Şimdi Ara

5+1 ses sistemi kurulumu yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler kablo dönüştürücü aldım 3 adet .Hepsini doğru şekilde taktıgıma emınım.Ses kartının programında sına diyorum ve ayrı ayrı tüm hoparlöler ve subwooferden ses alıyorum.Müziklerde felan heep 2 hoparlör çalışıyor neden ?

• Kardeş bu sorunu ilk 5+1 aldığımda bende yaşadım bu sorunun cevabı bu forumda ve diğer forumlarda baya bir var neyse ben yine cevaplıyayım internete konulan ses ve video tarzı şeyler 2 hoparlör olarak konuluyor yane bu gayet normal senin sisteminde hiçbir sıkıntı yok. Sana bir program önereyim ' jet audio ' bunu indir müzik dinlerken bunu kullan 6 kanalada sesi kendisi yayıyor fakat film izlemek istediğinde filmin orjinal hali 5+1'e uyumlu olması lazım bu programı kullansan bile gerçek 5+1 ses mantığını alamassın sadece aynı anda hepsinden ses gelir :)
  • fatihler123 F kullanıcısına yanıt
    kurulumum doğru o zaman demi
  • ozkan388 O kullanıcısına yanıt
    Evet kardeş
  • fatihler123 F kullanıcısına yanıt
    ama saçmaymış 5+1 alıyosun 5+1 kullanamıyosun çok saçma
    Aynen öyle kardeş
    Denetim Masası --> Donanım ve Ses ---> Ses ---> Hoparlör basamaklarını izleyin. Hoparlörü sağ tıkla ve Hoparlörleri yapılandırı seçin. ilk kısımda 5.1 seçili olduğundan, ikinci kısımda orta-subwoofer ve arka çiftin işaretli olduğundan üçüncü kısımda ise tam aralıklı hoparlörleri seç kısmında hiçbir kutunun işaretli olmadığından emin olun ve tamam deyin. Umarım yardımcı olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HDMI Ses Sistemi ve 5+1
    geçen yıl açıldı
    TV 2+1 SES SİSTEMİ YARDIM.
    6 yıl önce açıldı
    2+1 Ses sistemi tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pescatorett kullanıcısına yanıt
    akşam deneyim kardeşi....stand by modunda hoparlölerden hafıf ses gelıyor o normal bişeymi ?
  • Amfi kapalıyken kolonlar nefes alıyor denir ona bi terslik var öyle olmaması lazım bağlantıları tekrar kontrol et ve kolonlar amfi ve subwoofer'ın marka + modellerini yazabilirmısın başkan bi görsellerine bakayım...
  • sffsdsf kullanıcısına yanıt
    mikrolab x15 5+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkan388

mikrolab x15 5+1

Dostum anfin kapalıyken ses gelmesi konusunda ne yaptın..?
    ve ne zamandır sende bu sistem sistemlerle uğraşan bi ustaya sordum cihaz sorunlu olabilir diyor ama bendede microlab ın 2+1 i vardı bi araa yanlış hatırlamıyorsam kapalıken kolonların nefes alma sorunu bendede vardı böyle müzik sistem tamircilerine gidip iyice araştırman lazım bu konuyu çünkü benim 2+1 i ben yeni aldığımda ilk akşam taktım ve direk bu kapalıyken kolonlardan ses gelmesi ilgimi çekmişdi sistemin anfinin kalitesiylede alakalı olabilecek bi konu şekli,nde düşünüyorum ben...
    bunlarda normalmiş hiç sıkıntısı yok sen kaç aydır kullanıyon
  • Baba ben vereli çok oldu 8-9 senedir çok güzel bi tesissat yaptım ben bide optik ses kartı almayı düşünüyorum yetiyor apartman dairesi ikamet ettiğimiz yer elimdeki sistem çok aşıyor buraları ;)
    açamıyorusn sesi, ama böle sıkıntılar olmasın istiyrsn ev anfisi stereo yada 5+1 al deri,m durumun iyiyse...
    senelerce kullan artı 5+1 iyi bi sistemde sana her konuda yardımcı olurum ama öyle dandik bişey olmatyacak paraya kıy al bi toplama keyfini çıkar daha sonra bide optik ses kartı bak gör dinle varmı böle bi ses çevrende kimsede
    yada şöyle yapalım semt neresi senin ben istanbul çapadayım adım Okan burada çok makul fiyatlara stereo 5+1 anfi veren sistem tamiriylede ilgilenen Turan abimiz vra onunla görüşürüz istersen özelden yaz bana ev numaramı vereyim ara...
    gerek yok bu bana yetıyor oncekı mesajınızda böyle bahsetmemişsiniz ben bişey anlamadım :D
  • Ya ironi yapıyorum yetiyorsa sıkıntı yok ama nefes alma durumunun önüne geçecek bi çözüm bende yok zamanında dediğim gibi ben çok araştırdım çözüm bulamadım ben kafaya takan biriyim sistemi değiştirdim araştır baba belki sen bulursun...
     5+1 ses sistemi kurulumu yardım!!! 5+1 ses sistemi kurulumu yardım!!!

gerek yok sıkıntı olmuyor sevdim basını felan yeterlidir benım için 2 yıl garantısı var bıtene kadar bozulmassa ıyı sonra bozulursa umrumda olmaz
  • Baba son çare fişden çekicen işin bitince hem öyle daha iyiya standby dan kapasanda elektrik gidiyor diyolarya fişden çek baba sende en güzeli...
    gecede uyutmaz kapalıyken nefes alan kolon ;)
     5+1 ses sistemi kurulumu yardım!!! 5+1 ses sistemi kurulumu yardım!!! 5+1 ses sistemi kurulumu yardım!!!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.