Şimdi Ara

2.000 TL Telefon Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 Yıl HTC M8 kullandım, Artık yeni bi cihaza ihtiyaç var
    Arkadaşım da 1 yıllık S8 var 2.400 istiyor
    2. El almak istemiyorum işin doğrusu, sizce ne Alabilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Nokia 8 alabilirsiniz s8'den arka kamera yönünden kötü işlemci denk sayılır nokia8 işlemcisi küçük bir farkla iyi yada mi a2 olabilir.Bataryası büyük asus zenfone max pro var veya az çıksan parayı asus zenfone 5 var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin için ey uygun modeller;

Nokia 8 (Kamerası vasat,incelemenizde fayda var)
    Sony Xperia Z1 (200-300 TL bütçe arttırarak)
    HTC U Ultra fiyat performans cihazı (distrübütör garantili 1900-1950 TL)
    LG G6 (200 TL bütçe arttırarak)
    S7-S7 Edge (200-300 TL bütçe arttırarak)
    Mi Note 3 (son tercih)
  • Arkadaşlar tam olarak aynı durumdayım, yalnız şöyle bir sıkıntım var. 4 yıl Htc One s, 2 yıl Htc A9 kullandım. Hayatımda HTC dışında hiç bir şey kullanmadım.

Son aldığım A9'u çok düşürdüm en son ekranı kapandı. Servise verdim. 3750 liraya HTC M9 verelim dedi KVK.

Her neyse galiba HTC Türkiye'den çekildiği için artık HTC almak çok mantıklı değil. Yinede emin olamıyorum. 2000tl'ye kadar ben de telefon bakıyorum. Aklımda şu an için iki telefon var:

HTC U Ultra. Çok büyük aynı özelliklerde daha küçüğü varsa onu önerirseniz memnun olurum.

CAT S31. En azından kafam rahat düşürebilirim diye düşünüyorum.

Vestel Z20. Bazı endişelerim var, ama fiyatı uygun sonuçta. Kuzenim aldı ve oldukça memnun.

Önerileri biraz açıklayacı yazarsanız memnun olurum.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolas246 -- 12 Ekim 2018; 14:39:52 >
  • Legolas246 kullanıcısına yanıt
    HTC almam artık , kaliteli telefon ama destek yok,
    samsung ve huawei arasında gidip geliyorum , samsung da S8 den başka alternatif yok gibi , huawei çok karışık çeşit çok kafam karıştı
    Sizede nokia 8 öneririm şeffaf kılıf+ekran koruyucu ile kullanır geçersiniz ... öyle cat falan almanıza gerek yok

U ultra 3.30 /4 saat civarı kullanım sunuyor çabuk kırılır artı pahallıya mal olur bence çünkü ekran pahallı artı arka camda sıkıntılı
    Z20de iyi bir telefon değil bence uzak durun anlatmaya gerek yok o paranın telefonu değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CBD9CC12F -- 12 Ekim 2018; 17:44:4 >
  • Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim.

HTC arayüz olarak şahsi kanaatim diğer telefonlardan hep bir adım önde gibi geliyor bana. Kullanım kolaylığı sebebiyle istiyordum Htc

Fakat HTC U Ultra çok büyük ve düşürme tehlikesi yüksek, ki çok telefon düşüren biriyim. Korkuyorum. İkincisi Türkiye'den çekilmiş insan çekiniyor almaya.

Nokia ise tasarım olarak beğenmedim. Ve arayüzü kullanışsız yorumları okudum. Ondan çekiniyorum. İncelemeye devam ediyorum.

Vestel neden önermiyorsunuz ? Ben tasarım olarak beğendim şahsen. Fiyatı da uygun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.200 tl ye araç tavsiyesi
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Hocam z20 alana kadar hbde moto z2 play var 1500 civarı

Redmi note 5var aynı fiyata daha iyi mia2 var ayrıca

İlla eski tasarım derseniz s7 veya xiaomi mi note3 var o da bazen fiyatı düşüyor

Ayrıca bu cihazda iyi gibi ses kalitesi güzel bir cihaz htc'cilere iyi gider

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CBD9CC12F -- 12 Ekim 2018; 17:59:12 >

Nokia bende bilemiyorum , vestel için çok kötü şeyler yazılıp çiziliyor

Ben şahsen " gömlek değiştir gibi telefon değiştirmek"i seven biri değilim , yeni cihaz aldım mi 4-5 yıl kullanmak istiyorum, ki geçmişte de hep böyle oldu (HTC kalitesi sayesinde)

Huawei düşünüyorum ancak kalitesi hakkında ciddi soru işaretleri var aklımda,

premium hissi veren bir cihaz istiyorum, malzeme kalitesi önemli benim için , gerekirse 1.000 TL daha arttırıp 3.000 TL civarı cihaz bakabilirim,

Tüm bunları düşündüğüm de S8 ön plana çıkıyor Ancak Samsung hiç kullanmadım bilemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CBD9CC12F

Hocam z20 alana kadar hbde moto z2 play var 1500 civarı

Redmi note 5var aynı fiyata daha iyi mia2 var ayrıca

İlla eski tasarım derseniz s7 veya xiaomi mi note3 var o da bazen fiyatı düşüyor

https://www.hepsiburada.com/meizu-pro-7-64-gb-meizu-turkiye-garantili-p-HBV00000AN3T2#reviews

Ayrıca bu cihazda iyi gibi ses kalitesi güzel bir cihaz htc'cilere iyi gider
    Hocam xiaomi ler dikkatimi çekti inceliyorum, ama note 3 un fiyatı yüksek. Redmi note 5 bakıyorum.

• Nokia 8

• Hocam maşallah harika tavsiye veriyorsunuz. Şaka değil.

HTC Ultra resmen üretim hatalı gibi bir telefon, yurtdışı incelemelirinden gördüğüm kadarıyla. Her ne kadar 1900 lira fiyat etiketine sahip olsa da almaktan vazgeçtim soğudum.

Fakat Redmi Note 5 ve Mi A2 yi şu an detaylı inceliyorum. Size tekrar yazmak istedim. Gerçekten fiyat olarak birbirine çok yakın cihazlar.

Gönül isterdi Vestel Z20, Xiaomi lerden daha iyi olsun. Fakat öyle değil gibi. Bu durum benim için üzücü. Gerçekten denk özelliklerde olsa Vestel almayı çok arzu ediyordum. Ki tasarımını Xiaomi'lerden daha çok beğendim. İnşallah Z30 ile daha iyisini yaparlar.

Senin nacizane tavsiyelerin ile hayatımda ilk kez Xiaomi alabilirim.

Yıllardır Htc kullanan biri olarak umarım alışabilirim. Eğer daha önce kullandıysan Xiaomi ile alakalı olarak neler söyleyebilirsiniz ?

Mesela ithalatçı garantili tercih etsem nelerden mahrum kalırım. YA da 4gb ram yerine 3gb ram'li modelini tercih etsem ne kaybederim? Telefonda kullandığım en ağır uygulama Netflix'dir öyle söyleyeyim. Oyun oynamıyorum.

Tavsiyelerini önemsiyorum. Çünkü önerdiğin cihazlara baktığımda tam fiyat aralığımı 12 den vurmuşsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolas246 -- 13 Ekim 2018; 19:49:17 >

• Mi a2 öneririm.
  • Redmi note 5in tek artısı batarya,xiaomi mi a2 ancak bir günü çıkartır ama harika bir cihaz gözünüz 3 yıl güncelleme görür ve kamera olarak memnun eder. Redmi note 5 orta segment güçlü bir cihaz ama mi a2 orta üst ben şahsen mi a2 alırdım çirkin arayüzede bir microsoft launcher çeker kullanırdım hem bilindik bir firma yada nova launcer batarya konusunda daha vicdanlı. Redmi note 5de sıkıntı yaşatmaz kötü yanı yok ama her şey orta ve rom çok çıkıyor ona yeni bir 6600 vakası yani of bu çok iyi demezsin ama mia2'de batarya hariç hepsi harika

Ayrıca şunu söyleyeyim iyi bir kılıf ve ekran koruyucu ile kullanın ve kullanıcı kulübü var forumda onlarla paslaşırsanız benden daha faydalı olurlar ve hb'de 1900 küsür 4/64 bulunuyor mia2 bu gün 3/32 yeter yarın yetmez güncellemeler boyut artışı şunu düşünün ilk 1gb hafızalı tel çıktığında milletin aklı gitmişti sonrakilerdede öyle oldu 4/64 candır

• Hepsiburada'dan ithalatçı garantili olarak telefonu almamın bana ileriye dönük nasıl zararları olabilir ? Bu konuda beni aydınlatırsanız memnun olurum.

Çünkü söylediğiniz fiyatlar ithalatçı garanti için geçerli ne yazıkki. Hayatımda hiç ithalatçı garantili telefon kullanmadığım için soruyorum.
    Hocam açıkçası ithalatçı garanti iyi değil ithalatçı tercih eden arkadaşlar genelde iyi bir hizmet alamadımı tüketici hakem heyetine şikayet eder parasını alır bu yol biraz süründürür ama sonuç verir yani şansınıza ithalatçı olmayanda aynı ithalaçı ile aynı hizmeti veriyor. Hatta yer yer dahada ileri gider zirve yapar.Deseniz iyi garantili iyi bir cihaz 3500 seviyesine çıkmanız gerekir o da huawei ve iphone.

Cihazı alırken video kaydı alın teslim alırken sağlam mı diye benim önerim onun dışında forumda aratırsınız mi a2 ana konu diye orda kullanıcı arkadaşlar var paslaşırsınız her türlü konuda onlar benden daha çok bilir bu işleri mia2 anakonusu redmi 6x ana konusu ile beraber her türlü sorun yardımcı olurlar.

• Hocam açıklamalarınız için çok teşekkür ederim.

Kullanıcılar klubundeki arkadaşların konusuna da yazdım bekliyorum bakalım. N11 de 2250 liraya orijinal kvk garantili var 64gb. Ya onu alacağım ya da 1950 ye ithalatçı garantili olanını alacağım. N11 de ödeme onayı olduğu için sorunsuz yaparım galiba alışverişi.

Burdan güncelleme geçerim ne aldığım ile alakalı olarak. Tekrardan çok teşekkür ederim.

Hocam ne yaptın?Bende mi a2 ile g6 bakıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.