yanlış yazdım) Peki bu chestten cıkan item de eventten sonra silinecek mi?
quote:Orjinalden alıntı: Angelus quote:Orjinalden alıntı: by-ko 1000 tane çukulatanın ödülü red treasure chesttir(kesin yine yanlış yazdım) Peki bu chestten cıkan item de eventten sonra silinecek mi? sadece çuklat takıları siliniyor
quote:Orjinalden alıntı: mavi1991 quote:Orjinalden alıntı: Angelus quote:Orjinalden alıntı: by-ko 1000 tane çukulatanın ödülü red treasure chesttir(kesin yine yanlış yazdım) Peki bu chestten cıkan item de eventten sonra silinecek mi? sadece çuklat takıları siliniyor kutudan çıkan şey silinmez
quote:Orjinalden alıntı: by-ko 1000 tane çukulatanın ödülü red treasure chesttir(kesin yine yanlış yazdım) Kannımca doğru yazdın
quote:Orjinalden alıntı: Dewil May CRY quote:Orjinalden alıntı: by-ko 1000 tane çukulatanın ödülü red treasure chesttir(kesin yine yanlış yazdım) Kannımca doğru yazdın