Şimdi Ara

ADSL Modem ayarlarının kendi kendine resetlenmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Superonline dan 2 mbpa sınırsız adsl kullanıyorum 3 gündür web tarayıcıyı çalıştırdığımda TT nin adsl bilgilendirme sayfasına yönlendiriyor ve adsl kullanıcı adı ve şifresini yanlış girdiğimi söylüyor. Modem sayfasına baktığımda bilgiler doğru fakat sadece adsl sayfasında hız 1024/256 yani eski hızım görünüyor. Modemi resetleyip tekrar başlatınca sorun çözülüyor fakat birkaç dakika sonra yine aynı yönlendirme oluyor. Superonline müşteri hizmetleri sorunun TT veya modem kaynaklı olabileceğini söyledi. TT den aradıklarında şifre bilgileriyle ilgili bir problem olmadığını modemin kullanıcı adı ve şifresini tutmadığını söylediler. Şimdi modem niye böyle bişey yapar ve çözümü ne olabilir. Yoksa yeni bir modem yolu mu gözüküyor. Modem markası inca ve tek portlu.Teşekkürler

• modeme şifre ve kullanıcı ıd ni girdiğinde kaydetmeden çıkoosun heralde bendede oluodu bu save etmen lazım fakat 2lik bağlantını 1 olarak görmesi hakkında bi bilgim yok
  • 3 Ayrı save kısmı var hepsini tek tek yapıyorum ve öyle çıkıyorum. Zaten save yapmasam sorun geçici olrak da olsa çözülmez.
  • OZAMAN SENİN YAPABİLİCEĞİN TEK ŞEY VAR ŞUANDA TT U ARAYIP MODEM AYARLARINI TELEFONDA ONLARIN DEDİĞİ GİBİ YAP VE TEKRAR 3 YERDEN SAVE EDİP REBOOT ET MODEMİ SONRA BİRAZ DAHA KULLAN BAKALIM OLACAKMI ??? EĞER OLMASSA BENM TAHMİNİM YENİ Bİ MODEM ALMAN GEREKİYOR ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.