Şimdi Ara

1000 lira bütçe ile telefon almak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hepsiburadadan puan+cek kampanyası var, bütçe 900-1000 arası, hangilerini önerirsiniz? s4 mini ağır basıyor şu an için. kestane kebap acele cevap :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuyudakitas -- 21 Şubat 2014; 12:31:25 >

• Nokia L625 Ne dersiniz hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: wishnax

Nokia L625 Ne dersiniz hocam
    wp yerine andorid kullanmayı planlıyorum. gmd de pek cazip gelmiyor.
  • Hocam S4 Minide ısınma ve oyunlarda kasma sorunu var.Onu boş verin.
    Sizin telefonunuz :
    HTC ONE X 32 GB

Çok harika cihaz hocam.

Beats Audio
    8 MP
    4 ÇEKİRDEK VS.VS.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren..34

Hocam S4 Minide ısınma ve oyunlarda kasma sorunu var.Onu boş verin.
    Sizin telefonunuz :
    HTC ONE X 32 GB

Çok harika cihaz hocam.

Beats Audio
    8 MP
    4 ÇEKİRDEK VS.VS.

One x in rami 1 gb olmasa hc dusunmem ama ram olayi ciddwn sikinti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuyudakitas

quote:

Sizin telefonunuz :
    HTC ONE X 32 GB

Çok harika cihaz hocam.

Beats Audio
    8 MP
    4 ÇEKİRDEK VS.VS.

Hocam Ram a bakmayın.Optimize diye bir şey var.

256 Mb ram iPod Touch da Subway gayet akıcı kasmadan oynatıyor ama aynı oyunu 2 GB ramli piranha tablette oyna kasar.

Aynı Durum WP içinde geçerli.Bunu herkes biliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eren..34 -- 21 Şubat 2014; 14:08:42 >
  • quote:

quote:

quote:

Sizin telefonunuz :
    HTC ONE X 32 GB

Çok harika cihaz hocam.

Beats Audio
    8 MP
    4 ÇEKİRDEK VS.VS.

Hocam Ram a bakmayın.Optimize diye bir şey var.

256 Mb ram iPod Touch da Subway gayet akıcı kasmadan oynatıyor ama aynı oyunu 2 GB ramli piranha tablette oyna kasar.

Aynı Durum WP içinde geçerli.Bunu herkes biliyor.

1 gb ramli s3 android 4.4 alamazken 1,5 gb ramli s4 mini alacak. bu avantaji da var.

• quote:

Sizin telefonunuz :
    HTC ONE X 32 GB

Çok harika cihaz hocam.

Beats Audio
    8 MP
    4 ÇEKİRDEK VS.VS.

Sizi son zamanlarda cok sik goruyorum. Hep ayni telefonu tavsiye ediyorsunuz. One X i ben kullaniyorum wi-fi sorunu haric sikintisiz bir cihaz. Fakat gunumuzde daha iyi telefonlar var.
    Ben nexus 4 oneririm o fiyata ya da xperia sp
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAXSTAR

quote:

Sizin telefonunuz :
    HTC ONE X 32 GB

Çok harika cihaz hocam.

Beats Audio
    8 MP
    4 ÇEKİRDEK VS.VS.

Sizi son zamanlarda cok sik goruyorum. Hep ayni telefonu tavsiye ediyorsunuz. One X i ben kullaniyorum wi-fi sorunu haric sikintisiz bir cihaz. Fakat gunumuzde daha iyi telefonlar var.

Xperia sp nin guncelleme durumu nasildir acaba?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MAXSTAR

quote:

Sizin telefonunuz :
    HTC ONE X 32 GB

Çok harika cihaz hocam.

Beats Audio
    8 MP
    4 ÇEKİRDEK VS.VS.

Xperia sp nin guncelleme durumu nasildir acaba?

Alıntıları Göster
    Güncelleme için Nexus 4 en iyisi.
    S4'de iyidir hocam.Güncel bir telefon olduğu için güncelleme alır

• quote:

Orijinalden alıntı: ratch

S4 butceyi asiyor malesef 1000 tl civari butcem var. hepsiburadadan alacagim, sitede nexus 4 un satisi yok.
  • quote:

quote:

S4 butceyi asiyor malesef 1000 tl civari butcem var. hepsiburadadan alacagim, sitede nexus 4 un satisi yok.

Alıntıları Göster
    windows deseydiniz 6 inçlik lumia 1320 yi alın keyfinize bakın diyecektim. Android lere gelirsek o fiyata s3 ve one x e bakın derim tabi xperia sp yi de unutmamak gerek, güncellemeye takılmayın. Cihazı root layın istediğiniz romu yüklersiniz.

Unutmadan Motorola Moto G ye de bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laerrof -- 21 Şubat 2014; 16:35:05 >

• quote:

quote:

s4 mini yazacaktım.Yanlış yazmışım
  • kuyudakitas K kullanıcısına yanıt
    general mobile discovery fiyatına göre çok sağlam . aynısı bende war gta sanandresi bile oynuyorum :D
  • quote:

hepsiburadadan puan+cek kampanyası var, bütçe 900-1000 arası, hangilerini önerirsiniz? s4 mini ağır basıyor şu an için. kestane kebap acele cevap :)

Dur sana sallamadan adam gıbı acıklayayım ...

one x gec 2012 nın eskı nesıl teknolojılı telefonu guncellemede almayacak,cekırdegın sınıfına ve teknolojısıne bak sayısına degıl.gmd zaten gec saglam falan degıl,servısıde sıkıntı telefonunda kronık bolca sorunu var..

o paraya sp onerırım,oncelıkle kasası samsungtan yada nexustan cok daha saglam 2370 batarya ıle gun ıcınde rahat edersın,ayrıca gpu olarak s4 mınıdende ustun,xperıa Z dekı adreno 320 gpu ıle oyunlarda sıfır sıkıntı,o paraya bır dıger adam gıbı alternatıf nexustur fakat onunda hem sarjı cok az gıder hemde sd kart takamazsın..sp de 4.4 guncellemesı alacak.

s4mını hem samsungun ram canavarı tıuchwız arayuzu hemde ram optımızasyonun berbat olmasından dolayı 1 aya rehberde bıle kasar,kasa zaten aynı plastık yumurta kasa.
     1000 lira bütçe ile telefon almak 1000 lira bütçe ile telefon almak

• quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

quote:

hepsiburadadan puan+cek kampanyası var, bütçe 900-1000 arası, hangilerini önerirsiniz? s4 mini ağır basıyor şu an için. kestane kebap acele cevap :)

one x gec 2012 nın eskı nesıl teknolojılı telefonu guncellemede almayacak,cekırdegın sınıfına ve teknolojısıne bak sayısına degıl.gmd zaten gec saglam falan degıl,servısıde sıkıntı telefonunda kronık bolca sorunu var..

o paraya sp onerırım,oncelıkle kasası samsungtan yada nexustan cok daha saglam 2370 batarya ıle gun ıcınde rahat edersın,ayrıca gpu olarak s4 mınıdende ustun,xperıa Z dekı adreno 320 gpu ıle oyunlarda sıfır sıkıntı,o paraya bır dıger adam gıbı alternatıf nexustur fakat onunda hem sarjı cok az gıder hemde sd kart takamazsın..sp de 4.4 guncellemesı alacak.

s4mını hem samsungun ram canavarı tıuchwız arayuzu hemde ram optımızasyonun berbat olmasından dolayı 1 aya rehberde bıle kasar,kasa zaten aynı plastık yumurta kasa.

SP ' nin kendi segmentinde en çok sorun çıkaran cihaz olduğunu biliyorsunuzdur heralde.

SONY amiral gemisi xperia z den bile desteğini çekti çekecek.Sony hep böyle yapıyor.Üst segmente ağırlık veriyor.(Z Ultra , Z1 , Z1 Compact vs.)

SP falan hikaye.

• quote:

quote:

quote:

SP ' nin kendi segmentinde en çok sorun çıkaran cihaz olduğunu biliyorsunuzdur heralde.

SONY amiral gemisi xperia z den bile desteğini çekti çekecek.Sony hep böyle yapıyor.Üst segmente ağırlık veriyor.(Z Ultra , Z1 , Z1 Compact vs.)

SP falan hikaye.

Alıntıları Göster
    dostum bılmedıgın konuda ahkam kesme destegı cekecek dıye hayıflanıyorsan 4.1 kullanan ve ustunu almayacak olan 2012 dekı one x tavsıye etme barıde,anlıyorsun sansınlar.bıraz nanoteknolojı,gpu mımarısı,cpu mımarısı,cıpset,yazılım optımızasyonu nasıl yapılır yapılamaz onları oku ogren sonrasında eyvallah,o zamana kadar...

,sen yıne aynı lıstenı tum konularda kopyala yapıstır yapmaya devam et.

• quote:

dostum bılmedıgın konuda ahkam kesme destegı cekecek dıye hayıflanıyorsan 4.1 kullanan ve ustunu almayacak olan 2012 dekı one x tavsıye etme barıde,anlıyorsun sansınlar.bıraz nanoteknolojı,gpu mımarısı,cpu mımarısı,cıpset,yazılım optımızasyonu nasıl yapılır yapılamaz onları oku ogren sonrasında eyvallah,o zamana kadar...

,sen yıne aynı lıstenı tum konularda kopyala yapıstır yapmaya devam et.

Alıntıları Göster
    hocam sıfır cihaz alıcaksanız zaten piyasa belli ben sizin yerinizde olsam ikinci el temiz bişeyler bakardım

• Ben olsam Lumia 1320,GM Discovery 2 ya da Elite Lite(GM ürünleri henüz çıkmadı yakında çıkacak) alırdım.
  • Xperia Sp de şu an 4.3 güncellemesi geldi 4.4 de gelecek kamerayla uzak çekim yapacaksan alma ama kamerayla çok uğraşmam yakın çekim yaparım diyorsan bu fiyata en sağlam en iyi telefon budur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.