toplu mail atmak istiyorum. outlookta "to:" kısmına en çok kaç tane mail girebilirim ?
bir de aralara virgül mü koyucam var mı bi bilginiz ?
aralara virgül koyabilirsin. sınırı bilmiyorum ama ben 100 tane yazığımı biliyorum.
; doğru da "to" ya yazma gizli yollaman daha uygun olur...
nasıl gizli yollarım
bcc kısmına adresleri yaz
hmmm tamam. o zaman son bir sorum var. "to" kısmına yazmayıp da sadece "bcc" kısmına yazsam gider değil mi ??
bi de bişi daha geldi aklıma. ben yaklaşık 10arlı 10arlı mailler yolluyorum. yani "bcc"'ye noktalı virgül ile 10 tane mail yazdım ve "read reciepents" özelliğini tıkladım diyelim. bu 10 maile birden read ister değil mi ?
teşekkürler
Yazdığınız mail'i birden fazla kişiye göndermek istiyorsanız, ki sayısının bir sınırı olacağını zannetmiyorum, adres deterinde bir grup oluşturmanız ve kime kısmına bu grup adını eklemeniz, daha kullanışlı bir yol. bcc veya gizli yazan yere bu grup adını eklemeniz veya adresleri tek tek eklemeniz halinde, mail'iniz gider. Bu durumda karşı taraf mail'iniz aldığında, bu mail'in kendisinden başka kimlere gittiğini öğrenemez. Kime kısmına yazılan adresler, karşı taraf mail'inizi aldığında sağ tuşla özellikler kısmına bakıldığında, mailin kendisinden başka kimlere de gittiğini gösterir.
to: kısmına en az 1 kişi yazman gerekir. aralarına virgül koyarak istediğin kadar yazarsın. cc: Mailin bir kopyasını bu kişiye yollar. to'ya attığın kişiler bu kopyaları kime attığını görebilir bcc: Aynı şeilde mailin kopyasını bu insanlara yollar ancak to daki kişi(ler) buradaka insanlara attığını göremez.
her durumda to: kısmına en az 1 tane isim yazmak zorundasın
arkadaşlar bilgiler çok güzel teşekkür ederim. ancak şu "read reciepents" soruma da bi yorum yaparsanız çok sevinirim ...
Bütün mail attığın kişilerden okundu bilgisi ister ama tabii karşı taraf bu ayarı yaptıysa. ama istemezse göndermeyebilir yani. Bende öyleyimdir giden bütün maillerden okundu bilgisi iste şeklinde ayar yaptım.
ben de gudumlu gelen tum mail'lere " bu mail okunmadan silinmistir " diye yazar, geri gitmesine izin veririm :-))))
en iyisi tek tek yollayın boylece boyle seylerle kafanız yorulmaz :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme