Şimdi Ara

ASUS 27' TUF Gaming VG27AQM1a ayarları nasıl olmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ASUS 27" TUF Gaming VG27AQM1a 260Hz 1ms(GtG) monitör aldım fakat ayarlarını nasıl yapmam gerektiği ile ilgili bir fikrim yok YouTube'dan farklı benzer modellerin videoları var ama pek anlayamadım. Ayarları nasıl olmalı yol gösterebilir misiniz?

ASUS 27" TUF Gaming VG27AQM1a ayarları nasıl olmalı?
    ASUS 27" TUF Gaming VG27AQM1a ayarları nasıl olmalı?itopya | gaming ürünler ve bilgisayar bileşenlerinin yeni dünyası
    ASUS 27" TUF Gaming VG27AQM1A 260Hz 1ms(GtG) HDMI DP HDR10 Freesync Premium G-Sync WQHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA
    https://www.itopya.com/asus-27-tuf-gaming-vg27aqm1a-260hz-1msgtg-hdmi-dp-hdr10-freesync-premium-g-sync-wqhd-fast-ips-gam_u25104

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam monitörden memnun musunuz?

Ayarlarını yapabildiniz mi?

Bende yeni sipariş verdim yarın teslim alacağım. VG27AQML1A modelini almıştım çocuk North Bayou Nb F80 monitör tutucu ile kullanmak isteyince geri iade ettim arasında sadece pivot farkı vardır birde yabancı kaynaklarda VG27AQM1A modelinin panelinin iyi olduğunu söylüyorlar.

ASUS 27" TUF Gaming VG27AQM1a ayarları nasıl olmalı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olcay_06 -- 14 Kasım 2024; 13:17:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• istediğin ayarı yap renkler berbat görünüyor hele youtube videolar daha berbat görünüyor..çamur gibi netlik yok..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.