Bildirim
Bağlantı sorunu!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Merhabalar;
Telefon haricindeki cihazları aynı ağamı bağlıyorsunuz. Resimdeki hataya göre modem kurulum yapılması gerekiyor gibi gözükmektedir. Siz Ağı unut yapıp tekrar şifre girerek bağlanmayı deneyiniz. -
Evet aynı ağa bağlanıyorum.Dediğinizi yaptım sorun devam etmekte.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Modemi varsa accent pointi kapatıp açar mısınız. Olmadı tekrar kurulum yapın.
Bugün apartın diğer ağına girmeye çalıştım aynı hatayı aldım. Modemi kapatıp açtıp ama tekrar kurulum işini apart sahibine söylemem lazım...
Yok hocam iki ağa da laptoptan ve tabletten bağlandım. Arkadaşın telide bağlanıyor...
Hocam biraz önce bağlandı 1 dakika gibi bş süre youtube de gezindim sonra yine gitti... 2.resimde ki hatayı alıyorum ağ bağlantısının üstünde ki ünlem kalktı...
Evet ağı unut dedim ve modem ttnet verdiği zte.
Ank kod ey ah ab av
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kablosuz mouse çalışmıyor
- no boot disk has been detected or the disk has failed çözümü
- exiting pxe rom
- udemy video indirme
- bu bilgisayara bağladığınız en son usb aygıtı arızalı olduğundan windows bu aygıtı tanımadı
- komut istemi
- silinen dosyaları geri getirme
- telefon ısınması neden olur
- telefon şarj almıyor
- mobil veri açık ama internete giremiyorum
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X