< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
1000 TL BONUS KAMPANYASI ( Garanti BBVA Yeni Müşteri Kampanyaları ) (7. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Money bonus Ile Hepsiburadadan 1008 tl lık urun aldık bakalım umarım gelır bonuslar . Mşteri hizmetlerine sormak lazımmı acaba ?
-
Sadece kredi kartına başvurmak yeterli mi vadesiz hesap açmakta gerekiyor mu?
Edit: İkisinide tıklayarak devam ettim ama en sonunda uygulamaya girişte sim kart değişikliği var deyip şubeye yönlendiriyor. Benim Garanti hikayem başlamadan bitti. Dikkat edin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acemi07 -- 30 Ocak 2023; 13:52:34 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Amazondan hediye kartı aldim ,bana özel 120 /70 bonus vardı ama sayaç işlememiş,umarım bin tl bonusa sayar yoksa direk kapatırım zaten
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aralık ayındaki kampanyaya katılmıştım, 25 ocakta puanın yatması gerekiyordu fakat yatmadı, mh görüştüm tüm koşulları sağlıyorsunuz kontrol ettim dedi, bende doğrudur biliyorum koşulları ama puan yatmadı dedim, kayıt açtılar, 3 gün sonra hangi kampanya bu diye tekrar aradılar, şu an 1000-1000 olan kampanyaya aralıkta katıldım dedim 500-500 dü o zaman dedim, tekrar kayıt açtım incelemedeymiş şu anda tekrar konuştum, paranın üstüne yatmaya çalışıyor valla garanti, tüm kanallardan yazdım bakalım sonuç ne olacak editlerim
-
şubatta da devam ediyor 1000-1000 kampanyası
-
Kimliği çektiğimiz kısımda nfc kimliği okuyamıyor. Başka telefondan da denedim olmuyor. Kimliğin çipinde mi sıkıntı var acaba 🤔
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1-2 ay sonra kartı kapatmak istesek yıllık aidattan muhaf olurmuyuz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Acaba sanal kartla yapılan işlem kabul edilir mi? Bilgisi olan var mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şaka gibi, hanım için başvurduk limit 0 olan kart yolladılar
-
limit vermiyorlar sizin yapacağınız işin
-
Merhaba Ocak ayında mobil şubeden başvurdum 1000 TL bonus kampanyası 20 şubata kadar yazıyormuş 20 Şubat dahil mi acaba çünkü ben bugün 1000 TL'lik alışveriş yaptım
Arkadaşlar 1000 tl puan yattı mı benimki hala yatmadı🤔🤔
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut5566 -- 22 Şubat 2023; 21:17:37 >
banada yatmadı kazık mı yedik şimdi
-
cüzdan yüklemelerinde geçerli değilmiş ama hediye kartı farklı bir olay bence geçmesi lazım. Size geldimi bonus bana gelmedi henüz
-
Kazanılan bonuslar 25 Şubat – 25 Mart 2023 tarihleri arasında kullanılabilir.
Şuan yatan yok,zaten yukleme tarihi 25 subat
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X