Şimdi Ara

1000 mgb'lık Free E-mail

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir çoğunuz duymuştur.ama hem duymayanlar ileteyim hemde bilenlerden cevap alayım.Google yeni bir E-mail server kuruyor ve alanıda 1Gb olacakmış,hani bir zamanlar yahoo dosya alanı olarak 30 mgb veriyordu sonra kaldırdıya.Şimdi google aynı numarayı yapıyor.İyi güzel böyle bir alanı verdiler diyelim bizde hemen daldık aldık ama 3 ay sonra hadi kardeşim o promasyondu.Şimdi ver parayı kullan alanı diyecekleri gün gibi aşikar.Peki bizim oraya koyacağımız o kadr dosyayı hayda diyip bir Upload etmemizi düşünsenize.Büyük üç kağıt dönüyor.Bence bilinçli kimsenin girip almaması gerekir.Sonradan başımız ağrımaz derim en azından.Saygılar

• mgb diye bisi yok ki. ayrica 1gb mail'e ne koyacaksin ya.. akil mantik var.. 20mb neyine yetmiyor..
  • mega byte demek tir dostum,ayrıca ben demiyorum yazıyı iyi okumuş san google'nin bunu yapacağını reklam verdiğini görebilirsin tabi sitesine girip bakacaksın.Adamlar öle söylüyor ben onların yalancısıyım.Yazım olarak böyle yazarım hep ,amaç zaten benim imlamı yada yazım şeklimi eleştirmek değil değilmi eleştirici arkadaşım.Benim amacım sadec bilmeyenleri SENİN gibi arkadaşlarımızı bilgilendirmek.Ama yazılanlar okunmadan cevap yazılıyor galiba.
  • yani 1000 mega byte(kilo byte'ın yukarıdaki değeridir) 1000 mgb= 1 gb eder.:)))
  • etmez işte koçum öyle bişey bildiğini sanıyosun.
    1024MB = 1 GB
    sağda solda görüyo gelip burda ahkam kesiyo sen git önce megabyte gigabyte öğren sora gel bişeyler yaz
  • bu arada Megabyte'ın kısaltması MB dir hiç mi görmedin bilgisayardaki dosyalara bakarken.
  • [evlol]
  • [evlol] ehuaeuhuae bana atlatma onlari canim benim ;))

ben okulunu okumusum

eger megabyte diyeceksen.. onun karsiligi : MB 'dir..

gigabyte diyeceksen.: GB 'dir

Terabyte diyeceksen: TB 'dir..

1 gigabyte=1000mb
    1000Kb=1mb
    1000Gb=1 TB oey ?
  • okullu arkadaşım,sen olayların ufak detaylarına takılıp kalan arkadaşlardansın,ben gega demişim giga demişim ne önemi var anlamadım,adamların yaptığında bahsediyorum sen yok mega yok byte ta kalıyorsun.atlayan olarak senden başka kimseyi görmüyorum.sen imla ile ilgilenen yada terimlerin yazılamsıyla ilgilenen bir arkadaş isen gir edebiyat forumunda yaz bu işin okulundanım diyorsun ama anlaşılan, sen eleştiri yapmaktan zevk alan birisin,eyvallah okullu arkadaşım bizi aydınlattın ama eğer adamların 1 gb lik alan vermeleri ile ilgili birşey yazacaksan yaz yok sırf birşeyler yazayımda forumdaki puanım artsın diyenlerdensen o başka ,Yanlız gidip bakıp araltıran bir tipsen benim neden bu haberi yazdığımıda anlarsın,belki herkese sein gibi okul bitirip:))) ingilizce bilip google'nin sitesine girip haber alamıyordur.Benim amacım bilmeyenler varsa haberdar etmekti ama .Senin gibi dostlar kendilerini möhömmmmmm şahsiyet olarak göstermek istiyorsa o başka.Ayrıca bilgisayarı bilmek demek senin yaptığın gibi megabyte'ların isimlerini doğru yazmak ise yanlış yollarda ilerliyorsun derim konu imla değil.Ayrıca insan istediği gibi yazar, artı kaldıki yazdıklarımda anlaşılmayacak taraf göremiyorum.Ama sen anlamamış olacaksın ki döktürmüşün:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

• yahu sırf bişeyler yazalım diyen arkadaşlar.Ne önemi var mb,gb, gibi terimlerin.Sırf bitarflarınızın tatmini için yazacaksanız yazın umrumda değil.Herkes sizin kadar mühim şahsiyet değil değilmi zaten,her şeyin en iyisini ben bilirimcilik cahilliğin en önde gidenidir.Eh 86 yılından beri kullanırım,daha siz kısa pantolonla gezip bilgisayarın b sini bilmezken windows 2.0'dan beri ama nediyeyim biraz mütevazi olun derim ama laf arif kişiye gerek.Kavga isteyen kişiler amacınız burada küçük egolarınızı tatmin ise sizlere acıyorum.Klavye başında kovboyluk yapmak denir.Tabi herkese açık böyle yerlerde herkes egosunu tatmin eder.Ama içinizden hiçbirinin benim bahsettiğim konuyla ilgili bir şey yazmaması beni üzdü.Burası boş konuşmalar ile dolmuş yada sizler tarafından puan alacağım diye dolduruluyor.Ve öğrenmek ve bir şeyler paylaşmak için gelenlerin ahlakınıda bozuyor.Sizler adına genede üzgünüm be çocuklar, yazıkk...............

• Yahu arkadaşlar,gezinip dururken buraya takılıp kaldım.Kapalinda arkadaş bir konuda bilgi vermek istemiş ama mb yerine mgb yazmış,sonrada herkes yazılım hataları ile bir dolu laf etmiş.Bence işi neden bu kadar büyüttüğünüz anlamıyorum desem yalan olmaz.Konu önemli 1 gb lik alan veren bir yer ve o yerin bu alanı ne kadar süre ile vereceği önemli.Adam doğru söylemiş 3 ay hadi bilemedin 5 ay sonra bir burayı tanıtım için yaptık şimdi alanları para ile satıyorum deseler ne olacak.Yüklediğimiz tüm o dosyaları ya tekrar indireceğiz yada orada bırakıp vazgeçeceğiz.Her iki tarafa'da sesleniyorum.Kapalinda sende uzatma, ve diğer arkadaşlar sizlerde uzatmayın.Buranın amacı insanların bir şeylerden haber alması amacı ile kurulmadımı.Birbirimizin hatalarını düzelteceğiz derken birbirimizi kırmayalım derim.Düntadaki tüm forum kullanıcıları birbirlerini dışa karşı tutarlar.Ama bizim ülkemizde herkes birbirini hakir görüp, aşşağılamaya çalışıyor.Ve bizlerde hiç ilerleyemiyoruz.Önemli olan konudur, kimin okula gittiği yada kimin kaç senedir bilgisayar kullandığı değildir.Bırakalım şimdi bunları ve konu ile ilgili yazalım derim.İnsanlar foruma girip te ay kiminle kavga edeceğim deyip girmezse bilgi paylaşılmaz ve cehalet ortaya çıkar.Kavga etmeyelim kapa sende kendine hakim ol.Legolas ve xtreme sizde bence yazımlar ile ilgili eleştirileri bir kenera bırakın.Kime ne mb'mış mgb imiş.Boş bence tüm bunlar.

• Mithand olumlu yaklaşmışın am boş ver burdaki gibler her yerde .Takılıp kalmışlar bir yerler . Umrumda değil zaten ne dedikleri.Zaten bu bu kısımda son yazım.İsteyen dilediğini yazar çokta şeyimde.Benim amacım puan alıpta sitenin verdiği yok onbaşı yok yüzbaşı rütbesi peşinde koşmak değil zaten.Bırak koşanlar koşşun bir yerlerde yorulup kalp krizi geçiriler ammannnnn üfff be hedi seven ve sevmeyenler byeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  • google'ın e-mail hizmeti vermesi güzel ama bu kadar büyük yeri ne kadar süre verebilecekler bu da belirsiz tabii. Ancak ilerde bu alanı azaltsalar da önemli olan belli bir miktar mail alanını bedava verip vermedikleri. Bunu verdikleri sürece ben kullanırım, zaten o kadar büyük yere ihtiyacım şimdiye kadar hiç olmadı.
  • Kapalinda, bişey sorucam, nerden duydun o olayı söylermisin, merak ettim. 1GB büyük bir alan, biraz zor gibime geliyor...
    Linkini atarsan sevinirim...
  • Yaw eğer böyle hizmet veren yerler varsa adresleri verin arkadaşlar 100-200 mb li email servisleri yada internet hdd hizmeti veren yerler tabi free olacak [^]
  • gmail.google.com
  • Böyle bi hizmet yaklaşık 1 senedir hazırlanıyordu google tarafından. 1 Gb büyüklüğünde mail alanı vericekler ama bildiğim kadarıyla 20mb dan büyük mail yollanamıycak. Yanlışım varsa düzeltin.
  • Doğrudur arkadaşlar 1gb alan vermeleri biraz zor,Habere gelince ben google sitesinin (ingilizce olanda) gördüm ve okudum.Zaten 1 gb ye gerek yok yukarıda arkadaşların dediği gibi 20 mb verselerde olur.Merak eden arkadaşlar yukarıda ddaleus arkadaşın verdiği linkten de ulaşabilirler.Saygılarımla.
  • Xtreme:
    1 gigabyte=1024mb
    1024Kb=1mb

yanlış yazmışsın:)
  • :))))))
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.