Botech wzone tv box aldım. Tv nin sesini bu kumanda ile açıp kısmak istiyorum. Böyle bir şey mümkün mü? Tv kumandasının tuşlarından atama yapabiliyor muyum? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brobiy -- 9 Ekim 2022; 13:7:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Botech Wzone Kumanda Eşleştirme Rehberi
Botech Wzone kumandanız çalışmıyorsa, cihazınızla yeniden eşleştirmeniz gerekebilir. İşte adım adım bir rehber:
Adım 1: Kumandanızı Açın
Kumandanızdaki güç düğmesine basın.
Adım 2: TV'nizi Açın
Eşleştirme işlemine başlamak için TV'nizi açın.
Adım 3: Kumandayı Eşleştirme Moduna Geçirin
Kumandanızda genellikle "Eşleştir" veya "Eşleştirme" yazan bir düğme bulunur. Bu düğmeye basılı tutun ve kumandanın LED ışığı yanıp sönmeye başlayana kadar bekleyin.
Adım 4: TV'de Eşleştirme İşlemini Başlatın
TV'nizin uzaktan kumanda ayarlarına gidin ve "Yeni Uzaktan Kumanda Ekle" veya benzeri bir seçeneği arayın.
Adım 5: Kumandayı TV ile Eşleştirin
Televizyonunuzdaki ekranda kumanda eşleştirme talimatlarını göreceksiniz. Bunları takip edin ve kumandanızı TV'nizle eşleştirin.
Adım 6: Eşleştirmeyi Onaylayın
Kumanda eşleştirildikten sonra, kumandanızdaki LED ışığı yanıp sönmeyi durduracaktır. Kumandanın TV'nizi kontrol ettiğinden emin olmak için bir düğmeye basın.
Ek İpuçları:
- Eşleştirme işlemi sırasında kumandayı TV'nize yakın tutun.
- Sorun devam ederse, pilleri değiştirin veya kumandayı sıfırlayın.
- Botech Wzone kumanda eşleştirme işlemi ile ilgili daha fazla bilgi için üreticinin kılavuzuna bakabilirsiniz.