Şimdi Ara

1000 mgb'lık Free E-mail (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yaw bunun bir sitesi yokmu arkadaşlar? Merak ettim olayı... Google.com'a giriyorum ama bunun hakkında bir bilgi yok, bulamadım bi türlü!!!
  • Türkçe sirede değil,ingilizce bölümünde hem haber kısmında hemde e-mail kısmında bahsediyordu.tabi kaldırmadıysalar.en son öyleydi
  • byte dönüşümleri farklıdır.
    normalde teknik olarak
    1GB = 1024MB
    bu zaten biliniyor. ama hdd üreticileri için
    1GB = 1000MB
    sanırım anlaşmazlık burdan geliyor...
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by kapalinda</i>
    <br />okullu arkadaşım,sen olayların ufak detaylarına takılıp kalan arkadaşlardansın,ben gega demişim giga demişim ne önemi var anlamadım,adamların yaptığında bahsediyorum sen yok mega yok byte ta kalıyorsun.atlayan olarak senden başka kimseyi görmüyorum.sen imla ile ilgilenen yada terimlerin yazılamsıyla ilgilenen bir arkadaş isen gir edebiyat forumunda yaz bu işin okulundanım diyorsun ama anlaşılan, sen eleştiri yapmaktan zevk alan birisin,eyvallah okullu arkadaşım bizi aydınlattın ama eğer adamların 1 gb lik alan vermeleri ile ilgili birşey yazacaksan yaz yok sırf birşeyler yazayımda forumdaki puanım artsın diyenlerdensen o başka ,Yanlız gidip bakıp araltıran bir tipsen benim neden bu haberi yazdığımıda anlarsın,belki herkese sein gibi okul bitirip:))) ingilizce bilip google'nin sitesine girip haber alamıyordur.Benim amacım bilmeyenler varsa haberdar etmekti ama .Senin gibi dostlar kendilerini möhömmmmmm şahsiyet olarak göstermek istiyorsa o başka.Ayrıca bilgisayarı bilmek demek senin yaptığın gibi megabyte'ların isimlerini doğru yazmak ise yanlış yollarda ilerliyorsun derim konu imla değil.Ayrıca insan istediği gibi yazar, artı kaldıki yazdıklarımda anlaşılmayacak taraf göremiyorum.Ama sen anlamamış olacaksın ki döktürmüşün:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Arkadaşım Donanimhaber bilgiyi paylaşmak içindir. Eğer bir şeyi yanlış söylediysen bu başkaları tarafından düzeltilir. Haa, o da yanlış söylüyorsa o da düzeltilir. Görüyorum ki sana yapılan düzeltme çok gücüne gitmiş. Ayrıca söylediğin şeyin imla hatasıyla alakası yok. 85 den beri bilgisayar teknolojisinin içindeyim diyorsun ama yanlış öğrenmişsin temel bilgileri.

• peki bu gmail üye kabul etmeye başlamış mı?
  • test amaciyla bi ara beta kullanicilar aldilar ama shu anda yeni alinmiyor.
    daha fazla info ve screenshot vs. icin:
    http://gmail.google.com/gmail/help/about.html
  • Allah allah nasil olur boyle bisiy.. dehset
  • ya harbiden ya megabyte gigabyte hala bu tartısmayı yapıyosunuz kavga edecekseniz özel mesajlasın kardesim. biseyler anlamaya calısıyom 2 mesajda bir yırtık dondan cıkar gibi yollamısınız gb=mb falan bırakın kardesim bu isleri anlayan anlılyo. bi tanesi de cıkmıs yanlıs yazlılanları düzeltmek görevimiz. sırf bisey yazmak icin yazıyosunuz. tav oldum yaaaaaaa
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by kapalinda</i>
    <br />Doğrudur arkadaşlar 1gb alan vermeleri biraz zor,Habere gelince ben google sitesinin (ingilizce olanda) gördüm ve okudum.Zaten 1 gb ye gerek yok yukarıda arkadaşların dediği gibi 20 mb verselerde olur.<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Yani siteye girdin ve gerçekten 1GB alan verdiklerini anlamadın mı?
  • çok fazla...
    <br />Zaten bu bu kısımda son yazım.İsteyen dilediğini yazar çokta şeyimde.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    Neyinde olduğu umrumda değilde hani son yazındı.
  • www.turkshare.com da gmail davetiyesi (invetisi) var
  • arkadaşlar yapmayın 1gb modası geçtişimdi 1 terbayte var hem de bedava
    yani:
    1024 gigabyte
    1042*1024 megabyte
    1024*1024*1024 kilobyte

adres:http://www.hriders.com/create_account.cfm
  • abi adamlar ciddimi bu ne yav 1 tb benim hdd 80 gb. nerden geliyor bu değirmenin suyu
  • Dostum, kapalinda adlı arkadaş bu post mesajı 14 nisan 2004 de bırakmış.Eski mesajları okuyan ve gmail olayını duymamış olabilen bir arkadaş ta mesaj atınca konu yenilerin arasına girmiş.Adamın dediği tarihte öle herkes gmail olayını bilmiyordu
  • bildiğim en çok 1.6tb çıktı fiyatıda 2.199$ dı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.