Şimdi Ara

1000 tl civarlarında Blu Ray

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 1000 tl civarlarında Blu Ray almak istiyorum Oppo 93 EU ve Marantz UD5005 3D gözüme çarpanlar farklı tavsiyelerinizi bekliyorum saygılar

• fikri olan yok mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her iki seçtiğin BD ler de ok dir ama fiyatlarını bilmiyorum TR de malaesf bu "MARKA" lar çok ciddi KAZIK satılıyor

İmzana bakarsam;"kalite" bir şey istiyorsun! ama 1 kağıda ne kadar kalite bulunuyor orası tartışma konusu veya 2.el düşünüyormusun ama gel gör ki bu "MARKA" ların 2.elleri bile
    biz de hala ciddi KAZIK!

Ve en önemlisi bu BD ile neler yapacaksın? salt BD mi izlemesi(yeni model cihazların hiç birisi artık "çakma-BD" oynatmıyor! "CINAVIA" koruması sebebiyle!
    ext.HDD bağlayp da cihazı MPlayer gibi kullanma durumun nedir?

artık günümüz de insanlar bu cihazlardan bir dolu atraksiyon yapıyor veya yapmak istiyor dolayısıyla sen de spesifik olarak bu BD den şunu şunu yapmak istiyorum diye de sormalısın!

++

Bana sorarsan malum MARKA ların dışında ki bu ara da MARKA lar dediğin zaman,bunu sen de iyi bilirsin ciddi pahalı bu meretler biz de dolayıaıyla daha alt markalara inmen gerekiyor
    Samy/Sony/LGE/Pany v.s gibi

Pany den 500 serisi mükemmel bir cihaz(TR ye bu ithal edilmedi ve pahalı bir cihaz,Avrupadan araştır ama ciddi manada iyi bir seri bu!) genel olarak Pany lerin neredeyse tüm BD serileri
    çok iyidir,örneğin bende 2012 model 320 var çok memnunum

Ama 500 serisi 1 kağıdı geçiyor diye biliyorum!
    Phil den yine oldukça pahalı olarak 9700 serisi var sanırım Pany den de daha iyi bu cihaz! € 500/550 gibiydi bir aralar ve çok zor bulunuyor(üretimi bitti)

Bend e bir tane daha BD var imzada görünün Tosh dan 5400 serisi,çok memnunum ve bana göre Pany den biraz daha iyi(upscale süper!) 6400 serisi çıktı tam alacaktım hız kestim şimdilik
    ama hala BD olarak listemdedir! € 200 lerde gibi fiyatı hem BD hem de MP olarak kullanıyorum(MKV/DTS ler ok dir,çoğu format yine ok ama FLV açmaz veya bazı MOV ları yine açmaz ama onlarla da
    zaten işim yok F/P olarak çok ciddi tavsiyemdir Tosh lar!

Pany den sanırım bir de 700 serisi çıktı bunlar 500 ile birlikte Pany deki HiEnd en sıkı BD lerdir "MARKA" lar ile de ciddi kapışır bunlar!

++
    CAN

• öncelikle bukadar zahmet edip açıklamada bulunduğunuz için çok teşekkür ederim benim beklentim tek cihazla işi bitirmek cd-sacd.db.usb. heosini tek cihazla bitirmek amacım fiyat konusunda da dediğin gibi çok pahalılar ama oppo nun iç yapısı işçilik tartışılmaz bakalım en kötü ihtimal PIONEER BDP-140 150 alınabilir sanırım
  • Pio 140/150/450 gibi BD ler ile o bahsettiğin cihazlar farklı kulvarlar da,ayrıca "all-in-one" BD biraz zor gibi+
  • Philips 9700 serisine bak buram buram kalite
    ayrıca pioya fw yazan çinli buna yazmaya başladı

• Hocam ben bir ara 9700 yazılmıştım belki hatırlarsın,ayrıca dediğin doğru çok ciddi kalite bu meret yaw,bana göre Oppo dan ileridir geri değil! ancak ne hikmetse Phil bunu bir türlü öne çıkaramadı
    ve bir numara yapamadı üstelik üretimi de bittis anıyorum zira cihaz sanırım 2012 model idi ama gerçekten herifler acaip kalite ve şık bir alet üretmişlerdi

Ve bahsettiğin şu uyanık Çin liler buna CFW yazıyorlarsa olay bitmiş demektir! ben yine kesin listeme bunu alırım ancak merak ettiğim,CFW den sonra resim kalitesinde filan düşme oluyormu??
    eğer öyle ise bu beni bozar Hocam,bir sürü atraksiyon yapıyor diye ben resimden kesinlikle ödün vermem! bana çakma işi için Cinavia yı kaldırsın ve Region-Free yapsın yeter de artar bile

9700 den ben bir de şunun için vazgeçmiştim,bu meret 1Tb üstü HDD leri tanımıyor Hocam!! ben de şimdi 2Tb kullanıyorum,o zaman bu iş yatar demiştim,kısaca cihaz max.1Tb destekliyor
    ayrıca FAT32/NTFS olayını şimdi unuttum,şayet FAT32 ise yine işimize yaramazdı...

Sen takip ediyorsun bu işleri bir bilgi bulursan 9700 için bana ulaştır ltf+

Bu ara da ben Pany 320 için CFW buldum(ücretli) İngiltere de bir firma bunu yapıp satıyor hem de uzun zamandır,fiyatı £ 60 bana makul geldi,zira artık Cinevia sız cihaz kalmadı! bunu hallediyor+
    region-free oluyor v.s bir ara satacaktım 320 BD yi sonra bu haberi öğrendim vazgeçtim ve CFW yi alacağım yakın zamanda,zira Pany lerin de tüm BD leri resim kalitesi olarak çok iyi ben bunu
    € 185 e almıştım şimdi bir 170/180 kağıt daha verip istediğim şekle döndürürüm,diye düşündüm++

• Abi 9700de cfw ile resim kalitesinde bir düşme oluyor mudur bilmem çünkü denemek lazım konu çin forumlarında tartışılıyor tamamen çince google translate de muhtemelen saçma sapan çeviriyordur
    ama adam bütün enerjisini 9700e yönlendirdi
    sırf bu yüzden 100 dolar civarında sattığı piooner 140-150-160-440-450 ve lx-55 cfw lerini ücretsiz olarak indirime sundu

ben olsam sadece cinavia ve region free için 60 Sterling vermem 9700e yazılırdım
    sen niye yazılmıyorsun dersen lx-55e cfw dahil 1250 tl bayıldım resim kalitesinin lx-55 üzerine ne kattığını görmeden ve test etmeden bir 9700 macerasına daha atılamam

• Hocam elim de 2 panel olunca,geçmişte 2 tane BD almıştım,Tosh MP olarak kullanılıyor,ama BD olarak resim kalitesi Pany den daha iyi ve bana göre en iyi markalar ile kapışır! o derece iyi
    ayrıca ben SD de izliyorum ve bu konuda Tosh yine bana göre en iyisi upscaling işinde
    Diğer Pany 320 ise zaten alınmış yatıyor gibi,şimdi yeniden cihaz almak yerine buna CFW alayım diyorum,haybeye bir daha cihaz parası vermiyeyim diyorum dolayısıyla £ 60 kağıt bayılıp
    o cihazı istediğim yere getirebiliyorum yani bana çok daha hesaplıya mal olacak

Diğer yandan 9700 de tahminim çok çok sıkı bir cihaz olduğu,Singapur da bir ara site bulmuştum herifler takmışlar bu cihaza! CFW bekliyorlardı geçen sene ve gördüğüm kadarıyla bu meret
    Avrupadan ziyade bazı güneydoğu ülkeleri ile Çin de v.s ciddi tutulmuş ki o uyanık da buna şimdi CFW yazıyor bu ara da en son 9700 € 500/550 gibiydi yaw çok pahalı bana
    iki tane BD varken+320 için de £ 60 kağıda CFW varken 9700 almak fazla macera olur Hocam

bir süre daha beklemede kalayım en iyisi ama 9700 olayı çok iyi olmuş yaw

• Sen de haklısın abi ama ilk defa alacaklar için sıkı bir alternatif

• bugün biraz araştırdım ve herifler anladığım kadarıyla Pio nun CFW lerini artık beleş veriyorlar
    9700 için CFW göremedim henüz
    ben yine diyorumki,elimdeki Pany 320 için £ 60 kağıt verip CFW yi satın almak,böylece Cinavia kalkıyor+multi-zone oluyor

bu arada yeni hangi BD yi alsan kafadan Cinavia geliyor artık multi-zone belki çok önemli değil ama Cinavia işi ciddi bozuyor yaw

• SELAM MARANTZ BD5004 ALMIŞ BULUNUYORUM FENA DEĞİL SD KART YERİNE USB OLAYDI ÇOK İYİ OLURDU KISMET TEŞEKKÜRLER HERKESE....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.