Şimdi Ara

2+1 Ses sistemi tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar, umarım siz ve sevdikleriniz iyidir. Kendime 2+1 ses sistemi bakıyorum. Maksimum 800 lira gibi bir bütçem var. Logitech z323 333 523 533 gibi modellere yöneldim. Tabi bu bütçeyle ancak ikinci el oluyor. Bir tane edifier m3300sf gördüm. Sizce Logitech yerine edifier tercih etmeli miyim? Bu arada bass delisi değilim, ama tizlerde detayları kaçırmamak benim için önemli. Şimdiden tavsiyeniz için teşekkür ederim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

2+1 Ses Sistemi Tavsiyeleri: En İyi Seçenekleri Keşfet

Mükemmel bir ses deneyimi mi arıyorsunuz? 2+1 ses sistemleri, bilgisayar oyunları, filmler ve müzik için sürükleyici bir ses ortamı sunarak harika bir seçimdir. İşte en iyi 2+1 ses sistemlerinden bazılarını içeren kapsamlı bir rehber:

En İyi 2+1 Hoparlör Önerisi

• Logitech G560: Logitech'in bu yenilikçi sistemi, güçlü baslar ve net tizler için gelişmiş DTS:X Ultra ses işleme özelliğine sahiptir.
    • Razer Leviathan V2: Razer'ın 2+1 ses sistemi, geniş bir ses sahnesi ve kristal berraklığında ses kalitesi ile oyuncular için idealdir.
    • Creative Labs Stage Air: Creative'in kompakt ve taşınabilir 2+1 sistemi, çok yönlülük ve yüksek kaliteli ses sunar.

Bilgisayar Ses Sistemi Önerisi

2+1 ses sistemleri, bilgisayar kurulumlarınızı yükseltmek için mükemmel bir yoldur. İşte en iyi bilgisayar ses sistemi önerilerinden bazıları:

• Bose Companion 2 Series III: Bose'un bu çok yönlü 2+1 sistemi, net ses kalitesi ve şık tasarımı ile tanınır.
    • Harman Kardon SoundSticks III: Harman Kardon'un şeffaf tasarımlı ve etkileyici ses performansına sahip 2+1 sistemi, her masaüstü için bir gösteriştir.
    • Audioengine A2+ Wireless: Audioengine'in kablosuz 2+1 sistemi, kolaylık ve müthiş ses kalitesi sunar.

En İyi 2+1 Ses Sistemi 2023

Teknolojinin sürekli geliştiği 2023 yılında, piyasada en iyi 2+1 ses sistemleri mevcut. İşte en iyi 2+1 ses sistemi 2023 önerileri:

• JBL Bar 2.1 Deep Bass: JBL'nin bu 2+1 ses çubuğu, zengin baslar ve net sesler için Dolby Digital kod çözme özelliğine sahiptir.
    • Sony HT-S350: Sony'nin 2+1 ses sistemi, sürükleyici bir ses deneyimi için Sanal Surround teknolojisine sahiptir.
    • Yamaha YAS-109: Yamaha'nın 2+1 ses çubuğu, Alexa desteği ve yüksek kaliteli ses sağlayan DTS Virtual:X ses işleme ile donatılmıştır.

2+1 ses sistemleri, sürükleyici bir ses deneyimi arayanlar için mükemmel bir seçimdir. Bilgisayar kurulumlarından ev sinemalarına kadar bu sistemler, çeşitli ihtiyaçları karşılamak için tasarlanmıştır. En iyi 2+1 ses sistemini seçmeden önce araştırma yapmanızı ve özelliklerini dikkatlice karşılaştırmanızı öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Tiz istiyorsanız, Logitech almayacaksınız. Logitech ürünlerinde tiz diye bir şey yok çünkü sürücü yok. Edifier ve Microlab alınabilir. Elimde fazladan Microlab M910 ve Edifier S530DW modeli var. Düşünürseniz veya sorunuz olursa mesaj atabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cato16 -- 22 Şubat 2023; 15:33:49 >
  • cato16 kullanıcısına yanıt

Yorumunuz için teşekkür ederim. Elinizdeki sistemlere baktım fakat bütçemin üzerinde kalacağını düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: BrainGeR

Yorumunuz için teşekkür ederim. Elinizdeki sistemlere baktım fakat bütçemin üzerinde kalacağını düşünüyorum.

Tavsiyem Edifier x600 almanız olacaktır. Şu anki maksimum ederi ise 1000 TL civarlarında. Microlab m910'da bu civalarda ancak temiz bir x600 daha iyi bir seçenek. M3300sf de olabilir ancak x600 varken alınmaz. Sahibinden'e ve dolap uygulamasına bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cato16 -- 22 Şubat 2023; 16:49:14 >

Hocam tekrar selam,

Bir ikilemde kaldım son tavsiyenizi rica edecektim.

Edifier x600 ve Logitech Z506 buldum ve aralarında 100 lira gibi bir fark var. Bu durumda sizce tercihimi hangisinden yana kullanmalıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: BrainGeR

Hocam tekrar selam,

Bir ikilemde kaldım son tavsiyenizi rica edecektim.

Edifier x600 ve Logitech Z506 buldum ve aralarında 100 lira gibi bir fark var. Bu durumda sizce tercihimi hangisinden yana kullanmalıyım?

Selam hocam. İkisi de farklı segment ürünler. Biri 2+1, diğer 5+1. Ben yazayım siz karar verin. Ben çok müzik dinlerim, tizlerim güzel olacak, basım uzun atımlı ama yumuşak olsun diyorsanız Edifier x600 alacaksınız. Çok film izlerim, oyun oynarım, yerim müsait (5+1 sonuçta kabloları var.), bası daha güçlü, kısa atımlı olsun, tizler de eh işte olsun diyorsanız Z506'yı tercih edeceksiniz. Yanlış anlaşılma olmasın, film ve müzik konusunda x600 sizi her yönden tatmin edecektir. Bu arada Z506'da güç kartı problemi mevcut, bunu unutmayın. Şahsen tercihim ise x600 olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cato16 -- 23 Şubat 2023; 17:17:58 >

• Merhaba Edifier x600 almayı düşünüyorum tavsiyeniz üzerine ama internette hiçbir yerde satışı bulunmuyor. acaba satın alabileceğim bir yer var mı yoksa artık Türkiye'de satılmıyor mu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HDMI Ses Sistemi ve 5+1
    geçen yıl önce açıldı
    TV 2+1 SES SİSTEMİ YARDIM.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vonrumpel V kullanıcısına yanıt

Sıfır yok, ikinci el bakacaksınız.

İkinci el buldum birkaç tane. Ben genelde rock-metal gibi enstrüman ağırlıklı müzikler dinliyorum bu yüzden bass ağırlıklı bir şey istemiyorum. sizce Edifier X600 uygun mudur? Açıkcası 2. el alacağım için iade etme şansım olmayabilir diye korkuyorum biraz. Bu yüzden kararsız kaldım. Daha önce 2 3 tane haporlör ve kulaklığı bass ağırlıklı olduğu için iade etmek zorunda kalmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vonrumpel -- 11 Ağustos 2023; 10:39:57 >

X600 sizi üzmez. Tiz hoparlörü mevcut. Ses kartınız da varsa tamamdır.

Bilgisayarımda yanlış bakmadıysam ses kartı mevcut ama bilgisayarım çok eski olduğu için ne kadar kalitelidir pek bilmiyorum. ayrıca internette gördüğüm kadarıyla telefona takılabiliyor olması lazım. siz hiç telefonda kullanmış mıydınız?

Harici ses kartından bahsetmiştim. Aux girişi olduğu için uygun telefonlara takılabilir.

Çok teşekkür ederim bilgilendirme için sağ olun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.