Şimdi Ara

1000 TL Altı minimum 8Kg ÇAmaşır makinesi tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    öncelikle bizleri aydınlattığınız için teşekkür ederim.
    Yeni ev kuruyorum.1000 tl'yi aşmayan en az 8kg kapasiteli bir çamaşır makinesine ihtiyacım var.ustalardan öneri bekliyorum.
    nişanlım da tamamen beyaz olmasın az da olsa gri veya siyah renk de barındırsın diyo,elimi kolumu bağlıyo,işin içine renk girince fiyat artıyo :) yardım lütfen

• http://www.hepsiburada.com/Liste/hotpoint-ariston-aq93f29eu-aqualtis-9-kg-1200-devir-camasir-makinesi/productDetails.aspx?productId=mthotaq93f29eu&categoryId=155121#Gorseller 999Tl kampanyası var bayilerinde falan nette daha uygun fiyatada bulabilirsin 51Db ses seviyesi var 71Lt kazan hacmi. Titanyum kazanlı Cam elyafla kaplı kazanı var ısının sürekli dusup artmasını engelleyerek elbiselerin renklerinin daha uzun sure dayanmasını saglıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aggressor19 -- 3 Mayıs 2012; 15:04:39 >

• LG F1092QDP5 7 Kg 1000 Devir A++

LG F1481TD 8 Kg 1400 Devir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ay_tech -- 3 Mayıs 2012; 15:39:26 >

• vestel twınjet plus cmhxxl9412 te modelı.
  • çok teşekkür ederim hepinize arkadaşlar, başka önerisi olan arkadaşların da önerilerini bekliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.