Şimdi Ara

Asus N56VZ Klavye Led Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar asus n56vz laptop kullanıyorum, İlk aldığımda içerisinde win8 kuruluydu. Bi kaç gün önce format attım ve win7 kurdum. bütün driverlarını yükledim ancak klavyenin alttan aydınlatan led ışıkları çalışmıyor. fn ile açıp kapamaya yarayan f3 f4 kullanılmıyor. Birde formatttan sonra fn ile f tuşlarından sesi kısıp açamıyorum. Buna bi çözüm yok mu nasıl yapacam yardım ederseniz çok sevinirim

• Atk paketi heralde win7 de tam çalışmıyor ki bu sorunu yaşayanlar olmuştu bu bilgisayarın başlığı var oraya baktınız mı?
  • W8 e geçmezsen düzelmez yada zor düzelir uğraşma w8 kur w7 de asla tam destekli kullanamazsın şu an üretilen çoğu bilgisayar sadece w8 i destekliyor zaten w8 den w7 ye geçmek yakınçağdan ortaçağ geçmek gibi bişey...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ATK hotkey diye bir driver olması lazım hocam bende de vardı bu problem onu yükled düzledi diģer fan tuşları da calismiyordu onlar da düzeldi win 8 den win 7 ye gecmistim ben de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende asus n56vz model laptop var. benımde klavyemdeki led işiklarım yanmıyordu win 8.1 e gectıkten sonra. Drıver dvdsnde secerek drıverlerı yukleme yapıyodum. ATK package drıverını yuklemıyordum bılmedıgım ıcın ogrendım ı led ısıklerın drıverı ATK PAckage ısımlı drıvermıs sımdk geceler benım ısıkla sabaha kadar oturuyom:D:D
  • atk package driverını ukle drıver dvdsnden. w8 olan bır pcyı neden w7 cevırıyon kı. drıverlerı pcdekı donanım ve ısletım sıstemıne gore cıkarıyorlar dolaylı olarak w7 de calısmaması normal zamanla yazılımsal drıver donanımsal olarakda hasar verebılır pcne.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.