Bildirim
Asus Tuf GT502 - RGB TUF logo kablosu nereye takılacak?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
+
-
+
-
+
-
2 pinli soket kontrolcülerde kullanılıyor. Kasanın kendisinde kontrolcü yok diye biliyorum. Ayrı satın alındığı durumda huba bağlanıp anakarttan kontrol edilebilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Buldunmu dostum çözümü
bende de aynı kasa var,
kasa kablola ve vidaları arasında o kabloyu 2 pin liye çeviren kısa bir kablo var, acaba onu diğer denetliyiciye mi takacağız, yoksa anakatta bir yere mi şimdi onu araştırıyorum
-
Şu video 14:49 ' da o kabloyu bir yere takmıyor, ama onsan önceki 3 pin li kabloyu rgb kontrolcüye takıyor bende öyle yapacağım
-
Naptın hocam yapabildin mi? Brn hala bulamadım çözümü.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
kasa aksesuarları içinde bunun bir kablosunun olduğu ve kasanın arkasında yer alan kontrolcuye girişi olduğu görünüyor.
https://kmpic.asus.com/images/2022/08/09/ba28dff4-6dd2-45f1-96a2-26a9e3a20799.png
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X