Şimdi Ara

Asus tuf gaming laptop ekranda beyaz lekeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus tuf gaming laptop ekranda beyaz lekeler merhaba. Ürünümde fotoğrafta gördüğünüz üzere ekranda beyaz lekeler ortaya çıktı. Garantisi devam ediyor bu sorun garanti kapsamında ekran değişimi olarak değerlendirilir mi? Asus servis hakkında internetteki kötü yorumlardan ötürü şüphelerim var bu konuda deneyimleri olanlar paylaşabilir mi? Servise kargoyla ulaştıracağım büyük ihtimalle bu konuda da endişelerim var darbe vb. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spyrroo -- 15 Temmuz 2022; 23:26:37 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• O beyaz lekeler kendi kendine mi oluştu. Herhangi bir şey değmedi ya da darbe almadı değil mi?

Eğer kendi kendine oluştuysa garanti kapsamında panelin değişmesi gerekir.

Ayrıca paneliniz çok kötüymüş her yerinden ışık sızması var. Lekeler oluşmasa bile garantiden değişmesi gereken türde bir panel.

• Hocam benim gözetimimde darbe almadı fakat şundan şüpheleniyorum şehir dışında yaşadığım için kütüphaneye, geri memlekete dönerken çantada taşıdım ondada her zaman yanıma koydum belki çantayı taşırken darbe yemişse ondan oluştuysa bilmiyorum laptop çantasındaydı zaten. Başka sorunlar da mevcut ekranda fakat korkum kullanıcı hatası diyip geri yollamaları olacak.

• merhaba aynı sorunu yaşıyorum. nasıl bir dönüş aldınız, garanti kapsamına girdi mi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.