Şimdi Ara

1000 TL altına alınabilecek en iyi NETBOOK hangisidir - Lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1000 TL'yi geçmeyecek şekilde Netbook almam lazım. Farz oldu yani :))
    Netbook'lardan pek anlamıyorum. Hiçbir türlü kazık yemeyeceğim ve verdiğim paranın karşılığını alabileceğim ürün ne olabilir.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Herkese iyi RAMAZANLAR :)

• kardeş netbooklar max 800 lira bende netbook alacağım ama ben 2.el alacağım 310 liraya lg x310 netbook war 2.el 0 ları 400 - 700 arası benimde farz oldu kardeş babamla birbirimizi yiyoruz pc yüzünden kendi laptopu war bana oyun oynatmaz bende netbook alıp internete giriyim bari dedim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RΣΛPΣR -- 26 Ağustos 2010; 15:53:25 >
  • Bilgisayarda 2.el tavsiye etmem arkadaşım. KDV dahil 600 tl ye laptop almak varken ikinci ele 300 vermek doğrumudur acaba.
  • kardeş ben lise öğrencisiyim we parayı çok kolay bulamıyorum malesef günlük 2lira ile okula gidiyorum okulda bişi yemiyeceğim onu alacağım başka çarem yok babam destek olmaz masaüstü pcmin ram ını kırdı daha onu alacağım masraf çok para yok açıkcası doğru deil haklısın hayatımda daha 2.el elektronik eşya kullanmadım ama mecburum babamdan internet dilenmekten bıktım bi vınn alıp internete gireceğim mecburum 2.el almaya durumum çok kötü hatta bi konu açtım 1 saat önce dvd okuyucumu flash bellekmi diye babam destek olmuyo az biraz belki babannem destek olur o kdr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RΣΛPΣR -- 26 Ağustos 2010; 16:12:39 >
  • Anladım arkadaşım sağlık olsun. Tabiki kesenin elverdiği ölçüde faydalanabilirsin teknolojiden.
  • ewt geçen sene babam ben gibi oyun hastasıdır destek oldu xbox 360 aldık şimdi al desen alamam o zaman 450 lira gibi bi para biriktirmiştim üstüne ps2mi sattım aldım ama artık yapamam
  • Benim siteyi ara ara takip et istediğin uygun fiyata pc ler bulabilirsin. Siteyi güncelledim. Her hafta bazı ürünlere indirim ve kampanya geliyor. Tabii indirimdeki ürünler çabuk bitiyor. Ama 2. el ürün yoktur bende . Sıfır parçalar istersen ben buradayım. Hoşçakal.

www.ataelektron.com
  • Benim hayalimdeki netbook acer ferrari one. İsteklerini tamamiyle karşılar ama öncelikle 200tl daha gözden çıkarman lazım alman için.

1000 TL altına alınabilecek en iyi NETBOOK hangisidir - Lütfen yardım
  • 1000 tl ye en yüksek donanımlı netbooku alırsın naptın dostum sen.
  • aaah ah o 1000 tl bende olsa netbookumu kendim tasarlardım

2 ghz işlemci 3gb ram devir hızı yüksek sabit disk hd ekran kartı, kendi yaptığım anakart kalıbı, kalıbın üstüne yapıştırdığım bir küçük monitör pfff düşünmek istemiyom daha fazla

Hele bir lise üniversite bitsin o zaman neler yapacaaam neeler:D ilk maaşımı netbook yapmak için harcayacam tablet pc gibi olcak. bide dokunmatik mi yapsam acaba pff düşünmek istemiyom

• Arkadaşım kesinlikle alınabilecek en iyi ve bence tek ürün packard bell.
    11.6 ekranı 2 gb rami 250 gb harddiski celeron işlemcisi 5-6 saat süren şarzı beni fazlasıyla tatmin ediyor.Atom işlemcilere bataryası 10 cm dışarda olan modellere hiç takılma.
    Ayrıca ürünü 2. el aldım garantisi devam ediyor.
  • packard bell vr 46

dell 11z

ikisi de su 4100 işlemcili. yani c743 ün bile bi üstü 3 atom işlemci gücünde 6 saat pil.

packard bell in klavyesine hastayım. dell in de servisine.. artık hangisini seçersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redalert2 -- 30 Ağustos 2010; 10:13:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.