< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spyrroo -- 15 Temmuz 2022; 23:26:37 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spyrroo -- 15 Temmuz 2022; 23:26:37 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
O beyaz lekeler kendi kendine mi oluştu. Herhangi bir şey değmedi ya da darbe almadı değil mi? Eğer kendi kendine oluştuysa garanti kapsamında panelin değişmesi gerekir. Ayrıca paneliniz çok kötüymüş her yerinden ışık sızması var. Lekeler oluşmasa bile garantiden değişmesi gereken türde bir panel. |
Hocam benim gözetimimde darbe almadı fakat şundan şüpheleniyorum şehir dışında yaşadığım için kütüphaneye, geri memlekete dönerken çantada taşıdım ondada her zaman yanıma koydum belki çantayı taşırken darbe yemişse ondan oluştuysa bilmiyorum laptop çantasındaydı zaten. Başka sorunlar da mevcut ekranda fakat korkum kullanıcı hatası diyip geri yollamaları olacak. |
merhaba aynı sorunu yaşıyorum. nasıl bir dönüş aldınız, garanti kapsamına girdi mi acaba? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |