Şimdi Ara

MSI Klavye Renkleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
11.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu klavye modlanabilir deniyordu bir program vs bulamadım bunu yapacak bu renkleri falan nasi degistiriyoruz bilgisi olan varmı ??

• Yapay Zekanın Yanıtı

MSI Klavye Renkleri: Kişiselleştirme Rehberi

MSI klavyelerin özelleştirilebilir RGB aydınlatma özelliği, oyun oynama ve çalışma deneyimini daha keyifli hale getirir. İster statik bir renk tercih ediyor olun ister dinamik aydınlatma efektleri istiyor olun, MSI klavyenizin rengini değiştirmek oldukça kolaydır.

MSI Klavye Renk Değiştirme Tuşu

MSI klavyelerinde, genellikle klavyenin sağ üst köşesinde bulunan özel bir renk değiştirme tuşu bulunur. Bu tuşa basarak önceden tanımlanmış renk modları arasında geçiş yapabilir veya özel renkler ayarlayabilirsiniz.

MSI Klavye Işığı Değiştirme

Özel renkler ayarlamak için MSI Dragon Center yazılımını kullanabilirsiniz. Bu yazılımı MSI'ın resmi web sitesinden indirebilirsiniz. Yazılımı yükledikten sonra:

1. Dragon Center'ı açın ve "Aydınlatma" sekmesine gidin.
    2. "MSI klavye" seçeneğini seçin.
    3. İstediğiniz rengi seçmek için renk paletini kullanın veya özel bir renk kodu girin.
    4. Aydınlatma efektlerini "Statik", "Nefes Alma" veya "Dalga" gibi seçeneklerden seçin.

MSI Katana Klavye Renk Değiştirme

MSI Katana klavyesi de özelleştirilebilir RGB aydınlatma özelliğine sahiptir. Katana klavyesinin renklerini değiştirmek için yukarıdaki adımları izleyin. Ek olarak, Katana klavyesi ayrıca tuş başına aydınlatma özelleştirmesine izin veren bir "Oyun Modu" seçeneğine de sahiptir.

MSI Klavye Işık Ayarları

MSI Dragon Center yazılımı, klavye aydınlatmasının parlaklığını, hızını ve diğer ayarlarını özelleştirmenize olanak tanır. Yazılım ayrıca, belirli oyunlar veya uygulamalar için özel aydınlatma profilleri oluşturmanıza da imkan verir.

MSI klavyenizin renklerini ve aydınlatma ayarlarını değiştirerek oyun oynama ve çalışma deneyiminizi kişiselleştirebilir, özelleştirebilirsiniz. Yukarıdaki adımları izleyerek MSI klavyenizin tüm potansiyelinden yararlanabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Klavye Colorful Steelseries özellikli ise (qc serileri tek renk olabiliyor) Steelseries Engine 3 ile yapabilirsin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storm Raider

Klavye Colorful Steelseries özellikli ise (qc serileri tek renk olabiliyor) Steelseries Engine 3 ile yapabilirsin...

Onu nerden bulucam tek renk degil

• İndir kardeşim her yerde linki var.

• quote:

İndir kardeşim her yerde linki var.

tamam hocam sagol

birde birşey sorcam son

bu fan sistemi nasıl çalışıyor ben ayarlayabiliyor muyum ? mesela oyun indiriyorum şimdi denemedim ama kafasına gore kendımı ayarlıyor cunku ben goremedım bır fan ayarı
  • Turbo hariç otomatik kendisi çalışıp susuyor turbo ile oynayamazsın zaten berbat bir sesi var...

• quote:

Turbo hariç otomatik kendisi çalışıp susuyor turbo ile oynayamazsın zaten berbat bir sesi var...

cs oynadım sımdı de cs ye gore fazla isindi gibi geldi bana tırstım o yuzden..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sodalayn

quote:

Turbo hariç otomatik kendisi çalışıp susuyor turbo ile oynayamazsın zaten berbat bir sesi var...

cs oynadım sımdı de cs ye gore fazla isindi gibi geldi bana tırstım o yuzden..

bide fonksiyon + f7 ye basınca hicbirsey olmuyor neden ? orda benim bildiğim mod seçiliyordu..
  • up
  • Eğer klavyenin aydınlatması değiştirilebiliyorsa, bu linkten Steelseries SSE yazılımını indirip kurduktan sonra renklere müdahale edebilirsin:

https://www.msi.com/product/notebook/support/GE72-6QE-Apache-Pro.html#down-utility&Win10 64
  • Troll müsün nesin anlamadım hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: SirusBro

Troll müsün nesin anlamadım hocam

kime dedin ne alaka ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.