Şimdi Ara

450 TL Bütçeye En Uygun Telefon Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kafam çok karışmış durumda ve Nokia piyasasını, özelliklerini hiç bilmiyorum. 29.08.2014 20:00 gibi laptop başına oturdum ve şuan hala telefon araştırması yapmaktayım.

Windows phonelara hiç sıcak bakmıyordum ancak whatsapp bildirim sorunu çözülmüş diyorlar. ( Hala emin değilim )

300-450TL arasında araştırma yapınca karşıma Htc 8s, lumia 620,625,900,920 ve 500 ile 700 lü seriler çıkmakta. En iyisi hangisidir ? F/P olarak ve 450TL bütçeyi 1 TL geçmeyecek cihaz öneriniz var mıdır?

450TL'ye kadar kamerası en iyi telefon hangisidir ?
    Whatsapp sorunu hala var mıdır ?
    WP 8.1 sürümünü alacak telefon hangisidir ?
    Hangi telefon sıkılmadan kullanacabilceğim sorunsuz telefondur ?
    Hangi telefonun malzeme kalitesi iyidir ?

İstanbul içi elden alcam kesinliklee.. Beğendiğiniz ilanların linkini atar mısınız ? Telefon satan arkadaşlarda konuya ya da pm yoluyla telefonun resimlerini, yanında ne verceklerini yazabilir. ( SADECE İSTANBUL İÇİ )

Herkese teşekkür ederim. Yorumlarınız benim için çok önemli 8 saattir telefon araştırması yapıyorum. WP'lu telefonlar işin içine girince kafam çok karıştı.

• Zenfone 4 on numara f\p ürünüdür,Turkcell bayilerinde 449 Tl'ye bulabilirsiniz.Sorunsuz çok kaliteli bir cihaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lumıa 525 o fıyatta bulunursa makul cıhaz ama yınede androıd avantajı ıle zf4 bakılabılır.
  • Lumia 525 ya da zenfone 4 bakabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zenfone 4 diyorum. Biraz da bunu araştırın.

• lumia 525 iyi cihazdır.zenfone 4 android olarak o bütçede en iyi cihaz
  • Zenfone 4 açıp inceletmediler ama elime aldım. Kasası çok dandik gibi geldi ve genel olarak tasarımını beğenmedim. Sıfır alma zorunluluğum yok, ikinci el temiz 8s istiyorum aslında. Bir tane çok istediğim beyaz renk vardı 340TL'ye hemen satılmış. 450TL gibi rakamlara çıkarsam zaten 8x alırım. Şu lumialar arasında hangisi iyidir ? Gerek kamera, gerek hız, kasa kalitesi bakımından bunu öğrenmem lazım. Asus'tan memnum değil gibiyim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    750 TL TELEFON TAVSİYESİ
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxbgrxxx

Zenfone 4 açıp inceletmediler ama elime aldım. Kasası çok dandik gibi geldi ve genel olarak tasarımını beğenmedim. Sıfır alma zorunluluğum yok, ikinci el temiz 8s istiyorum aslında. Bir tane çok istediğim beyaz renk vardı 340TL'ye hemen satılmış. 450TL gibi rakamlara çıkarsam zaten 8x alırım. Şu lumialar arasında hangisi iyidir ? Gerek kamera, gerek hız, kasa kalitesi bakımından bunu öğrenmem lazım. Asus'tan memnum değil gibiyim..

HTC 8S 430 TL Hizlialda hocam ama yavaş bir cihaz.İkinci el Moto G bulursan çok iyi olur.Lumia tarafında Lumia 525 sıfır olarak çok iyi cihaz 1 GB RAM ile çok iyi.İkinci el Lumia 820'de iyi seçenek.

• Aspilicueta24 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim dediğiniz cihazları araştırıyorum hemen. Yavaş olması önemli değil öğrenciyim 2 yıl götürsün yeter :) Oyun beklentim yok zaten. Facebook,whatsapp kullanacağım.
  • quote:

Teşekkür ederim dediğiniz cihazları araştırıyorum hemen. Yavaş olması önemli değil öğrenciyim 2 yıl götürsün yeter :) Oyun beklentim yok zaten. Facebook,whatsapp kullanacağım.

Rica ederim,HTC tarafından alicaksaniz 8S yerine 8X ikinci el daha mantıklı

• Aspilicueta24 kullanıcısına yanıt
    Araştırdım onuda ancak bütçemi aşıyor malesef :)
  • quote:

Araştırdım onuda ancak bütçemi aşıyor malesef :)

Üstüne bir 100 daha koyarak sıfır LG L70'de alabilirsiniz.Çok iyi ve ihtiyaclarinizi rahat karşılar. Ben bir yakınına alirdim,sadece facebook ve whatsapp kullanır çok memnun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.