Şimdi Ara

..... erişilemez.Bu ağ kaynağını kullanma izniniz olmayabilir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
49.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bilgisayarıma format atıp yeniden kurdum.Çalışma grupu ve iplerini her zamanki gibi ayarladım.Daha önceden böyle bir sorunla karşılaşmamıştım.Belgelerim klasörünü paylaşıma açtım.Başka bilgisayarımdan pc nin adını yazınca paylaşıma açık klasörleri görebiliyorum.Paylaşıma açık klasörlere erişmek istediğimde böyle bir hata alıyorum.Ağ driverini silip yeniden kurdum düzelmedi.Başka neler yapmam gerekiyor.Yardımlarınızı bekliyorum.

• paylaşıma açtığın klasörde permission izinler kısmına girip o klasöre atanmış erişim izinlerini kontrol etmeyi dener misin

klasör üzerinde sağ klik özelliklerden paylaşım sekmesi izinler butonu

mesela everyone full control ver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahsilat makbuzu -- 28 Mart 2009; 16:33:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: orjinalden Çalıntı

paylaşıma açtığın klasörde permission izinler kısmına girip o klasöre atanmış erişim izinlerini kontrol etmeyi dener misin

klasör üzerinde sağ klik özelliklerden paylaşım sekmesi izinler butonu

mesela everyone full control ver

Denedim yine olmuyor power user everyone tam erişim dedim yinede bağlanmıyor klasöre.
  • herhangibir klasörü açıp üstte araçlar menüsünden klasör seçeneklerini açıp görünüm sekmesinde dosya ve klasörler başlığının altında basit dosya paylaşımı adında bi seçenek var o kutucuğu boşaltın

bunu heriki bilgisayarda da dener misiniz ben menüyü xp pro ya göre anlattım ayrıca firewall ı da kapatıp deneyin
  • Aynısını yaptım yine olmadı.Format attıktan sonra nasıl böyle bir sorun çıkmış olabilir anlamadım bir türlü.Makinamı 7 bilgisayara copya yaptım dolayısıyla 7 sindede bu sorun var bu sorunu çözemezsem hepsine yine format atacağım.
  • windows güvenlik duvarını kaldırın....
  • Sorunun kaynağını buldum.Nod32 antivirüs programını silince ağı görüyor ve klasörlere erişebiliyorum.Belirttiğim gibi antivirüs kullanıyorum içinde firewall yok.Sizce antivirüs nasıl engelliyor.Bakalım bu sorunu çözebilecekmiyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • KArdeş Ben virüs programınıda kaldırdım yine olmadı ne yapmam gerekiyor acil yardım ederseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxorhandemirxx -- 19 Ekim 2010; 23:52:33 >
  • bu sorun benimde fena halde başımı ağrıtmıştı en sonunda çözüldü. belki sizinde işinize yarayabilir.

denetim masası
    yönetimsel araçlar
    yerel güvenlik ilkesi
    yerel ilkeler
    güvenlik seçenekleri > hesaplar: sadece konsol oturumunu açmak için yerel hesapları boş parola ile sınırla. seçeneğine
    Çift tıklayıp "Devre dışı" yapıp tamama tıklayınız.
  • bu sorun benimde fena halde başımı ağrıtmıştı en sonunda çözüldü. belki sizinde işinize yarayabilir.

denetim masası
    yönetimsel araçlar
    yerel güvenlik ilkesi
    yerel ilkeler
    güvenlik seçenekleri > hesaplar: sadece konsol oturumunu açmak için yerel hesapları boş parola ile sınırla. seçeneğine

ACROBATT

Kardeş sırf senın hatrına uye gırısı yaptım sıkıntımı ıkı dakkada cozdun. alın terin emegın karsılıgını gorur ıns. keske tum paylasımcılar senın gıbı adam olsa ve adam akıllı gercekcı paylasımlar sunsa. sozum cozum uretmeye calısan dıger emek sahıbı kardslerıme deıl reklam ugruna yanlıs yonlendırme yapanlara. Parmakların dert gormesin:) tsk edıyorum gercekten
  • Akrobatt

teşekkürler tek ve nihai çözüm senin yazdıklarınla oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dubambi -- 16 Nisan 2011; 0:51:49 >
  • Akrobbat hocam walla çok sağol...saatlerce uğraşmadığım protokol kalmadı..olmadı.senin yazınla çözdüm.emeğine sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinunyay -- 13 Ekim 2011; 17:56:09 >
  • Akrobbat hocam çok teşekkür ederim.Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinunyay -- 13 Ekim 2011; 17:55:57 >
  • kardeşim emegine saglık :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: akrobatt

bu sorun benimde fena halde başımı ağrıtmıştı en sonunda çözüldü. belki sizinde işinize yarayabilir.

denetim masası
    yönetimsel araçlar
    yerel güvenlik ilkesi
    yerel ilkeler

Çözüm için
    Paylaşım için
    Teşekkürler
  • Bu çözüm bilgisi benim içinde önemliydi. Konu çok eski de olsa bu bilginin kaybolup gitmesini istemedim.
    Çözümü sunan "akrobatt " a çok teşekkürler.
  • geçekten çok teşekkür hocam.
  • Teşekkürler Akrobatt
  • quote:

Orijinalden alıntı: akrobatt

bu sorun benimde fena halde başımı ağrıtmıştı en sonunda çözüldü. belki sizinde işinize yarayabilir.

denetim masası
    yönetimsel araçlar
    yerel güvenlik ilkesi
    yerel ilkeler

Allah razı olsun kardeşim. O kadar şey denedim olmadı senin sayende iki dakikada çözdüm sorunu. Çok teşekkürler
  • akrobatt kullanıcısına yanıt
    Usta Cok saol Senın ıcın kaydoldum Yemin olsun tam cıkmazda kalmıstım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.