Şimdi Ara

Gerçek 7.1 kulaklık arıyorum. Tavsiyeniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
74
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eskiden gerçek 7.1 kulaklıklar vardı, her bir kulaklıkta 3-4 ayrı ayrı hoparlörü olan gerçekten o atmosferi yaşatan, her bir hoparlör ses seviyesini ayrı ayrı ayarlaya bildiğin USB bağlantılı yazılımlı gerçek 7.1 (5.1) Kulaklıklar. Şuan arıyorum bulamıyorum.

Şuan bakıyorum hepsine 7.1 ismini vermişler, 7.1 yazmış ama sesi sanal olarak sunuyor. Şuan piyasada gördüğüm hardware olarak her bir kulaklıkta bir hoparlör var. Tamamen kandırmaca sanal 7.1 kulaklıklar karşıma çıkıyor. Bunlardan almak istemiyorum.

Ben gerçek 7.1 sesi verebilecek kulaklık arıyorum. 1500TL sınırlı bir bütçe ile hangilerine bakmalıyım.

Gerçek 7.1 kulaklık arıyorum.  Tavsiyeniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WanDoGa -- 1 Ekim 2024; 22:8:20 >

• Gerçek 5.1 kullandım. Emin ol fizikiyle sanal arasında birşey farketmiyor. Birbirine çok yakın sürücüler o farkı zaten anlayamıyorsunuz. Yazılım kısmı da gelişti. Güzel bir ses kartıyla kendini kanıtlamış sanal 7.1 kulaklıklardan gayet keyif alabilirsin.
  • 1500 lira çok dostum,gir bir ağrılı telefoncuya oradan al kulaklık 14+6 bile cıkabilir nasip meselesi.

Kulaklığın sürücüleri önemli ve yazılımı.Kulagınla fiziksel ve sanal 7+1 nasıl ayırt edeceksin ki.1500 liraya zaten cok bir şey ayırt etmen mumkun değil.

Asus rog strigs kullanıyorum 5000 civarında bu bile baslangıc seviyesi bir kulaklık.Kaldı ki ses kartın yoksa 1500 liralık kulaklıkla ses felan kasmak imkansız.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.