Şimdi Ara

1000 lira dolaylarında telefon tavsiyesi??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm kardeşler foruma yeni başladım arkadaşımın tavsiyesi üzerine 1000 lira dolaylarında param var ne önerirsiniz.2 gün sonra tel almaya gidicem hala karar veremedim lütfen yardımcı olurmusunuz
    benim aklımdan nokia n8 geçti fakat bazı yerlerde önermediklerini gördüm benim yeni nesil telefonlar konusunda pek bir bilgim yok tavsiyelerinizi bekliyorm

• n8 galaxy s veya yurtdışından getirebilirsen iphone 4
  • bunların içinde hangisini önerirsin kardeş?n8 hoşuma gitmişti fakat yorumlar soğuttu..
  • bence alabiliyorsan iphone 4 . kesinlikle iphone. dün akrabada vardı. (bendede samsung wave var) telefonu elime aldığım anda waveden soğudum o derece yani. yurtdışında tanıdığın varsa getirte bilirisin. eğer yok burdada pahalı dersen.

galaxys de n8de güzel telefon . hangisi daha iyi dersen galaxys in ekranı hem daha büyük hem daha kaliteli. ama kamerasında flash yok. n8inde 12mp xenon flash flashlı kamerası var. ama ben olsam galaxys tercih ederdim.

3üde güzel. ama ben olsam iphone4 alırdım.

bana kalırsa kısaca n8<galaxys<iphone
  • ha birde galaxys de android n8de symbian işletim sistemi var. bana kalırsa android daha iyi.

Sony Ericsson Xperia X10 da iyi bir telefon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexdesouza.10 -- 18 Kasım 2010; 21:21:35 >
  • tmm kardeş cok sağol cok yardımcı oldn
  • ya sony pek ilgilenmiyor diyorlar türkiyeyle tavsiyelerin için gerçekten çok sağol 1000 lira az değil yanlış mallara para vermeyelim..
  • Kardeşim yerinde olsam Nokia N95 alırdım. Kesinlikle pişman olmassın. Fiyatı 899,00 YTL.

Buradan inceleyebilirsin.

http://ceptelefoncu.blogcu.com/nokia-n95-cep-telefonu/1029438
  • quote:

Orijinalden alıntı: hatred60

slm kardeşler foruma yeni başladım arkadaşımın tavsiyesi üzerine 1000 lira dolaylarında param var ne önerirsiniz.2 gün sonra tel almaya gidicem hala karar veremedim lütfen yardımcı olurmusunuz
    benim aklımdan nokia n8 geçti fakat bazı yerlerde önermediklerini gördüm benim yeni nesil telefonlar konusunda pek bir bilgim yok tavsiyelerinizi bekliyorm

Boşver sen N8'i, HTC Desire al keyfine bak, Nokia'nın symbian'lı N8'ini alıp ne yapacaksın
  • N95 öneren de varya ... Allah akıl fikir versin ne diyim.

N8 den uzak dur, 5800 ın işletim sistemi, resmen 5800 kullanıyor gibi hissediyor insan.

Bugün elime galaxy s aldım, malzemesi kalitesiz falan diyorlar ya, bayağı ince hoş bi alet, dokunmatiği çok tatlı, kasma 0, tek eksiği kamera flaşı yok. 1150 tl ye ithalatcısından garantili alabilir ya da 1450 liraya genpa garantili alabilirsin.

iPhone 4 ü bir kez elime almışlığım var o da kilitli telefondu, sadece kilidini açabildim ama iphone nin sgs den iyi olan bi kac özelliği, 2. el fiyatları düşmez, ikisine de aynı parayı ödersin ama ortalıkta çıkardığında aaa ayfoon derler samsungada ııı samsung derler.

Sgs nin ip4 e baskın özellikleri, daha hızlı, itunes falan yok, internet tarayıcısında flash acılıyormus falan filan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: magic0re

N95 öneren de varya ... Allah akıl fikir versin ne diyim.

N8 den uzak dur, 5800 ın işletim sistemi, resmen 5800 kullanıyor gibi hissediyor insan.

Bugün elime galaxy s aldım, malzemesi kalitesiz falan diyorlar ya, bayağı ince hoş bi alet, dokunmatiği çok tatlı, kasma 0, tek eksiği kamera flaşı yok. 1150 tl ye ithalatcısından garantili alabilir ya da 1450 liraya genpa garantili alabilirsin.

iPhone 4 ü bir kez elime almışlığım var o da kilitli telefondu, sadece kilidini açabildim ama iphone nin sgs den iyi olan bi kac özelliği, 2. el fiyatları düşmez, ikisine de aynı parayı ödersin ama ortalıkta çıkardığında aaa ayfoon derler samsungada ııı samsung derler.

Sgs nin ip4 e baskın özellikleri, daha hızlı, itunes falan yok, internet tarayıcısında flash acılıyormus falan filan.

Arkadaş zaten 1000 TL bütçe ayırmış ip4 kafadan elenir, zaten piyasada yok şu anda, bütçeyi yükseltebilirse Galaxy S güzel tavsiye ederim ben de kullanıyorum, sadece GPS'i kötü ve donanımsal olarak sorun var GPS'de, onun dışında memnunum.

• NOKIA N8.
  • yurtdışından ip4 getittirmeye karar verdim gibi çok teşekkür ederm hepinize:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferhat&

Kardeşim yerinde olsam Nokia N95 alırdım. Kesinlikle pişman olmassın. Fiyatı 899,00 YTL.

Buradan inceleyebilirsin.

http://ceptelefoncu.blogcu.com/nokia-n95-cep-telefonu/1029438

n95 iyidir

yurtdışı iphone4 650-700 $ en iyi seçim bu olur.

• N8i kendi işlemcisi bitiriyor bence. Ben dün inceledim de biraz hakikaten o özelliklere ve tasarıma symbian yakışmamış bence. Galaxy S de baktım o daha bir çekici geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetcan_34

N8i kendi işlemcisi bitiriyor bence. Ben dün inceledim de biraz hakikaten o özelliklere ve tasarıma symbian yakışmamış bence. Galaxy S de baktım o daha bir çekici geldi

N8 Galaxy S ile kıyas dahi olmaz hocam, çok kötü bir telefon N8. Mailler bile direkt telefona düşmüyor, push desteği yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hatred60

yurtdışından ip4 getittirmeye karar verdim gibi çok teşekkür ederm hepinize:))

en iyisi.
  • nexus one
  • sony ericsson x10
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.