Şimdi Ara

IP DEĞİŞTİRME YENİ YÖNTEM!! MODEM KAPATMADAN RESET ATMADAN ARAYÜZDEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
30.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bugün epey araştırdım bu konuyu ama düzgün birşey bulamadım. Sonunda tesadüfen ben birşey buldum. Normalde arayüzden modemi yeniden başlat diyerek ip değiştiriyordum. Bu biraz sıkıntı çünkü download işlemi duruyor, modem kapanıp açılıyor vs.

Yapacağımız bu işlem çok daha kısa ve işlemleri etkilemiyor.

Not: Benim modemim airties-rt205

1. Adım: Modemin arayüzüne girdikten sonra internet sekmesini tıklıyoruz.

2. Adım: Mevcutta olan internet ayarımıza giriyoruz. 3 saniye falan bekleyip kaydet diyoruz. İp adresi değişmiş oluyor. İndirme sitelerinde ki limitler de kalkmış oluyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harflour -- 23 Ağustos 2012; 14:39:30 >

• Ee normal tabi. DSL ayarlarını yeniden uygula dediğiniz zaman genelde modem yeniden ADSL bağlantısı kurar ve statik ip kullanmadığınız müddetçe bir öncekinden farklı bir IP almış olursunuz. Modemi restart etmekten farklı değil sonuçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Ee normal tabi. DSL ayarlarını yeniden uygula dediğiniz zaman genelde modem yeniden ADSL bağlantısı kurar ve statik ip kullanmadığınız müddetçe bir öncekinden farklı bir IP almış olursunuz. Modemi restart etmekten farklı değil sonuçta.

mantık olarak farklı değil lakin işlem çok daha kısa ve indirme işlemleri yarıda kalmıyor. doğruluğunu test etmek için yazmadım zaten.
  • harflour kullanıcısına yanıt
    hocam yöntem işe yarıyor eyvallah her seferinde modeme reset atmaya üşeniyordum
  • harflour kullanıcısına yanıt
    modem resetlemekten iyi valla işime yaradı teşekkürler
  • JDownloader betiğinede kayıt edince süreyi dörtte bire indirdi. Paylaşım için teşekkürler.
    Selamlar,
  • cmd yonetici ipconfig komutuda ayni degil mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.