2M SUV Tavsiye
selamlar! 2M civarı sıfır veya max 1 yaş SUV arayışım var. Şuanda Mercedes sedan A180d kullanıyorum. Onu satıp üzerine kampanyalı kredi kullanıp, biraz da nakit ekleyerek almak istiyorum. Değiştirme sebebimiz de çocuğumuz oldu ve sığamıyoruz. Ayrıca Mercedes’in servis, parça pahalılığından da sıkıldım artık. iki de köpeğimiz var, onları yeri geldiğinde kısa mesafe için bagajda rahatça taşıyabilelim istiyorum.
kia sportage, ford kuga ve yeni 3008 arasındayım. Siz olsanız ne alırdınız?
ayrıca acaba bizim aracı şuan satıp 1-2 ay yıl sonu kampanyalarına kadar parayı faize koyup beklesek mi diyorum ama geçmişti doların bir gecede zıplamasına falan bakınca güvenemiyorum. Var mı böyle riskler alan?
Kurutmalı Çamaşır Makinası Tavsiye
Selamlar, bu konu daha önce bir kaç kere açılmış ama zannediyorum kullanıcı çok olmadığı için pek bir ilgi görmemiş. Uzunca bir zamandır kurutmalı çamaşır makinalarını araştırıyorum. Artık yoruldum araştırmaktan ama bir sonuca da varamadım. Sene bitmeden bir tane almak istiyoruz.
Kriterlerimiz: kurutma ve yıkama birlikte en az 6 kg kapasite. Derinlik 60 cmden fazla olamaz. Çamaşır yükledikçe ağırlık göstergesi. Dayanıklı, sorun çıkarmayacak bir makine.
İkisini ayrı alın demeyin lütfen, ayrı alacak, koyacak yerimiz yok.
Bu işin içine olan arkadaşlar, kullanan arakadaşlar tavsiye verebilirse çok memnun olurum.
babama telefon almak istiyorum (600 TL civarı)
|
Son Giriş: 7 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 43
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 960 (Bu ay: 29)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Cep Telefonu Tavsiyeleri