Şimdi Ara

1000 tl civarı cep telefonu tavsiyeleriniz ? (genellikle internet amaçlı)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, yeni bir telefon alacağım, tam anlamıyla çoğu insan gibi f/p ürünü aramaktayım. Fiyat 1000₺ civarı olarak düşünüyorum. Bütçem buna elveriyor. Genel olarak internet için kullanacağım bir telefon olacak. Kamerasınıda kullanacağım 8mp olsa çok iyi olur aslında.

Sony xperia sp , tasarımı, özellikleri ve iyi yorumları çok hoşuma giden bir telefon fiyatıda oldukça uygun
    LG nexus 5, özellikleri xperia sp'e göre çok daha üstün , yazılım kısmında google'ın parmağı var olması ilgimi çekti, ancak saf android olmasının eksileri varmıdır yokmudur bilemiyorum,

general mobile discovery almayı düşünmüyorum, bende bıraktıkları izlenim , hani adı sanı belli olmayan bir firma pazara girer tam manasıyla yağmalar ve sonra kayıplara karışır ya, böyle bir etki bıraktığı için f/p ürünü olmasına rağmen kesinlikle almayacağım :)

bu iki modelden siz hangisini tercih ederdiniz veya başka tercihleriniz olur muydu ? şimdiden teşekkür ediyorum herkese

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SecX -- 30 Nisan 2014; 11:03:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SecX

Merhaba arkadaşlar, yeni bir telefon alacağım, tam anlamıyla çoğu insan gibi f/p ürünü aramaktayım. Fiyat 1000₺ civarı olarak düşünüyorum. Bütçem buna elveriyor. Genel olarak internet için kullanacağım bir telefon olacak.

Sony xperia sp , tasarımı, özellikleri ve iyi yorumları çok hoşuma giden bir telefon fiyatıda oldukça uygun
    LG nexus 5, özellikleri xperia sp'e göre çok daha üstün , yazılım kısmında google'ın parmağı var olması ilgimi çekti, ancak saf android olmasının eksileri varmıdır yokmudur bilemiyorum,

general mobile discovery almayı düşünmüyorum, bende bıraktıkları izlenim , hani adı sanı belli olmayan bir firma pazara girer tam manasıyla yağmalar ve sonra kayıplara karışır ya, böyle bir etki bıraktığı için f/p ürünü olmasına rağmen kesinlikle almayacağım :)

bu iki modelden siz hangisini tercih ederdiniz veya başka tercihleriniz olur muydu ? şimdiden teşekkür ediyorum herkese

nexus 5 e kadar çıkabiliyorsan al ama arada 400 tl civarı var

• Saf android avantajdir bence. Moto g alabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nexus 5 alabilecek kadar bütçen varsa g2 almalısın çünkü pil konusunda g2 daha avantajlı . Birde wp olarak lumia 925 bakabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkCck

nexus 5 alabilecek kadar bütçen varsa g2 almalısın çünkü pil konusunda g2 daha avantajlı . Birde wp olarak lumia 925 bakabilirsin.
    lumia 925' e bakıyordum şimdi acaba uygulama sorunu yaşarmıyım, örneğin google'ın uygulama mağazasında bulunan populer uygulamalar var mıdır , windows mağazada
  • 850ye xperia spgun icinde nette gezinirken nexuslar gibi sarj sikintisi yasatmaz 2370 batarya o ebattaki ekranda hayi uzun sureler gidiyor.sadece ınternete gırıp muzık dınlemek kucuk 3-5 oyun oynamak ıcın kullanmayacgın fazladan donanıma para vermek sacma,gıdıpte snapdragon 800lu cıhaz gereksız masraf olur bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stevejones -- 29 Nisan 2014; 13:40:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KasAdam

nexus 5 alabilecek kadar bütçen varsa g2 almalısın çünkü pil konusunda g2 daha avantajlı . Birde wp olarak lumia 925 bakabilirsin.

Nexus 5 1200'e kadar düştü bütçe sınırdaysa 300 daha fazla vermeye gerek yok bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lumia 1320 olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

quote:

Nexus 5 1200'e kadar düştü bütçe sınırdaysa 300 daha fazla vermeye gerek yok bence.

hocam gittigidiyor.com da 32 gb G2 1229 tl aynı fiyat

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/lg-d802-g2-32-gb-akilli-telefonu-112285117

• Wındows Phone bak

• Genellikle internet içinse lumia 925 baya iyidir iphone 4s de alabilirsin android tercih edersen lg optimus g

• quote:

quote:

quote:

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/lg-d802-g2-32-gb-akilli-telefonu-112285117

Ben 16 GB'lik G2 alıyorum 1500 liraya.Ama istersem 1000 lirayada bulabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18

quote:

quote:

quote:

Ben 16 GB'lik G2 alıyorum 1500 liraya.Ama istersem 1000 lirayada bulabilirim.

Alıntıları Göster
    İnternet için alıyorsanız lumia 1320 tavsiye edebilirim ekran büyük şarjıda iyi gidiyor microsoftun işletim sistemi olduğu için google chrome vs. tarayıcılar şimdilik yok alternatif olarak uc browser var marketi ilk çıktığı gibi değil epey gelişme var ben istediğim uygulamaları buldum 8.1 güncellemeside gelecek yakında market dahada gelişecek düşünebilirsiniz onun dışında yine büyük ekran olsun derseniz galaxy mega modelinide tavsiye edebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Z1mBaBwE

İnternet için alıyorsanız lumia 1320 tavsiye edebilirim ekran büyük şarjıda iyi gidiyor microsoftun işletim sistemi olduğu için google chrome vs. tarayıcılar şimdilik yok alternatif olarak uc browser var marketi ilk çıktığı gibi değil epey gelişme var ben istediğim uygulamaları buldum 8.1 güncellemeside gelecek yakında market dahada gelişecek düşünebilirsiniz onun dışında yine büyük ekran olsun derseniz galaxy mega modelinide tavsiye edebilirim.

Sadece internete girecekseniz lumia 1320

• quote:

Orijinalden alıntı: 0z0z

quote:

Orijinalden alıntı: Z1mBaBwE

Sadece internete girecekseniz lumia 1320

Alıntıları Göster
    Lumia 925 veya 920 , sony xperia sp arasında kaldım, xperia sp fiyat olarak cezbediyor beni, lumia ise windows olması avantaj mı değil mi konusundayım

• quote:

Lumia 925 veya 920 , sony xperia sp arasında kaldım, xperia sp fiyat olarak cezbediyor beni, lumia ise windows olması avantaj mı değil mi konusundayım

İnternet için kullanıcam demişsin o zaman Windows Phone işini görür hatta fazlasıyla Explorer çok iyi az veri harcıyor ve hızlı kasma yok html 5 desteği çok iyi tarayıcının Windows Phoneda sadece whatsapp sorunlu Facebook falan sorunsuz bende yani tavsiye ederim Windows Phone

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O bütçeye Xperia Sp
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amorcalient

O bütçeye Xperia Sp
    920 ile xperia sp arasındayım, 920 kamerası çok iyi ama windows phone, yani whatsapp falan sorunlu demiş arkadaş saolsun uyarmış, xperia sp dede ısınıyor falan diyenler var gerçi pek problem değil ancak sony kalitesi var birde işin içinde kararsız kaldım,

g2 1270 tl falan o fiyatlara çıkmayacağım açıkçası
  • quote:

920 ile xperia sp arasındayım, 920 kamerası çok iyi ama windows phone, yani whatsapp falan sorunlu demiş arkadaş saolsun uyarmış, xperia sp dede ısınıyor falan diyenler var gerçi pek problem değil ancak sony kalitesi var birde işin içinde kararsız kaldım,

g2 1270 tl falan o fiyatlara çıkmayacağım açıkçası

Alıntıları Göster
    Xperia Sp senin için yeterli

• quote:

Orijinalden alıntı: Lightr

Xperia Sp senin için yeterli

Alıntıları Göster
    920 nin kamera kalitesi sp de var mıdır dostlar , windows işletimi geçtim artık kamerasındayım bugün ya da yarın alacağım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.