Şimdi Ara

Ha

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gxlbrkt -- 5 Nisan 2022; 3:38:18 >

• 3 yıldır Logitech X-540 kullanıyorum. Bence gayet mükemmel. Bu güne kadar tek bir sorun bile çıkartmadı ve ayrıca da oyunlarda ve filmlerde mükemmel bir ses deneyimi sağlıyor. Görünüş olarak da çok şık. Bence 30-40 lira daha fazla ayırabilirsen 160-170 liraya da bulabilirsin. Eğer ki o kadar ayıramam dersen; çok yakın bir tanıdığım Logitech X-530 kullanıyor, onu da tavsiye ederim. Zaten ses konusunda aynı gibiler. İkisi de mükemmel. Ve son olarak da eğer Logitech almam dersen de kesinlikle Creative alma derim. 5+1 olarak hiç de güzel ürünleri yok. Önceki sistemimde Creative 5+1 vardı. Ama hem filmlerde hem de oyunlarda çok yetersiz kalıyor. Tavsiye etmem... Logitech'ten şaşma derim..
  • 2+1 istersen ben PHILIPS MMS430'a bi bak derim fiyatı 50-60 değil ama belki 2inci el bulabilirsin. Ben 2 sene yoğun şekilde kullandım çok memnun kaldım. PHILIPS SPA7300'e de bakabilirsin istersen. Bu da 50-60 değil tabiki. Açıkcası 50-60a güzel bi 2+1 de bulamazsın.
    5+1 e gelince söylediğin fiyat aralıklarında ALTEC LANSING VS3251'e ve Genius SW-5.1 1500'e bakabilirsin. Bu modelleri hiç kullanmadım ama altecin bu modelinin fiyatına göre çok iyi performanslı olduğunu söylüyor çoğu kullanıcı. Geniusa gelince, ben dartyde gördüm 135 liraydı orada dinleme şansı buldum ve bana iyiymiş gibi geldi. Tabi en güzel seçimi sen kendin yapabilirsin, hoparlörü gidip yerinde kendi kulağınla dinleyerek.
  • 5 aydan beri logitech s220 kullanıyorum.Bası gayet iyi arkada bas ayarı var.Zaten bası son ayarda kullandığım çok az olmuştur.Son ses açtığımda bile boğulma cızırtı yaşamadım.Fiyatı ben 50ye almıştım şu an hepsiburadada indirimdeymiş 52,36T.L

http://www.hepsiburada.com/search.aspx?sText=logitech%20s220
  • hea bu arada görüntüsüde gayet şık, kibar fazla yer kaplamıyor.5+1 olsa onları dağıtman lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gxlbrkt

http://www.hepsiburada.com/creative-sbs-a500-51-speaker/productDetails.aspx?categoryid=256&productid=bd49829

Bu ürün nasıl bu fiyata kadar alabilirim heralde. Ha birde ben sadece kendi odamda kullanıcam bunu yani film oyun müzik için yani odayı yerinden oynatması gerekmiyor ses kalitesi yüksek olsun ortalama basslarda iyi olsun yeter 2+1 kullandım kaç sene yetti şimdi bozuldu ve yeni bir tane alayım sorun çıkarmayacak birşey olsun uygun fiyat olsun kaffiiii.

iyi bir seçim olabilir senin için zaten hepsiburadanın en çok satan listesinde 2inci sırada. Ayrıca bence hazır eskisi bozulmuş yenisine bakıyorken sen, almışken 5+1 almanda fayda var. Creativein genellikle müzik performansı biraz düşük oluyor ama oyun ve filmlerde özellikle filmlerde seni kesinlikle etkileyecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Garen Yöndem

quote:

http://www.hepsiburada.com/creative-sbs-a500-51-speaker/productDetails.aspx?categoryid=256&productid=bd49829

Bu ürün nasıl bu fiyata kadar alabilirim heralde. Ha birde ben sadece kendi odamda kullanıcam bunu yani film oyun müzik için yani odayı yerinden oynatması gerekmiyor ses kalitesi yüksek olsun ortalama basslarda iyi olsun yeter 2+1 kullandım kaç sene yetti şimdi bozuldu ve yeni bir tane alayım sorun çıkarmayacak birşey olsun uygun fiyat olsun kaffiiii.

iyi bir seçim olabilir senin için zaten hepsiburadanın en çok satan listesinde 2inci sırada. Ayrıca bence hazır eskisi bozulmuş yenisine bakıyorken sen, almışken 5+1 almanda fayda var. Creativein genellikle müzik performansı biraz düşük oluyor ama oyun ve filmlerde özellikle filmlerde seni kesinlikle etkileyecektir.

bence creative'in müzik performansı iyi film ve oyun performansı müzik performansına oranla kötü,filmlerde özellikle subwoofer aniden meydana gelen patlama seslerinde boğulabiliryor,ha müzikte de distorsiyon yapıyor derseniz doğru ama orta seviye seslerde oldukça kaliteli ses verir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7.1 Ses'i 5.1 De Dinlemek ?
    11 yıl önce açıldı
    DH790 için 5.0 veya 5.1 tavsiye
    4 yıl önce açıldı
    1.2 - 1.3 Milyon Araba Tavsiyesi
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bu ürünü kullanıyorum,sesi gayet güzel arkadaşım.Fiyatına göre gayet iyi,tizler berrak,baslar da doğal,rahatlıkla tercih edebilirsin...
    Ama bu sınıf hoparlörlerde (bunlar bilgisayar hoparlörü diye nitelendiriliyor) genel konu Logitech'in çok iyi olduğu yönündedir,onu da göz önüne almak lazım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.