Şimdi Ara

Modem Resetledikten Sonra İnternet Yok [ÇÖZÜM] [Resimli Anlatım]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
53.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Sevgili Kardeşlerim... Birçok kişinin yaşadığı sorun (Modem Resetledikten Sonra İnternete Girmiyor) sorunu Çözümünü 2016 model ile Sizlere Sunmak İstiyorum.
    Öncelikle Saygılarımla iyi Okumalar Diliyorum
    Adım Adım Anlatacağım Resimlerle Size Destek Vereceğim hızlı bir şekilde ve sorunsuz yapmanız içindir. Öncelikle Kesinlikle Çalışır
    -Benim modemim- Zyxel
    İlk Önce Modemi Kurduktan yada Resetledikten Sonra internet olmaz (Doğal bişey)
    1-Boş bir tarayıcı açıyoruz (Önerim Google Chrome) url kısmına 192.168.1.1 yazıyoruz (eğer airties ise 192.168.2.1 yada 192.168.1.2 deneyin) ve Enter Tuşuna tıklayın.
    2-Karşımıza Giriş sayfası Çıkacaktır oralara şunları tek tek deneyin illa ki birisi tutacaktır (isim:şifre) (admin:1234 admin:ttnet admin:admin admin:ozhannet) olabilir (giriş sayfası farklı olabilir ama şifreler illa ki bunlardan biridir.
    3-Arayüz tamamen Açılınca Sağda Solda Altta Yukarda biryerde AĞ olması lazım o menüyü açın ve Geniş Bant Alan Ağı Falan öyle bişey var onu açın Modem Resetledikten Sonra İnternet Yok [ÇÖZÜM] [Resimli Anlatım]
    4-Hangi internet sağlayıcısına bağlıysanız müşteri Hizmetlerini Arayın (TTNET 444 1 444 yada 444 0 3572) arayın ve şu cümleyi kurun "merhaba ben modemimi resetledim nasıl kurulum yapacağımı biliyorum ama Kullanıcı Adı ve Şifremi istiyorum" diyeceksiniz telefonunuza Mesaj Gelecek
    5-Sonra Kullanici adi ve Şifrenizi girin ve ardindan kullanici adinizin sonuna eğer ttnet kullanıyor iseniz @ttnet koyun... (iyi Günler İyi Forumlar)

Anlatan : MaKiTo Yazdığım adımları direkt olarak uygularsanız hiçbir sorun çıkmaz!

• Yapay Zekanın Yanıtı

Modem Resetledikten Sonra İnternet Yok [Çözüm] [Resimli Anlatım]

Modeminizi resetledikten sonra internet bağlantınızın olmadığını fark ediyorsanız, aşağıdaki adımları izleyerek sorunu çözebilirsiniz:

1. Modeminizi ve Yönlendiricinizi Yeniden Başlatın:

• Modemi prizden çıkarın ve 30 saniye bekledikten sonra yeniden takın.
    • Yönlendiriciniz varsa, yönlendiriciyi de aynı şekilde yeniden başlatın.

2. Ethernet Kablosunu Kontrol Edin:

• Modeminizin ve bilgisayarınızın bağlantısı için kullanılan Ethernet kablosunu kontrol edin. Kablonun hasarsız olduğundan ve her iki cihaza da düzgün şekilde takıldığından emin olun.

3. Modeminizin Güç Işıklarını Kontrol Edin:

• Modeminizin üzerindeki güç ve İnternet bağlantısı ışıklarını kontrol edin. Güç ışığı yanmıyorsa, modem arızalı olabilir. İnternet bağlantısı ışığı yanmıyorsa, sorun İnternet servis sağlayıcınızdan kaynaklanıyor olabilir.

4. İnternet Sağlayıcınızı Arayın:

• Sorun çözülemiyorsa, İnternet servis sağlayıcınızı arayın. Size özel talimatlar sağlayabilirler veya sorunun kaynağını belirlemenize yardımcı olabilirler.

5. Modeminizi Sıfırlayın:

• Modeminizi sıfırlamak, tüm ayarları fabrika varsayılanlarına döndürür. Bu, sorunun çözülmesine yardımcı olabilir. Modeminizi sıfırlamak için arkasındaki sıfırlama düğmesine 10-15 saniye basın.

6. Modeminizi Kurun:

• Modeminizi sıfırladıktan sonra yeniden kurmanız gerekir. Türk Telekom modem kurulumu için aşağıdaki adımları izleyin:

• Modemi bilgisayarınıza Ethernet kablosuyla bağlayın.
      • İnternet tarayıcınızı açın ve "192.168.1.1" adresine gidin.
      • Kullanıcı adı ve şifre olarak "admin" girin.
      • "İnternet Ayarları" menüsüne gidin ve İnternet servis sağlayıcınızın bilgilerini girin (kullanıcı adı, parola, bağlantı türü).
      • Ayarları kaydedin ve modemin yeniden başlamasını bekleyin.

7. Sorun Gidermeye Devam Edin:

• Yukarıdaki adımları uyguladıktan sonra hala internet bağlantınız yoksa, İnternet bağlantısı sorununu gidermeye devam etmeniz gerekecektir. Bu, ağ sürücülerini güncellemeyi, ağ ayarlarını sıfırlamayı veya farklı bir modem denemeyi içerebilir.

Bu adımları izleyerek, modem resetledikten sonra oluşan İnternet bağlantısı sorununu çözebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Evde bilgisayar yok napıcam :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Havin oral H kullanıcısına yanıt

yapamayacan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.