Şimdi Ara

1000 TL BONUS KAMPANYASI ( Garanti BBVA Yeni Müşteri Kampanyaları ) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
252
Cevap
28
Favori
37.771
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hangi karta başvurmalıyız? Tavsiyesi olan var mı??

• arkadas 20 dk ugrastim kimligi gormuyor ne bankaymis ya. kaldirdim ciktim. kac bankaya musteri olduk bunlarin sistemi ne kadar problemli arkadas

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar ben de kampanya için ocak ayında hesap açmıştım mobilden ancak kredi kartı çıkmamıştı. geçenlerde açalım diye aradılar, şimdi kredi kartı açtırsam kampanyadan yararlanabilir miyim acaba bilgisi olan var mı

• Arkadaşlar merhaba, ben de 28 Martta bonus gold trink çıkardım. 10k faizsiz nakit avanstan faydalandım. 1000 e 1000 bonus olayında, yaptığımız 1000 TL üstü harcamayı taksitlendirirsek yine de 1000 TL üstü tek seferde harcamış kabul edilir miyiz?

• arkadaşlar merhaba 1 nisanda yeni müşteri olup 1000 tl üzeri alışveriş yaptım ancak 1000 tl bonus yüklenmedi belli bir süresi varmı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1000 tl yi nereye yatırıp geri çekebiliriz. 1000 tl alışveriş yapmak istemiyorum var mı yöntemi.

• katakulli_35 K kullanıcısına yanıt
    1000 TL BONUS KAMPANYASI ( Garanti BBVA Yeni Müşteri Kampanyaları )

• Şifreyi unuttumdam kimlik okutuyorum okey diyor selfi cekiyorum işlem bozuluyor neyini kabul etmiyorsa. Acayip uyuz banka ya

• Skayn kullanıcısına yanıt

Garanti bircok yeri belirlemis ve kampanyalara saymamasi için tedbir almış durumda. ve bu 1000 tl kampanyasi fiziki alışveriş yapsaniz dahi kampanyaya sayip saymadigini kontrol edecek bir yer yok.

Bu yüzden hiç riske atmayin. Kendinize veya bir arkadaşınıza akaryakit alip parasini arkadasinizdan belirli bir indirim karşılığında yaparak gerçekleştirin, derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonulbas -- 10 Nisan 2023; 20:43:0 >
  • nickinikaybedenmeczup N kullanıcısına yanıt

Ben bugun aradım olmaz dediler. İptal ettim kartı. Ben de ocakda açmıştım hesabı. Kimlik doğrulayıp girene kadar Nisan oldu 1000 TL BONUS KAMPANYASI ( Garanti BBVA Yeni Müşteri Kampanyaları ) 

• 1000 bonus geldi ancak nerede kullanacagiz bunu, odeme ekranlarinda hic bonus puan kullan vs cikmiyor?

• 1-2 defa kartınizi pos a sokup alışveriş yapında sistemler görsün kartınızı sonrasında görünür.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altyazar kullanıcısına yanıt
    Migros, carrefursa, şok, a101, hepsiburada vs vs.

• dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt
    tamamdir tesekkurler, ancak zaten pos ile islem gerceklestirdim defalarca. acaba sifreli mi islem llmasi lazim?

• Altyazar kullanıcısına yanıt
    Evet, Chip aktiflesmesi gerek. Olmadı iyzico ile deneyin. Orada da görünmüyorsa MH yi arayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puan yükleme tarihi geldi 1000 tl yüklenmemiş henüz uğraştırma bizi garanti

• cartcurt12 C kullanıcısına yanıt

Bana da gelmedi daha gün geçti

• Bana da yüklenmedi. Uğraştıracak sanırım

• Eşime de bana da hala yüklenmemiş bilgisi olan yüklenen varsa yazsın

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.