Bildirim
1000 liraya kadar tavsiye/ g2 alınmalı mı?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
M4aqua daha iyi bir şeçim olacaktır -
8gb hafızadan sadece 2gb yer kalıyormuş.güncellemede vs sorun olur falan demişler.biraz araştırayım. -
quote:
Orijinalden alıntı: son feci adam
8gb hafızadan sadece 2gb yer kalıyormuş.güncellemede vs sorun olur falan demişler.biraz araştırayım.
Güncellemeyi ona göre gönderirler zaten. Ayrıca hafıza kartı işini kolaylaştıracaktır -
birkaç incelemeye baktım, şimdilik g2den daha çok içime sindi diyebilirim.gereksiz uygulamaları silince falan idare ediyormuş.zaten 8gblık telefona hafıza kartı her türlü şart. -
quote:
Orijinalden alıntı: son feci adam
birkaç incelemeye baktım, şimdilik g2den daha çok içime sindi diyebilirim.gereksiz uygulamaları silince falan idare ediyormuş.zaten 8gblık telefona hafıza kartı her türlü şart.
16 gb versiyonu türkiyede olsaydı iyi olurdu. Güncelleme ile depolama alanını az çok düzelteceğine inanıyorum. Hafıza kartına uygulama taşıyarakta kolaylık oluyr -
g2
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- yaşlılar için akıllı telefon tavsiyesi
- telefonun hangi ülkeye ait olduğunu nasıl anlarız
- ipro smart 2.4s
- samsung a15 alınır mı
- yurt dışı telefon yılbaşında açılmadı
- xiaomi whatsapp sorunu
- telefon önerileri 2024
- device health services nedir
- play protect nedir
- telegramda video nasıl izlenir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X