Şimdi Ara

Yıkamalı kurutma makinesi tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • K.g beyler baslıkta belirttiğim gibi yıkamalı kurutma makinesi almayı düşünüyoruz. Önerebileceğimiz model var mıdır? Nelere dikkat etmemiz gerekiyor şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Samsung/Bosch / Siemens / Hotpoint / LG vs bu markalardan şaşma . Ömürluk istiyorsan miele derim .

• Max 12bin bandında önerebileceğiniz model var mı?!

• Leziak kullanıcısına yanıt

Lg 12/8 olan modeli güzel ama fiyatı bütçenizden biraz fazla. Kurutmayı aktif olarak kullanacaksanız kurutma kapasitesi yüksek model seçmeniz avantajlı olacaktır.

• Ben de araştırıyorum. İki modele daraltabildim.

Electrolux 700 10/6 kg

Hoover Wash & Dry 500 14/9 kg

AEG şimdiye kadar kullandıklarımız arasında en iyi yıkayan ve durulayan makine. Hava pompası kullanıyor ve suyu havayla atıyor, durulama çevrimleri bir öncekilerle hiç karışmıyor. AEG malesef Türkiye'de olmadığı için ona en yakın Electrolux'e razı olmak gerekiyor.

Hoover çok sorunlar yaşadı. 2018-19 gibi Haier aldı. Ne kadar iyileşti bilemiyorum, kazan çeliği, plastik detayları biraz kötü, nette bir iki tane yürüyen Hoover videosu da var. Ama programların 5 saat, ekonomik olursa 8 saate yaklaştığı zamanda 9 kiloyu kurutabilmesi cazip.

• Takip

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.