Nİ-Mh Şarj Cihazı Ni-CD Pili Şarj Eder mi?
Merhaba arkadaşlar, GP B441 pil şarj cihazı ile linkini attığım Ni-cd pilleri şarj edebilir miyim bir problem olur mu?
Sadece 1 tv Sadece 1 odada çalışmıyor
TRAFİK CEZASINA İTİRAZIN REDDİNE İTİRAZ
Arkadaşlar merhaba, kırmızı ışık ihlali yaptığıma dair plakama ceza geldi, böyle bir ihlal yapmadım zaten cezada hiçbir delil fotoğraf vb. bulunmuyor. Delilsiz trafik cezalarının iptal edilmesine dair bir sürü emsal karar olmasına rağmen sulh ceza mahkemesine itirazda bulundum ancak itirazım kesin olarak reddedildi. Bu kararı üs mahkemeye taşıyabilir miyim? Yoksa anca anayasa mahkemesine bireysel başvuru mu yapmalıyım?
Bir kişinin sözüne bakarak günümüz teknolojisinde ispatsız delilsiz kafalarına göre ceza yazıyorlar. Mahkeme de anayasaya aykırı şekilde (masumiyet karinesine aykırı)karar veriyor. Böyle saçma hukuk sistemi olamaz.
YENİLENEN İLAM İLE İCRA DOSYASINI YENİDEN BAŞLATMA
Arkadaşlar merhaba, benim lehime sonuçlanmış 10.245,06 TL alacağım olan ilam mevcuttu. Buna istinaden faiz ve diğer giderlerle birlikte birlikte 12.504,63 TL icra başlatmıştım. Harçlarla birlikte karşı tarafın yatırması gereken miktar 13.696,95 TL idi. Karşı taraf 13.128,00 TL yatırdı. Kesintiler ile hesabıma 11.739,99 TL yatırıldı. Daha sonra dosya takipsizlikten kapandı.
Şimdi karşı tarafın itirazı sonucu istinafta itiraz edildi ve tekrar yargılama yapıldı. Bu sefer lehime 12.000,TL kesin karar verildi. Ben şimdi aradaki alacağım meblağı nasıl hesaplamalıyım.
12.000,00 TL - 10.245,06 TL = 1.754,94 TL + faiz ve diğer giderleri ekleyerek aynı icra dosyasının tekrar açılmasını talep etmem mi gerekiyor? Yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar merhaba, benim isofixli oto koltuğum var fakat top tether yani üstten bağlantısı yok. Ben ekstra bir kancalı kemeri koltuğun sırt minderinin altından geçecek şekilde etrafından dolayıp üstten araç şasesine takmayı düşündüm. Böyle bir bağlantı yapsam nasıl olur? Ek bir kemer aparatı baktım ama bulamadım tavsiye verebilecek var mı?
Depo Hard Diski Yedekleme
Arkadaşlar merhaba,
İşletim sistemi haricinde pc de 2 adet depolama amaçlı hard disk takılı. Birisi "Depo", diğeri "Depo Yedek" adında.
Yapmak istediğim Depo isimli hard diske attığım herhangi bir dosya/resim/video/klasör vb. otomatik olarak Depo Yedek isimli disktede oluşsun ve Depo İsimli hard diskten sildiğim bir dosya otomatikmen Depo Yedek isimli diskten de silinsin.
Bunu yapabileceğim bir uygulama var mı acaba?
Aliexpres Bu Hafıza Kartı Alınır Mı?
Arkadaşlar bebek kamerasında kullanmak üzere böyle bir hafıza kartı almak istiyorum fiyat normalden ucuz ama ürün yorumları olumlu. Sahte olma olasılığı nedir sizce alınır mı?
Tecbot M1 Robot Süpürge Kullananlar
Arkadaşlar internette çok bilgi bulamadım, kullanıp deneyimleyen var mı artı eksi yönleri nelerdir, alınır mı?
TÜRK TELEKOM DAİREYE KADAR FİBER YARDIM!
Arkadaşlar şöyle bir sorum var. Binamda Türk Telekom ve Superonline fiber kutusu mevcut. Superonline FTTH olarak eve kadar fiber kullanıyorum. Taahhüdüm bitiyor ve poyraz nete geçmek istiyorum. Poyraz nette sorgulama yaptığımda VDSL olarak görünüyor. Superonline ile Türk Telekom Fiber kutuları yan yana (1 karış). Bağlamaya geldiklerinde benim dairemdem Superonline kutusuna giden fiber kabloyu Türk Telekom kutusuna aldırarak FTTH bağlantı yapmalarını sağlayabilir miyim?
Q96 Max Android Box Kullananlar
Arkadaşlar aliexpressten bu box ı aldım cihazı resetleme için av butonu yok, sol tarafta açma kapama tuşu var oradan da hard reset menüsüne giremiyorum, short pinini de bilmiyorum. Bu cihazla ilgili bilgisi olan var mı, reset butonu, short pin yerini, veya rom bulabilir miyiz?
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 207
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 51.315 (Bu ay: 456)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 340 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası