Şimdi Ara

ASUS TUF B450 PRO GAMİNG İNANILMAZ İYİ BİR ANAKART OLMASI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
883
Cevap
12
Favori
53.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üstadımızda onay verirse alınabilir anakart.

Tuf ekran kartları çok kötü ve dünyada bunu biliyor forumda kaç kere konuşuldu biz tuf anakartlar kötü demedik ki ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bezdumda

Bu kart Tomahawk max dan iyi mi yani?
    Tomahawk sınırda kalmış su soğutma + 150w 3900x çalışırken ısınmış yani asus çok daha iyi sonuç almış japonlara bir amerikalıdan daha fazla güvenirim Tomahawktan iyi bu anakart.

Ha bu da 4+2 faz tomahawkta ama bunda (4x2)çelik kaliteli 8 jikle bobini + 2 faz yapısı var yani her 1 faz olması gereken yerde 2 jikle bobini aynı işi pararel yükleniyor buda daha az zorlanma demek daha fazla güç olmasada daha stabil güç sağlaması anlamına gelir.

ASUS TUF B450 PRO GAMİNG İNANILMAZ İYİ BİR ANAKART OLMASI
    https://store.donanimhaber.com/e0/b1/a0/e0b1a0c9867d6c5732a2eea8a4aaf11a.png

Mal burdayım diyor..

ASUS TUF B450-PRO GAMING

MSI B450 TOMAHAWK MAX

https://store.donanimhaber.com/e3/79/21/e37921757ea0db470c683e6cfb2e10bd.jpeg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 23 Aralık 2019; 4:58:6 >

• xMANİTUx X kullanıcısına yanıt
    1.32 ile zor ulaştım 4e helal olsun vallahi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: q-_-tay

1.32 ile zor ulaştım 4e helal olsun vallahi.
    Forumda yaklaşık değerlerde kullananlar var.Olağanüstü birşey yok.
  • Buna bütçesi olmayanlar Asrock B450M Pro4 modeline bakabilir. Kaliteli VRM'leri var (yanlış bilmiyorsam bundan daha iyi) üstelik çok özellikli bir anakart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TakemasterTR -- 23 Aralık 2019; 7:31:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TakemasterTR T kullanıcısına yanıt
    Asrock işini yaparda o anakartı bu anakartla birebir kıyaslama fiyatına göre iyi olabilir. Şuan bundan iyi ucuz segmentte b450 yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 23 Aralık 2019; 12:39:42 >
  • Bu civarda paralara satılan anakartlarda çelik bobin görmek imkansızdır asus bir ilk yapmış..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 23 Aralık 2019; 12:44:58 >
  • Yalnız m2 slotlarında sogutucu yada ısı emici plaka olsaymış iyiymiş

• En azından 2. M2 var oda büyük artı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 23 Aralık 2019; 15:2:10 >
  • Timeguard T kullanıcısına yanıt
    İndirim kovalıyorum şu zamanda zor gibi dün attığınız site kredi kartına taksitte vade farkı koyuyor peşin fiyatına taksit yapacak daha uygun fiyatlı site bulamadım ortalama 800-850 tl arası seyrediyor tekrar indirim olacak mı?

• Anakartın Ryzen 3000 destekli olması işlemci seçiminde ne kadar önemli? Ryzen 7 2700x almayı düşünüyordum render için daha iyi olur diye. Gskill ramlerde de gördüm bu amd 3000 serisi destekli muhabbetini. Ne kadar dikkate almalıyım bunları pc toplarken?
  • eskiekşiyazarı E kullanıcısına yanıt
    Sizin için çok önemli değil zaten bios güncellemesiyle hepsi doğal 3000 serisi destekliyor anakartların sadece satın alırken 3000 serisi işlemciyle birlikte alacak olanlar için önemli.
    Tamamdır, teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: MeGaDave06

Üstadımızda onay verirse alınabilir anakart.

Tuf ekran kartları çok kötü ve dünyada bunu biliyor forumda kaç kere konuşuldu biz tuf anakartlar kötü demedik ki ?
    B450 serilerinde msi tomahawk ve onun türevlerine aşırı bir rağbet söz konusuydu bu anakartın çeşitli yurt dışı incelemelerinde VRM ısıları konusunda bir çok rakibinden önde olduğu gibi fiyat/performansta da büyük oranda rakibi olmamasıyla sürekli bütçe sistemlere tavsiye ediliyordu.

Ama artık bu anakartı tamamen egale edecek niteliklerde yeni bir Fiyat performans ürünü piyasada mevcut başlıca artılarını sıralarsak.

ASUS TUF B450 PRO GAMİNG

Bu bütçe segmentinde daha önce çelik jikle bobini kullanan bir anakart hiç olmamıştı Asus bir ilke imza atmış.

+ Alc 1200 codec daha kaliteli ses kartı ve anakart üzerinde Spdif Optical out pin desteği
    + 2 adet Nvme m2 ssd desteği
    + Toplam ağırlığı daha fazla olan Vrm heatsink soğutucu desteği
    + 4x2+2 Tip sanal 8+2 faz gerçek 4+2 faz Çelik bobin ile desteklenmiş faz yapısı
    + 3900x Gibi işlemcilerde 15 dereceye varan serin Vrm sıcaklıkları (Konu ilk mesajdaki linki verilmiş incelme baz alındı)
    + Daha uygun veya benzer fiyata bulunabilirliği gibi gibi sebepleri sayabiliriz.

Şimdi gelelim son kısıma son kısımda ise vereceğim linkte Highend sınıfa giren bir başka Asus b450e strix modeli ile Asus b450 pro gaming arasında sadece soc kontrolcü kısmındaki 2 eksik bobin farkı bulunmaktadır sadece 2 bobinle high end olmayı kaçırmış msi tomahawk serisi ile aynı katagoride mainstream yani orta sınıfta kalmış gizli bir şahaser durumunda bu Tuf b450 Pro gaming.

Aşağıda B450E strix ve B450 TUF PRO GAMİNG VRM MOSFET BOBİN YAPILARI 2 SOC BOBİNİ HARİÇ BİREBİR AYNIDIR.

ASUS TUF B450 PRO GAMİNG

ASUS B450E STRIX

Aşağıda en düzgün yapılmışlarından am4 tier list sıralaması:
    Google Docs
    X570/X470/X370/B450/B350/A320 Motherboards (AM4-socket for AMD Ryzen CPUs) Comparison
    https://docs.google.com/spreadsheets/d/1wmsTYK9Z3-jUX5LGRoFnsZYZiW1pfiDZnKCjaXyzd1o/edit#gid=2112472504

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 23 Aralık 2019; 20:44:52 >

• Bu anakartı r5 3600 ve bequiet dark rock 4 ile kullanmak çok keyifli olsa gerek 😀

• www.vatanbilgisayar.com
    ASUS TUF B450-PRO GAMING AMD B450 Socket AM4 Ryzen DDR4 4400(O.C)MHz M.2 Anakart - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/asus-tuf-b450-pro-gaming-amd-b450-socket-am4-ryzen-ddr4-4400-o-c-mhz-anakart.html

Bu ve

www.vatanbilgisayar.com
    Asus B450M-Pro Gaming Anakart Fiyatı - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/asus-tuf-b450m-pro-gaming-amd-b450-socket-am4-ryzen-ddr4-4400-o-c-mhz-anakart.html

Bu kart aynımı çözemedim

Link aynı fiyatlar farklı isim aynı kafayı yicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrpkr -- 24 Aralık 2019; 0:1:41 >

• 719 luk olan doğru ise sipariş vericem

Bu anakart stoklara ilk girdiğinden beri övuyorum tomahawkcisi ejderyacısı saldırdı yılmadım yıkılmadım bu yolda beni yanlız bırakmadığın için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugrpkr

719 luk olan doğru ise sipariş vericem
    doğrudur.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.