K.g beyler baslıkta belirttiğim gibi yıkamalı kurutma makinesi almayı düşünüyoruz. Önerebileceğimiz model var mıdır? Nelere dikkat etmemiz gerekiyor şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yıkamalı kurutma makinesi tavsiye
-
-
Samsung/Bosch / Siemens / Hotpoint / LG vs bu markalardan şaşma . Ömürluk istiyorsan miele derim .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Max 12bin bandında önerebileceğiniz model var mı?!
Lg 12/8 olan modeli güzel ama fiyatı bütçenizden biraz fazla. Kurutmayı aktif olarak kullanacaksanız kurutma kapasitesi yüksek model seçmeniz avantajlı olacaktır.
Ben de araştırıyorum. İki modele daraltabildim.
Electrolux 700 10/6 kg
Hoover Wash & Dry 500 14/9 kg
AEG şimdiye kadar kullandıklarımız arasında en iyi yıkayan ve durulayan makine. Hava pompası kullanıyor ve suyu havayla atıyor, durulama çevrimleri bir öncekilerle hiç karışmıyor. AEG malesef Türkiye'de olmadığı için ona en yakın Electrolux'e razı olmak gerekiyor.
Hoover çok sorunlar yaşadı. 2018-19 gibi Haier aldı. Ne kadar iyileşti bilemiyorum, kazan çeliği, plastik detayları biraz kötü, nette bir iki tane yürüyen Hoover videosu da var. Ama programların 5 saat, ekonomik olursa 8 saate yaklaştığı zamanda 9 kiloyu kurutabilmesi cazip.
-
Takip
Benzer içerikler
- beyaz eşya depoda bekletme süresi
- en temiz yıkayan çamaşır makinesi
- hotpoint ariston 10 kg yıkama 7 kg kurutma yorum
- hotpoint ariston çamaşır makinesi kırmızı kilit işareti
- beko mu arçelik mi
- roborock qrevo curv fiyatı
- en iyi beyaz eşya markası
- en iyi kurutma makinesi
- en iyi bulaşık makinesi markası
- en iyi çamaşır makinesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X