Şimdi Ara

1000 tl bütçe ile toplama kasada yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese iyi günler, bir masaüstüm var bayağı eski 2008 yılında almıştım. Özellikleri düşüktü ram'i 4gb, ekran kartı ATI Radeon 4600 serisi yapmıştım 3 sene önce. Şimdi bilgisayar açılma sorunları yaşıyor, bu vesile ile bilgisayarımı yenilemek istiyorum fakat bütçem dediğim gibi 1000tl. Buna iyi bir şey çıkar mı, iyi oyun oynatabilecek sağlam bir makina için birkaç donanım önerebilir misiniz?

Teşekkürler şimdiden

• quote:

Orijinalden alıntı: can7082

Öncelikle herkese iyi günler, bir masaüstüm var bayağı eski 2008 yılında almıştım. Özellikleri düşüktü ram'i 4gb, ekran kartı ATI Radeon 4600 serisi yapmıştım 3 sene önce. Şimdi bilgisayar açılma sorunları yaşıyor, bu vesile ile bilgisayarımı yenilemek istiyorum fakat bütçem dediğim gibi 1000tl. Buna iyi bir şey çıkar mı, iyi oyun oynatabilecek sağlam bir makina için birkaç donanım önerebilir misiniz?

Teşekkürler şimdiden

Bunu al.
     1000 tl bütçe ile toplama kasada yardım!

• Hmm aslında tam istediğim gibi olmuş. Bunlarla yeni çıkan oyunları çalıştırabilirsem ne âlâ :D Peki vatanda bu parçaların takılmasını da yaparlar mı, yoksa bir bilgisayarcıya mı gitmem gerek?
  • quote:

Hmm aslında tam istediğim gibi olmuş. Bunlarla yeni çıkan oyunları çalıştırabilirsem ne âlâ :D Peki vatanda bu parçaların takılmasını da yaparlar mı, yoksa bir bilgisayarcıya mı gitmem gerek?

Ultrada degilde oynatır yani evet orda montaj yapıyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende zaten 4gb ram var ama yanlış hatırlamıyorsam 2 tane 2gb ramden oluşuyor. Onlarıda bunun içine takıp 8gb ram yapabilme şansım var mı?
  • quote:

Bende zaten 4gb ram var ama yanlış hatırlamıyorsam 2 tane 2gb ramden oluşuyor. Onlarıda bunun içine takıp 8gb ram yapabilme şansım var mı?

Ddr3 se olur ama bu anakartda 2 ram slotu var 6gb olur

• Anladım. Çok teşekkür ederim tavsiyen için Önerebileceğinizin en iyisi bu ise yarın öbür gün bunu alırım. Win 7'yi tekrar yükliyecez değil mi? Birde hard diskin içindekileri o 1 TB'a atabiliyorlar mı?
  • quote:

Anladım. Çok teşekkür ederim tavsiyen için Önerebileceğinizin en iyisi bu ise yarın öbür gün bunu alırım. Win 7'yi tekrar yükliyecez değil mi? Birde hard diskin içindekileri o 1 TB'a atabiliyorlar mı?

Sen format atmayı biliyorsan at orda sorarlar işletim sistemini yok de boşuna para alırlar harddisktekileri usb yada boş dvd lere atarsın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.