< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 22 Aralık 2019; 13:54:23 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 22 Aralık 2019; 13:54:23 > |
800TL için güzel ürün, forumda TUF kötüdür algısı oluşmuş, birde sonunda max olanlar iyidir algısı oluşmuş , 1000 liraya msi b450 alan var. Her neyse, anakart alıyorsanız asus candır.
|
Sana özel birşey yapmadım sakın öyle düşünme iyiye iyi derim gözüm tutuyordu bu bordu ama incelemesi olmadığı için nete yakın fikir edinemiyorduk.
MSI B450 GAMING PRO CARBON AC WİFİ ARGB modelini kendim kullanıyorum bugüne kadar kullandığım en iyi sorunsuz bordlardan biri ama tier olarak highend sınıfında kendime tomahawk istesemde alamazdım optical out yok optical out braketi takacak pinlerde yok saçmalık.. Ayrıca msi b450-x470 serilerinde başarısız olmuştur diyen haksızlık eder gene Benim bordum gibi x470 gaming pro carbon gibi hatta en birinci olmasa bile tomahawk gibi bordları çok kullanıcının bilgisayarına rahatlıkla girdi girmeyi hakettiği için girdi ama işte daha iyisi varsa veya iyi alternatif varsa bulup ortaya çıkarmak zaten forumun amacı. Ve evet şunu söliyim normalde msi markasına çok sempatim veya güvenim yoktur ama ara ara iyi ve çok iyi işler yaptıkları da var ve pek tabi seçilebilir bir marka. |
Hero, formula, impact, extreme dışında hiçbir ASUS AM4 anakartta VRM(mosfet) temp sensör bulunmaz.
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xMANİTUx -- 22 Aralık 2019; 20:10:27 > |
|
|