Şimdi Ara

Kumanda eşleştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Botech wzone tv box aldım. Tv nin sesini bu kumanda ile açıp kısmak istiyorum. Böyle bir şey mümkün mü? Tv kumandasının tuşlarından atama yapabiliyor muyum?

Kumanda eşleştirme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brobiy -- 9 Ekim 2022; 13:7:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Botech Wzone Kumanda Eşleştirme Rehberi

Botech Wzone kumandanız çalışmıyorsa, cihazınızla yeniden eşleştirmeniz gerekebilir. İşte adım adım bir rehber:

Adım 1: Kumandanızı Açın

Kumandanızdaki güç düğmesine basın.

Adım 2: TV'nizi Açın

Eşleştirme işlemine başlamak için TV'nizi açın.

Adım 3: Kumandayı Eşleştirme Moduna Geçirin

Kumandanızda genellikle "Eşleştir" veya "Eşleştirme" yazan bir düğme bulunur. Bu düğmeye basılı tutun ve kumandanın LED ışığı yanıp sönmeye başlayana kadar bekleyin.

Adım 4: TV'de Eşleştirme İşlemini Başlatın

TV'nizin uzaktan kumanda ayarlarına gidin ve "Yeni Uzaktan Kumanda Ekle" veya benzeri bir seçeneği arayın.

Adım 5: Kumandayı TV ile Eşleştirin

Televizyonunuzdaki ekranda kumanda eşleştirme talimatlarını göreceksiniz. Bunları takip edin ve kumandanızı TV'nizle eşleştirin.

Adım 6: Eşleştirmeyi Onaylayın

Kumanda eşleştirildikten sonra, kumandanızdaki LED ışığı yanıp sönmeyi durduracaktır. Kumandanın TV'nizi kontrol ettiğinden emin olmak için bir düğmeye basın.

Ek İpuçları:

• Eşleştirme işlemi sırasında kumandayı TV'nize yakın tutun.
    • Sorun devam ederse, pilleri değiştirin veya kumandayı sıfırlayın.
    • Botech Wzone kumanda eşleştirme işlemi ile ilgili daha fazla bilgi için üreticinin kılavuzuna bakabilirsiniz.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bende aynısından aldım Homotics Box Q . Cihaz ayarlarında ses kontrolünü tv den mi box tan mı yapmasını istediğini seçebiliyorsun ama tv yi seçince hiçbir işlem yapmıyor. Nasıl eşleyeceğimi çözemedim, sadece tv yi kapatıp açma tuşuna atama yapabiliyorum başka atama yapamadım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.