Eskiden gerçek 7.1 kulaklıklar vardı, her bir kulaklıkta 3-4 ayrı ayrı hoparlörü olan gerçekten o atmosferi yaşatan, her bir hoparlör ses seviyesini ayrı ayrı ayarlaya bildiğin USB bağlantılı yazılımlı gerçek 7.1 (5.1) Kulaklıklar. Şuan arıyorum bulamıyorum.
Şuan bakıyorum hepsine 7.1 ismini vermişler, 7.1 yazmış ama sesi sanal olarak sunuyor. Şuan piyasada gördüğüm hardware olarak her bir kulaklıkta bir hoparlör var. Tamamen kandırmaca sanal 7.1 kulaklıklar karşıma çıkıyor. Bunlardan almak istemiyorum.
Ben gerçek 7.1 sesi verebilecek kulaklık arıyorum. 1500TL sınırlı bir bütçe ile hangilerine bakmalıyım.
Huawei'de whatsapp yedeklemek ve yeni telefona taşımak
merhaba bir sorum var cevap arıyorum.
Huawei P40 Lite için ikiz uygulama altında çalışan Whatsapp yedeğini alarak yeni telefona geçmek istiyorum.
Bildiğiniz gibi Google servisleri telefonda yok bu neden ile gmail hesabına bağlayamıyorum. Dolayısı ile yedek alamıyorum.
Bir kaç yöntem denedim sonuç alamadım. Gspace ile play, drive kurdum ama yinede whatsapp gmail hesabını görmüyor.
Çözüm ne yapabilirim
Çok teşekkürler....
İthalatçı garantili telefonlar hakkında bilgilendirme amaçlı yazıyorum.
Garantili faturalı Xiaomi telefon almak için alış veriş sitelerine bakarken İthalatçı garantili ürünler diğerlerinden uygun olması sebebi ile tercih ettim.
Ürün tek sim kart imei resmi kayıtlı ve Xiaomi Türkiye dışında başka bir firma garantili olduğunu bilerek satın aldım. Fakat çakallıklar çok fazla olunca iade ettim.
Gelen telefon jelatini açılmış yeniden jelatinlenmiş GLOBAL üründü. Jelatini aman açmayın iade almayız alırsakta ikinci el muamelesi görür yazıları yapıştırılmış. Korkutulmak istenmiş
Kutu üstüne etiket ile gerçek bir Xiaomi model imei no yapıştırılmış. Kutuyu açmadan kontrol edince model sistemde kayıtlı çıkıyor. Muhtemelen o model satılılan tüm telefonlarda o imei sabittir. Müşteriyi kandırma amaçlı yapılmış.
Faturada telefona ait imei no yazılmamıştı. Sadece model belirtilmişti
Jelatini açınca telefonda ki imei başka ucuz bir marka telefona ait çıktı.
Özet ile Global kaçak ürünü almışlar telefonu aktif edip bir müddet sonra imei yazmışlar, sonra kullanılmış telefonu jelatinli kutuya yerleştirip fatura keserek bilindik alışveriş sitelerinden satış yapıyorlar.
Bu yöntem ile nasıl fatura kesebiliyorlar sistem yakalamıyor mu? Çözemedim
İthalatçı garantili satıcılardan uzak durun. Piyasa çakal dolu. Direk global ürün alın daha iyi
Gelişmiş bir rehber programı arıyorum
|
eBay alışverişi
|
|
Rehber yedekleme ve düzenleme yazılımı tavsiye edermisiniz.
|
Uzmanına soru: Pc için IPS 2K Monitör mü? 4K Tv mi?
|
|
Fabrika çıkışı MBR formatlı tek parça 3Tb
|
Meslek: Elk-Elk Müh.
GEN.Coupe; Sport.Cruiser & Plasma TV |
Alınık: Şimdilik YOK . |
alışveriş yaptıklarım aklıma geldikçe ekleyecem bende modaya uyayım bari : magunes117,Jenk,blacksk,ocosgun,oztin,nx_7010,alfonzo,Alish,sky__walker,kachus |
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.688
İkinci El Bölümü Mesajları: 361
Konularının görüntülenme sayısı: 120.932 (Bu ay: 2.385)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 46 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware