K.g beyler baslıkta belirttiğim gibi yıkamalı kurutma makinesi almayı düşünüyoruz. Önerebileceğimiz model var mıdır? Nelere dikkat etmemiz gerekiyor şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler...
Kargo ücreti icralık olur mu ??
Merhaba beyler 1 ay kadar önce hepsiburada üzerinden alışverişim oldu yanlış ürün göndermeleri sebebiyle iade oluşturup ürünü geri yolladım. Bu sırada hepsiburada mağduriyetimi gidermek için satıcıya teslim olmadan ürünün iadesini hepsipay cüzdanıma yaptı. Satıcı iade talebimi red etmiş ürün tekrar bulunduğum ilin kargo şubesine geldi. Dün kargo şubesi tarafından arandım ve iademin kabul edilmediği gidiş geliş totalde 40 lira civarı kargo ücretininin benim tarafımdan ödenmesi gerektiğini söyledi. Aksi takdir de icralık olucağımdan bahsetti kabul etmedim tabi. Daha önce başıma böyle bir şey gelmemişti. Kargo firmasının böyle bir hakkı var mı ??
2015 Focus 1.6 tdci akü tavsiyesi.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 18 Mart 2022'de hizmete alınması planlanan Çanakkale Köprüsü'nün geçiş ücretinin 15 euro (yaklaşık 150 TL) olacağını duyurdu. Bakan Karaismailoğlu, "Şu anki mevcut gemi tarifesine göre 85 lira ücret alınıyor sadece otomobilden ve şoförden. Trafiğin, kuyruğun olmadığı bir günde 30 dakikalık yolu 6 dakikada geçecekler." dedi.
Nmve,m2 ssd,hdd tavsiye
K.g beyler monster abra a5 v15.8 laptop aldim uzerinde 250gb wd blue sn550 m2 var. Oyun ve film icin 500gb f/p ssd ariyorum. Tavsiyeniz varmi??
2006 bmw 3.16i ariza!!
|
ZenWatch 3 Yardım!
|
Bağlantı sorunu!!
Eski bir film...
|
Görüntü bozuluyor yardım!
|

Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 449
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 12.784 (Bu ay: 195)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 66 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar