Şimdi Ara

1000 TL civarı laptop(dizüstü) bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1000 TL civarında dizüstü bilgisayar alacağım bununla ilgili tavsiye ve görüşlerinize ihtiyacım var.
    Alacağım bilgisayardan oyun beklentim yok, program dilleri üzerinde çalışmak ve solidworks gibi birkaç çizim programını başlangıç seviyesinde kullanmak için alacağım.

İnternet üzerinde bayağı bir araştırma yaptım birkaç bir şey şekillendi kafamda fakat birkaç sorum olacak:

-amd a6 işlemcili r5 m330 ekran kartlı bir bilgisayar almak mı daha mantıklı yoksa aynı özellikte i3 ve paylaşımlı ekran kartı olan modeli mi ?
    -Marka olarak asus lenovo hp ve acer bakıyorum öncelik sıralaması bu şekilde uzak durmam gereken var mı arasından ?
    -Ve son olarak sizin her türlü bilgisayar önerilerize açığım ve ihtiyacım var, yardımınız ve ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.

• Aynı şekilde bende bin liralık notebook arıyorum. iş görecek ofis işleri yapacak.
  • http://www.bilisimport.com/urun/lenovo-notebook-g510-59-431906-i3-4000m-2-40-ghz-4gb-500gb-15-6-hd-led-2gb-vga-dos-cam-blt

linkteki ürünü tavsiye ederim. işlemcisi fiyatına göre oldukça iyi. i3-u işlemcilerden farklı ve onlardan daha iyi, i5-5200u işemciyele arasında yüzde onluk bir performans farkı var. çizim programlarını kaldırır diye düşünüyorum ama tabi hangi programın hangi sistem gereksinimleri olduguna da bakmak lazım. ekran kartı iyi değil ama bu fiyatta harici ekran kartı olması gene de iyi sayılır.genel kullanım ve işlemci gerektiren programlar için alınabilir, oyun için alınmaz.

• Bunlara işletim sistemi de almamız gerekir işletim sistemli olsa iyi olacak sanki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2500 TL Oyun Bilgisayarı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.