Şimdi Ara

Çok kaliteli STEREO (2.0 veya 1+1) hoparlör önerileri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
6.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar kendime sadece iki hoparlörden oluşan kiminin stereo dediği kimin 2.0 dediği kimininde 1+1 dediği bir ses sistemi almak istiyorum.
    bas ve tizlerin çok iyi olmasının yanında orta seslerinde çok iyi olmasını istiyorum.
    bilgisayarımda özellikle müzik dinlerken ÇOK KALİTELİ ses verecek hoparlör önerirmisiniz?
    önerdiğiniz hoparlör için fiyat ve inceleme için bir internet adreside verirmisiniz
    teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 7 Mart 2008; 18:40:04 >

• çok güzel düşünmüşsün müzik dinlemek için en uygun sistemler 2.0 ya da stereo(aynı şey zaten;)) isteğini de çok açık belirtmişsin ama birkaç ayrıntı war atladığın mesela bu iş için ne kadarlık bir bütçe ayırdın bu 1.si bir de nasıl bir sistem istiyorsun amfi+hop olarak mı yoksa multimedia bir set mi bu 2.si bir de ses kartın nedir? yoksa sisteme göre mi bir ses kartı tercih ediceksin bu da 3. sü bunları da açıklarsan çok daha sağlıklı cevaplar alabilirsin...
  • BOSE COMPANION 5 MULTIMEDIA
    Benimde Uzun zamandır Aklımda Olan Ses Sistemi Askerden Yeni Geldim En Kısa Zaman İçinde Alıcam Fiyat olarak biraz pahalıdır ama ürün cok kalitelidir adı üstünde bose ses kartı gerektirmez usb üzerinden calisiyor

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17229&productid=evbosecomp5

Yukarıdaki ürün cok pahalı gelirse bu ürünede bakabilirsin

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17229&productid=evbosecomp3

• quote:

Orjinalden alıntı: muratalagoz

BOSE COMPANION 5 MULTIMEDIA
    Benimde Uzun zamandır Aklımda Olan Ses Sistemi Askerden Yeni Geldim En Kısa Zaman İçinde Alıcam Fiyat olarak biraz pahalıdır ama ürün cok kalitelidir adı üstünde bose ses kartı gerektirmez usb üzerinden calisiyor

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17229&productid=evbosecomp5

Yukarıdaki ürün cok pahalı gelirse bu ürünede bakabilirsin

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17229&productid=evbosecomp3

hocam sağolasında bunlar 2+1 gibi duruyor.bana sadece 2 kutu lazım 3 değil

• quote:

Orjinalden alıntı: withhonour

çok güzel düşünmüşsün müzik dinlemek için en uygun sistemler 2.0 ya da stereo(aynı şey zaten;)) isteğini de çok açık belirtmişsin ama birkaç ayrıntı war atladığın mesela bu iş için ne kadarlık bir bütçe ayırdın bu 1.si bir de nasıl bir sistem istiyorsun amfi+hop olarak mı yoksa multimedia bir set mi bu 2.si bir de ses kartın nedir? yoksa sisteme göre mi bir ses kartı tercih ediceksin bu da 3. sü bunları da açıklarsan çok daha sağlıklı cevaplar alabilirsin...

hocam kalitesi parasının karşılığını veriyor ise fiyat olarak yukarlara çıkarım. 1000ytl ye kadar olabilir
    ama çok iri birşey olmaması lazım.çünkü monitörün iki yanına koyacağım
    ayrıca bir amfi istemiyorum.ama aktif hoparlör olması lazım.yani üzerinde amfi devresi olacak
    creative t40 hoşuma gitti ama hem dinlemedim hemde türkiyeye gelmemiş daha.yani o tarz birşey düşünüyorum
    bu ayarda veya daha iyi birşey olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 9 Mart 2008; 1:55:32 >

• klipsch promedia ultra 2.0
  • quote:

Orjinalden alıntı: atalayalper

klipsch promedia ultra 2.0

hocam bunu nerde bulabilirim? ve fiyatı nedir?
    internet adresi varsa verirmisin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 9 Mart 2008; 2:19:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HDMI Ses Sistemi ve 5+1
    2 yıl önce açıldı
    7.1 Ses'i 5.1 De Dinlemek ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teknolojimagazası satıyordu ama şimdi baktım göremedim zaten sitelerinde problem var gibi..İstersen telefondan ulaşıp sorabilirsin...Bir ara (geçen sene başlarında) d&r'larda vardı 200 ytl'ye satıyorlardı ama artık orda da satışta değil..
  • quote:

Orjinalden alıntı: psionic

http://forum.donanimhaber.com/m_21301818/tm.htm

hocam sağolasın

şimdi alternatif sayısı 3 oldu

SONY SRS-ZP1000 2.0

• quote:

Orjinalden alıntı: CrwErEnnN

sony biraz basit kalmıs

hocam görüntü değil SES KALİTESİ önemli
  • ben müzik için 2+1 ve altec leasing modelleri arasında seçilebilir birde aego m var oda çok güzel bence müzik açısında bunlar iyi olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: mamo99

ben müzik için 2+1 ve altec leasing modelleri arasında seçilebilir birde aego m var oda çok güzel bence müzik açısında bunlar iyi olur

2+1 düşünmüyorum

• Sayın TheGate

isteklerinizin birbiri ile çakıştığını görüyorum,
    quote:

bas ve tizlerin çok iyi olmasının yanında orta seslerinde çok iyi olmasını istiyorum.
    diyip, hemen akabinde

quote:

çok iri birşey olmaması lazım.çünkü monitörün iki yanına koyacağım ayrıca bir amfi istemiyorum
    demişsiniz.

Ayrıca Pc de kullanmak adına neden ısrarla 2.0 düşündüğünüzüde anlamış değilim.

Audiophile lerin müzik için 2.0 veya stereo çağırışlarını anlayabiliyorum fakat konu multimedya olunca durum değişiyor. Hacimli kasalar istemiyorsanız bas konusunda pek bir beklentiniz olmamalı fakat iyi bas istediğinizi solemişsiniz. İyi bas için hacimli kasa gerekiyor desem çokta yanlış olmaz, kısmen doğru bir tabir olabilir. Multimedya setlerdeki 2.1 kavramı da burada başlıyor zaten, masaüstünüzde az yer kaplayacak şekilde üretilen ufak (uydu olarak adlandırılan) hoparlorlerin bas sesi üretme konusunda sıkıntı yaşayacağı düşünülerek ürünler 2.0 dan 2.1 e taşmış ve woofer üniteleri ile süslenmiştir. He.. eğer derseniz clasik müzik, jazz gibi parçalardan başka müzik kültürüm yoktur sadece bunlar ıdinliycem o halde gidip studyo monitor kolonlarından alınız derim. Hem daha hacimli hem kendinden ampli devresi var ve frekans aralıkları da oldukça geniştir. Üstelik stereodur. (2.0)

Ama eğer multimedya set arıyorsanız bırakın artık bu müzik stereo da dinlenir kalıplarını ve sizi tatmin edeceğine inandığım bir sürü 2.1 den birine yönelin derim. Müzik 2.0 da dinleniri bu kadar kalıplaştırmayalım lütfen. HI-FI sistemler için daha doğru bir kalıptır o.

Multimedya ürünlerde 2.0 size artı getirmez, aksine sizden alıp götürür. Müziği 2.0 yani stereo dinleyen insanların onbinlerce dolarlık hoparlor sistemleri binlerce dolarlık bağlantı kabloları ve yine binlerce dolarlık CDP yada SCDP leri var. Artı stereo ampli için harcadıkları paraları hiç soylemiyorum bile. Onların amaçları dinledikleri müziği gerçek canlı ses kalitesine ve ambiansına en yakınını simule edebilmek. Sen alacağın multimedya hoperlor sisteminden bunu beklemiyorsun sanırım degilmi?

O yüzden 2.1 e yönel, çok güzel, fiyatına göre çok kaliteli ürünler var. Bütçen dahilinde seni tatmin edebilecek güzel bir 2.1 bulabileceğini düşünüyorum. İnan bana çok daha faydalı olacak senin için.

Tabi yinede nihai kara sizin.

Sevgiler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oronra -- 13 Mart 2008; 15:49:43 >

• SAYIN GATE ARADIĞINIZ KLIPSCH PROMEDIA ULTRA 2.0 BİLDİĞİM KADARIYLA KLIPSCH'IN DISTRIBUTORU MODERN ELEKTRONIK'DE VAR. TELEFONLARI 212 - 212 7272
  • Oronra arkadaşım 'bazı' 2.1 sistemleri dinledim ama basları fazlaca abartmışlar gibi geldi
    çoğundaki abartı bas nedeniyle 2.1 tercih etmedim.doğal bas sesleri versin yeter.bazı 2.1 sistemlerde doğal olmayan bir bas var ve bu beni rahatsiz ediyor.dersenki o zamanı bas ı kısar dinlersin.eyvallah ama bası kısınca başka ses tonlarıda gidiyor ya neyse.....
    birde subwoofer koyacağım bir mekan yaratmam lazım.mekan darlığı nedeni ile o da hoşuma gitmiyor.
    amacım sadece müzik dinlemek olduğunda zaten dinleyebildiğim kaliteli bir müzik setim var.bose hoparlör ve ken ishiwata imzalı marantz amfi gibi
    ben bilgisayar başında müzik dinleyerek çalışırım.o zamanda kaliteli sesler duymak istiyorum yine.zaten kaliteli bir müzik setinin verdiği ses kalitesini beklemiyorum.2.0 olsun ama olacağın en iyisi olsunda istiyorum

• arkadaşlar birde MICROLAB PRO 1 için fikirlerinizi öğrenmek istiyorum ?????
    burda daha önce bahsedilenlerden iyimi yoksa hangisi daha iyi????

• kusura bakmayın ikinci bir mesaj oldu ama

microlab sitesinde
    http://www.microlab.cn/product/speakers/pro%20speaker.htm

MICROLAB PRO 2

MICROLAB PRO 3

gibi 2.0 hoparlörler olduğunu gördüm. BUNLAR NASILDIR??? ve NERDE BULABİLİRİM VE DİNLEYEBİLİRİM?

• ayrıca pure serileri de vardır.Markanın dağıtımcısı segmenttir.Şu ana kadar her microlab modeli ülkemize gelmemiştir bunlar da onlardan bir kaçıdır.Aynı zamanda kulaklık ve bilgisayar donanım ürünleri de çok az sayıda ülkemize gelir.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.