Şimdi Ara

Çok kaliteli STEREO (2.0 veya 1+1) hoparlör önerileri? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
6.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • The Gate Cok Buyuk olmasin Demissiniz ancak Kocaman Microlablari koymussunuz, Zira yukarida Ornra yazmis Ancak 2.0 ve boyutlu birsey istiyorsaniz Studio Monitor olarak Yamaha Hs-50M'e bakabilirsiniz, tabi |yukarlara çıkarım. 1000ytl ye kadar olabilir| diyorsaniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheGate

Oronra arkadaşım 'bazı' 2.1 sistemleri dinledim ama basları fazlaca abartmışlar gibi geldi
    çoğundaki abartı bas nedeniyle 2.1 tercih etmedim.doğal bas sesleri versin yeter.bazı 2.1 sistemlerde doğal olmayan bir bas var ve bu beni rahatsiz ediyor.dersenki o zamanı bas ı kısar dinlersin.eyvallah ama bası kısınca başka ses tonlarıda gidiyor ya neyse.....
    birde subwoofer koyacağım bir mekan yaratmam lazım.mekan darlığı nedeni ile o da hoşuma gitmiyor.
    amacım sadece müzik dinlemek olduğunda zaten dinleyebildiğim kaliteli bir müzik setim var.bose hoparlör ve ken ishiwata imzalı marantz amfi gibi
    ben bilgisayar başında müzik dinleyerek çalışırım.o zamanda kaliteli sesler duymak istiyorum yine.zaten kaliteli bir müzik setinin verdiği ses kalitesini beklemiyorum.2.0 olsun ama olacağın en iyisi olsunda istiyorum

Sevgili @TheGate

Bende bir Marantz kullanıcısı olarak seni çok iyi anlıyorum, ben PCimde AE Aego M kullanıyorum kendisi 2.1 bir sistem olmakla beraber İngilizlerin ödül avcısı hi-fi üretici Acoustic Energy tarafından üretilmiş.

Bas seslerinin hakim olduğu multimedya sistemler dediğin gibi çok revaşta ve tercih ediliyor bu sebeptende hep logitech ve creative markalarını duyuyoruz :)

Eğer cidden iyi ve kaliteli bir multimedya sistemi arıyorsan Aego M in biçilmiş kaftan olduğunu soylemek isterim, alternatifi olan Bose ve Klipsch markalarından aşağı kalır değil hatta be hatta bazı modellerinden çok daha başarılı ve fiyat olarak çokdaha uygun.

Belki biraz vaktini alacak amahttp://forum.donanimhaber.com/m_18199104/tm.htm topiğini dikkatle ve sabırla okumanı öneririm

Sevgiler...

• peki ORONRA arkadaşım klipsch promedia ultra 2.0 için ne diyorsun? beni tatmin edermi?
    ya da bundan daha iyi bir 2.0 alternatifi önerebilirmisin?

Çok kaliteli STEREO (2.0 veya 1+1) hoparlör önerileri?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 15 Mart 2008; 18:39:37 >
  • Burada bahsettiğiniz T40 yada klipsch promedia ultra 2.0 fiyat aralığına göre alınması mantıksız sistemlerdir.Ben yerinde olsam Microlab Solo serisine bakardım.Üst düzey değildir ama bahsettiğiniz sistemlerden çok çok kalitelidirler.SOLO6 senin için kullanışlı olabilir tizleride çok güzel eğer daha büyüğünü düşünebilirsen SOLO7 ye göz at.

SOLO6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi transverse -- 15 Mart 2008; 19:00:25 >
  • merhaba, bencede bahsettiginiz sistemler f/p oranina gore alinmasi mantikli olmayan sistemler. eger fiyatina gore iyi bir sistem istiyorsaniz aego m almanizi oneririm, gercekten sesi inanilmaz derece dengeli. alternatif olarak bose c3 veya c5 olabilir. ucuz bi sistem isterseniz solo-6 veya 7 den baska alternatifiniz yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zek

merhaba, bencede bahsettiginiz sistemler f/p oranina gore alinmasi mantikli olmayan sistemler. eger fiyatina gore iyi bir sistem istiyorsaniz aego m almanizi oneririm, gercekten sesi inanilmaz derece dengeli. alternatif olarak bose c3 veya c5 olabilir. ucuz bi sistem isterseniz solo-6 veya 7 den baska alternatifiniz yok.

fiyat/performans arayışında değilim
    bunu ilk mesajımda belirtmiştim.
    benim için önemli olan KALİTE.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 15 Mart 2008; 21:32:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: xsoundx

Burada bahsettiğiniz T40 yada klipsch promedia ultra 2.0 fiyat aralığına göre alınması mantıksız sistemlerdir.Ben yerinde olsam Microlab Solo serisine bakardım.Üst düzey değildir ama bahsettiğiniz sistemlerden çok çok kalitelidirler.

maalesef iddianızı pek inandırcı bulmadım.
    bu iddianızın başkalarının da görüşü ve test/karşılaştırmalar ile ispat edilmesi gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 15 Mart 2008; 21:35:28 >
  • Arkadaslar bakin microlab pro1, solo7 locitech creative ve daha nice multimedya sys ler kullandim. Fiyat performans orani onemlidir aslinda. Sadece 5 km daha hizli gidiyor diye 50.000 $ daha fazla verip kimse baska araba almaz. Klipsch dinlemedim fakat bose c3 ve 5 i dinledim ki aego m den cok daha pahali sistem bunlar. Aego dedigimiz alet siradan bir urun degil inan bana istanbuldaysan urunu ithalatcisinda demo etmeni tavsiye ederim. Hi-fi ayarindadir nerdeyse ve siradan elek. marketlerdede satilmaz, hi-fi ciler satiyor. Klipsch e verecegin para ile aego m alabilirsin. Cok daha genis bir sahne ve daha hacimli flat,dengeli bir ses sunar sana. Koi suruculudur (bose un suruculerini yapan japon sirketi) demoya gitmeden ne demek istedigimi anlamazsin :)

Guven bana git dinle, sonra baska urune bakmiyacaksin bak gor. Microlablar logitechler creativeler oyuncak kaliyor aego m in muzikal ses kalitesi yaninda
  • 300-1000 ytl fiyat araliginda alinabilecek en iyi sistem aego m. eger bu size yeterli gelmiyorsa hi-fi sistemlere yonelmelisiniz.

quote:

fiyat/performans arayışında değilim
    bunu ilk mesajımda belirtmiştim.
    benim için önemli olan KALİTE.

• quote:

Orjinalden alıntı: İmportant

Kaliteli Sistem İstiyorsan McIntosh XRT2K Tavsiye Ederim.

bilgisayar ekranı olarak aşağıdaki gibi birşey kullanmaya başladığımda iki yanına dediğiniz hoparlörlerden alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 16 Mart 2008; 2:46:07 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Oronra

Arkadaslar bakin microlab pro1, solo7 locitech creative ve daha nice multimedya sys ler kullandim. Fiyat performans orani onemlidir aslinda. Sadece 5 km daha hizli gidiyor diye 50.000 $ daha fazla verip kimse baska araba almaz. Klipsch dinlemedim fakat bose c3 ve 5 i dinledim ki aego m den cok daha pahali sistem bunlar. Aego dedigimiz alet siradan bir urun degil inan bana istanbuldaysan urunu ithalatcisinda demo etmeni tavsiye ederim. Hi-fi ayarindadir nerdeyse ve siradan elek. marketlerdede satilmaz, hi-fi ciler satiyor. Klipsch e verecegin para ile aego m alabilirsin. Cok daha genis bir sahne ve daha hacimli flat,dengeli bir ses sunar sana. Koi suruculudur (bose un suruculerini yapan japon sirketi) demoya gitmeden ne demek istedigimi anlamazsin :)

Guven bana git dinle, sonra baska urune bakmiyacaksin bak gor. Microlablar logitechler creativeler oyuncak kaliyor aego m in muzikal ses kalitesi yaninda

teşekkür ederim.bu önerini değerlendireceğim
    bl müzik zaten uzağımızda değil.yakın bir zamanda gidip bakayım.belki alır çıkarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 16 Mart 2008; 3:19:51 >

• Bütçe sorunun yoksa Sana dinlediğim HI-FI sistemler içinde en muteşemini önerebilirim."KLIPSCH RF-83 FLOORSTANDING SPEAKER"
  • quote:

Orjinalden alıntı: Oronra

Arkadaslar bakin microlab pro1, solo7 locitech creative ve daha nice multimedya sys ler kullandim. Fiyat performans orani onemlidir aslinda. Sadece 5 km daha hizli gidiyor diye 50.000 $ daha fazla verip kimse baska araba almaz. Klipsch dinlemedim fakat bose c3 ve 5 i dinledim ki aego m den cok daha pahali sistem bunlar. Aego dedigimiz alet siradan bir urun degil inan bana istanbuldaysan urunu ithalatcisinda demo etmeni tavsiye ederim. Hi-fi ayarindadir nerdeyse ve siradan elek. marketlerdede satilmaz, hi-fi ciler satiyor. Klipsch e verecegin para ile aego m alabilirsin. Cok daha genis bir sahne ve daha hacimli flat,dengeli bir ses sunar sana. Koi suruculudur (bose un suruculerini yapan japon sirketi) demoya gitmeden ne demek istedigimi anlamazsin :)

AE'nin birçok sistemini dinledim ama Aego'yu dinlemedim.Ankara'da satıldığı yerleri yada Ankara'daki distribütörünü biliyormusun?

• quote:

Orjinalden alıntı: xsoundx
    AE'nin birçok sistemini dinledim ama Aego'yu dinlemedim.Ankara'da satıldığı yerleri yada Ankara'daki distribütörünü biliyormusun?

alttaki sayfadaki telefon ile öğrenin
    http://www.blmuzik.com/dynamic/erisim.html
  • Creative Gigaworks T20 hepsiburda'da 150YTL'ye düşmüş bu arada...
  • Ya arkadaşlar o zaman ben şoyle abidik gubidik bir soru sorayım hem ben ogreneyim, hem bilmeyenler oğrensin elbet fikri olan veya deneyen vardır....

Bu Hi-Fi sistem olarak belirtilen ve sony'nin yeni çıkan

Sony CMT-HX5BT Kablosuz Müzik Seti, http://www.weblebi.com/UrunDetaylari.aspx?Id=Lg1qXVihYooRJi2AFGkLnA

yada

Sony CMT-HX3 Mikro Müzik Sistemi, http://www.weblebi.com/UrunDetaylari.aspx?Id=rVCqfDk424XgyS7WfXKkpw

müzik setleri var. Bu setlerde jack girişleriyle harici kaynaklardan (ki sorma sebebim bilgisayardır) ses aktarılabiliyor. Bunlarda s-master dijital anfide varmış. Gerçi ben weblebide goremedimde diğer adreslerde olduğu yazıyor.... Üstteki modelde bluetooth bağlantısı ile sisteme ses dosyası aktarımı yapılabildiği soyleniyor. Yani şimdilik şahane müzik seti olarak.

Şimdi ben boyle bir sistem alıp, bilgisayar ve diğer tüm işler için bunu kullansam, diğer alacağım 2.0 veya 2+1 multimedya setlere gore ne avantaj ve dezavantajlarım olur? Ses kalitesi ne olur? Müzik dinleme zevki ne olur?

Gideyim Creative T20 alayım bilgisayaramı bağlayayım, onda da var harici girişse sorun. Veya sağlam 2+1 mi alayım?

Açıkçası müzik tutkunu olanlardan ve deneyenlerden yorumlarını bekliyorum...

Saygılar...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: psionic

http://forum.donanimhaber.com/m_21301818/tm.htm

hocam sağolasın

şimdi alternatif sayısı 3 oldu

SONY SRS-ZP1000 2.0

bende aynı şekilde yer sorunu yaşadığım için kaliteli 1+1 veya 2+1 hoparlör almayı düşünüyorum. bende bu ürünü düşünüyorum. acaba kullanan veya bilen arkadaşlar önerir mi?

@TheGate siz herhangi bir ürüne karar verdiniz mi? veya aldınız mı?

•  Çok kaliteli STEREO (2.0 veya 1+1) hoparlör önerileri?

tavsiye ederim piyasa fiyatı 250 civarı cok kaliteli mutlaka gidip bi yerde dinlemelisin.

edit: markası Logitech Z-10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kronik -- 27 Mart 2008; 22:37:21 >
  • Bose® COMPANION® 2 Series II

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.