Şimdi Ara

babama telefon almak istiyorum (600 TL civarı)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

forumda şöyle bir gezindim ama genelde konular daha üst seviye telefonlar üzerine ve gençlere yönelik, o yüzden yeni başlık açtım. konu varsa da ben görmediysem şimdiden özür dilerim.

babamın telefonu çok eskidi, nokia n73 kullanıyor hala. ona hediye bir telefon almak istiyorum. 500 tl civarında bütçem var. akıllı telefon olsun istiyorum, babam öyle uygulama falan pek kullanmıyor tabii ama internete rahat girebilirsin, telefon kullanırken kasma yapmasın, şarjı uzun gitsin ve babamın yaşına yakışır bir telefon olsun istiyorum.

Yaş ilerledikçe yeni teknolojiye alışmak ve ekranda yazıları okumak zorlaşıyor tabii. annemde samsung wave 2 var onu kullanmayı biraz biliyor, yazıları falan büyük diye de hoşuna gidiyor. öneri verirken bunu da gözetirseniz çok sevinirim. tabii bi de bizimkilerde bir telefon alayım hep onu kullanayım mantığı var. o yüzden yeni maceralara girmek değil de, güvenilir, sağlamlığını, dayanıklılığını kanıtlamış birşey olsun istiyorum.

Bütçe 600 tl civarında yazdım ama esnetebilirim.

şimdiden cevap veren arkadaşlara teşekkürler..

• http://www.youtube.com/watch?v=NFPj68qW92E

:) Bir izlesene bu kadar sağlam olması yeterli mi :) Ama 750 liraymış.

Ya abi telefondaki yazıları hep büyütemez misin?

http://www.kliksa.com/urun/sony-xperia-go-siyah-akilli-telefon/900362772?gclid=COqu5ZPf0bgCFYVV3godp2oAug

• evet genel olarak büyütebiliosun ama mesela numara cevirdiğin ekranda numaraları büyütemiosun.
    wave de mesela cidden baya büyük numara çevirme ekranı. (niye wave almıosun diceksin wave zaten satıllıyor mu artık emin değilim bi de kasma yapıyor) samsung s3'de falan emin değilim o kadar büyük olduğuna, genel olarak menu ikonları falan da küçük ya da benim bütün arkadaşlarım büyük seçeneklrini tercih etmediğinden bana öyle görünüyor.

bi de video iyiymiş ama yorumlar öyle demiyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utopia0690 -- 28 Temmuz 2013; 12:06:28 >
  • +1 xperia go
  • Lumia 520 alsın tam ona göre internet performansı harika kullanımı basit menü yerine koca Bi metro arayüz var Bi kurcala anlarsın ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdox229

Lumia 520 alsın tam ona göre internet performansı harika kullanımı basit menü yerine koca Bi metro arayüz var Bi kurcala anlarsın ;)

sizde lumia 520 varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: recepyilm

quote:

Lumia 520 alsın tam ona göre internet performansı harika kullanımı basit menü yerine koca Bi metro arayüz var Bi kurcala anlarsın ;)

sizde lumia 520 varmı

Evet

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MAX.800 TL TELEFON TAVSİYE ACİL
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • General mobile discovery tavsiye ederim.

Ama basitlik olarak iPhone tavsiye ederim

• quote:

quote:

quote:

sizde lumia 520 varmı

Evet

nasıl bir telefon
  • quote:

quote:

quote:

quote:

sizde lumia 520 varmı

Evet

nasıl bir telefon

Çok iyi modern Combat gibi oyunlar 1 gb yüzünden oynanmıyor ama asphalt 7 var ve akıcı çalışıyor kasma takılma yok kamera sabah iyi here drive falan süper sorun varsa sor

• Bence bb 9790 al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eziyet01 -- 30 Temmuz 2013; 22:26:59 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sizde lumia 520 varmı

Evet

nasıl bir telefon

Çok iyi modern Combat gibi oyunlar 1 gb yüzünden oynanmıyor ama asphalt 7 var ve akıcı çalışıyor kasma takılma yok kamera sabah iyi here drive falan süper sorun varsa sor

ya nokia akıllı telefon piyasasında birara o kadar geride kaldı ki şimdi güvenemiyorum..bir de windows 8 arayüzü bana çok karışık görünüyo, tabii hiç kullanmadığımdan olabilir ama bilgisayarda bile zorlanıyorum. ama madem sen kolay diosun bir bakıcam gidip. saol

• quote:

Orijinalden alıntı: utopia0690

arkadaşlar merhaba,

forumda şöyle bir gezindim ama genelde konular daha üst seviye telefonlar üzerine ve gençlere yönelik, o yüzden yeni başlık açtım. konu varsa da ben görmediysem şimdiden özür dilerim.

babamın telefonu çok eskidi, nokia n73 kullanıyor hala. ona hediye bir telefon almak istiyorum. 500 tl civarında bütçem var. akıllı telefon olsun istiyorum, babam öyle uygulama falan pek kullanmıyor tabii ama internete rahat girebilirsin, telefon kullanırken kasma yapmasın, şarjı uzun gitsin ve babamın yaşına yakışır bir telefon olsun istiyorum.

Yaş ilerledikçe yeni teknolojiye alışmak ve ekranda yazıları okumak zorlaşıyor tabii. annemde samsung wave 2 var onu kullanmayı biraz biliyor, yazıları falan büyük diye de hoşuna gidiyor. öneri verirken bunu da gözetirseniz çok sevinirim. tabii bi de bizimkilerde bir telefon alayım hep onu kullanayım mantığı var. o yüzden yeni maceralara girmek değil de, güvenilir, sağlamlığını, dayanıklılığını kanıtlamış birşey olsun istiyorum.

Bütçe 600 tl civarında yazdım ama esnetebilirim.

şimdiden cevap veren arkadaşlara teşekkürler..

bunu alabilirsinizhttp://www.hepsiburada.com/liste/huawei-u8850-vision/productDetails.aspx?productId=telcephuau8850&categoryId=371946

• stevejones kullanıcısına yanıt
    xperia go dayanıklı diye mi bu kadar öneriyorsunuz sadece diğer açılardan da iyi diye mi? işte kullanımı kolay falan? çünkü hangi xperia bilmorm ama kullanan bir arkadaşımda kasma yaptığına şahit olmuştum yanımda kullanırken..

dayanıklılık açısından da fazla dayanıklılıktan zarar gelmez tabii ama bu derece dayanıklı birşeyi kastetmemiştim :) suya falan sokmaz babam nasıl olsa kolay kolay..
  • bb diyeceğim yakışır ama kullanımı zor.Siyah bir 520 almak mantıklıdır diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa K.

General mobile discovery tavsiye ederim.

Ama basitlik olarak iPhone tavsiye ederim

iphone çok pahalı..

gm discovery önerini göz önüne alacağım ama ne kadar güvenebilirim karar veremiyorum. yani bir samsung pek çok kişinin eline var mesela gm öle diil, yarın öbür gün sorun çıkarırsa nerden buldun bunu getirdin bana demesinden korkuyorum. piyasada da sanki genel olarak "bu kadar iyi özellikler bu fiyata hadi bakalım hayırlısı" havası var.
  • tuşları çok küçük kullanamaz ki..
  • bu arada arkadaşlar cevap veren herkese teşekkür ederim bakmaya devam ediyorum, başka önerileri olan arkadaşlardan da yorum beklerim.

şu anda daha çok lumia 520 uygun gibi görünüyor, gm discovery ile ilgili biraz araştırma yapıcam ne kadar güvenebilirim diye, bir de xperia go..
  • 300 liraya hepsiburada.com da Huawei Vision var kisa süreliğine indirimde ona bakabilirsin.

• Lg Optimus L7,Nokia Lumia 520,Xperia Miro,Samsung Ace 2,Samsung Galaxy S Duos,SonyXperia Go,Htc One V gibi telefonlar olabilir.Kusura bakmayın çok yazdım ama hepsine bakın eleyin istedim elerken özellikleri hakkında bilgi edinirsiniz diye düşündüm.Bence Lumia 520 oldukça iyi fiyat olarak da iyi ama arayüz karışık gelebilir.

Biraz fiyatı çıkarsanız One V tip olarak çok hoş duruyor ve arayüzü de güzeldir,kullanışlıdır.Eğer çıkamam zaten buralara zor geldim derseniz diğer modellere bakabilirsiniz.Lg Optimus L7 gerçekten iyi bir telefon tip olarak da çok şık,özellik olarak da iyi.Ona ayrıca bakmanızı öneririm.Diğer telefonlar seçenek olarak bulunsun diye yazdım.GM Discovery özellik olarak üst seviye isteyen ve fiyat olarak daha makul telefon isteyenlerin işidir.Babanız büyük ihtimalle telefonu yoracak oyunları oynamayacaktır bu yüzden geleceği merak konusu olan bir telefonu almak sizin için pek mantıklı durmuyor.

Sanırım telefonları gidip göreceksiniz bu telefonları not alıp bakmanız faydalı olur.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.