quote:Orijinalden alıntı: MuratAtasciBoşuna uğraşma kimse ilgilenmez bu topicle....ılk ve son msj ım.. actıon topıcler hazırlamak ıstıyorsan daha fazla kafa yormalısın...
quote:Orijinalden alıntı: RSS_02ılk ve son msj ım.. actıon topıcler hazırlamak ıstıyorsan daha fazla kafa yormalısın...Alıntıları Göster Hurraa şimdi ilgiler bu topice artık moda bu Karambol yapın beyler
quote:Orijinalden alıntı: CitizenHurraa şimdi ilgiler bu topice artık moda bu Karambol yapın beyler Alıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: şahmeran ben atıcamAlıntıları Göster bu ne böyle bence kafanı başka şeylere yor bende böyle yapmıştımda bana moderatörler kızdı e-mail ime uyarı geldi dikkat et sanada uyarı gelmesin.
quote:Orijinalden alıntı: Unkown-Artistbu ne böyle bence kafanı başka şeylere yor bende böyle yapmıştımda bana moderatörler kızdı e-mail ime uyarı geldi dikkat et sanada uyarı gelmesin. Alıntıları Göster çok güldüm bu topice
quote:Orijinalden alıntı: masmanyakne 1000 i 100 msj bile görmez Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: masmanyak ne 1000 i 100 msj bile görmez
quote:Orijinalden alıntı: Guestçok güldüm bu topiceAlıntıları Göster 1000. aha attım.ne oldu sıncık??
quote:Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans1000. aha attım.ne oldu sıncık??Alıntıları Göster aha bendende 1001 hadi bakalı.1002 yi kim atacak bakalım
quote:Orijinalden alıntı: B.S.S.aha bendende 1001 hadi bakalı.1002 yi kim atacak bakalımAlıntıları Göster ben attım 1002 yi 1003 kim atcak bakalım
quote:Orijinalden alıntı: bozzben attım 1002 yi 1003 kim atcak bakalımAlıntıları Göster ahanda geyiğe bak manyak geyik oldu 1003 yine benden. 1004 ü bekliyozz
quote:Orijinalden alıntı: B.S.S.ahanda geyiğe bak manyak geyik oldu 1003 yine benden. 1004 ü bekliyozzAlıntıları Göster 1004 geldi 1005 kim
quote:Orijinalden alıntı: bozz1004 geldi 1005 kimAlıntıları Göster al bendenn 1005. 1006yı beklioz. mümkünse adanalı olsun.
quote:Orijinalden alıntı: Guestal bendenn 1005. 1006yı beklioz. mümkünse adanalı olsun.Alıntıları Göster Görürsem sölerim ahanda 1007. 1008 nerde. Mümkünse adanalı olmasın