Şimdi Ara

PS3 İnternet Bağlantı Sorunu (ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Bir kaç gündür PSN'den sürekli kopuyordum, bugün itibariyle hiç bağlanamıyorum.

Farklı DNS seçeneklerini denedim, kablolu-kablosuz bağlantı seçeneklerini denedim, hatta telefonumu modem olarak gösterip bağlanmayı denedim, yine de nafile. Kablosuz bağlantıyı tarattığım zaman; "Etkin bağlantı noktası bulunamadı" diyor. PS3'ü aç kapat yapıyorum ancak ondan sonra modemleri görüyor. Bağlantıyı yapıyor, testten geçiyor ama sonra oyuna girer girmez bağlantı kesiliyor ve bir daha hiç bağlanmıyor. Cihazın ayarlarını sıfırladım olmadı. İçinde yüklü oyunlar ve save dosyaları olmasa cihazı komple restore edeceğim.

Bana bir çözüm bulun, FIFA 15 arefesinde olacak iş değil.

Edit: Sorun çözüldü arkadaşlar, modemde sıkıntı varmış. Modemin müşteri hizmetlerini aradım, sonra modemin arayüzüne girip versiyonunu kontrol ettim. 2010 versiyonunu kullanıyormuşum, adam mailime bir güncelleme dosyası gönderdi ve bu şekilde modem yazılımını güncelledim. Sorun çözüldü. Modemlerinde anlamsız sorunları olan arkadaşlar, modemlerini güncelleyebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Büyük İskender -- 24 Eylül 2014; 10:30:38 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS5 ve Ttnet bağlantı sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.