Şimdi Ara

1000 Dolarlık Casio G-shock!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Casio, G-shock modelinin 30.yılı kutlamaları şerefine G-shock'larda sunduğu ve Core Guard Structure adını verdiği yapıyı geliştirerek üç $900, $1000 ve $1100 değerinde üç yeni saat tanıttı. Yeni yapıda g-shockların genelinde dışı silikon iç kısmı çelik olarak bilinen "core guard structure" metal, silikon ve alpha gel adı verilen farklı bir karışımla sunuluyor.

Haberin detayı için : $1000'lık Casio G-Shock mu?

• G-Shock'ların en büyük handikapı genelinin plastik kasa olması. Plastik kasa saatin kalite hissini hangi tasarım olursa olsun düşürüyor. Bende de var bir tane outdoor faaliyetler için zaman zaman takıyorum.
    Ama çelik ve titanyum kasa olanları da var MRG serisi. Fiyatları 4 bin dolara kadar çıkabiliyor.

http://www.amazon.com/s/ref=sr_st?qid=1376498721&rh=n%3A377110011%2Cp_4%3ACasio&sort=-price

G-shock mrg serisi alacak olanlar için yazıdaki saatlerin fiyatları ve tasarımları oldukça uygun nitelikte.

Ama ben yeni bir g-shock alacak olsam aşağıda ki modeli alırım.

• G-Shock'tan çok Edifice serisini andırmış şahsen ben pek bir G-Shock havası göremedim saatte haa ama güzel mi güzel orası başka mevzu
  • Çok güzel bir saat kesinlikle G-Shock tan vazgeçmeyen biri olarak konuşuyorum her türlü açıdan kaliteli bir saat. Casio dünya da en basit ve kaliteli saat üretici firma olarak 1 numara diyebiliriz bu kadar kaliteye çok uygun bir fiyat diyebilirim.
  • Saat gshock değil başka birşey , g havası yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saat g-shock 30.yilina pzel olarak ilk kez paslanmaz celik kordon ve ilk defa safir cam kullanmis olmali titanyum kaplamada olabilir fiyati oldukca yuksek cnku ama siyah renkte bi celik olsa idi daha guzel olurdu bence tam asker saati bu saatler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.