Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM DAİREYE KADAR FİBER YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şöyle bir sorum var. Binamda Türk Telekom ve Superonline fiber kutusu mevcut. Superonline FTTH olarak eve kadar fiber kullanıyorum. Taahhüdüm bitiyor ve poyraz nete geçmek istiyorum. Poyraz nette sorgulama yaptığımda VDSL olarak görünüyor. Superonline ile Türk Telekom Fiber kutuları yan yana (1 karış). Bağlamaya geldiklerinde benim dairemdem Superonline kutusuna giden fiber kabloyu Türk Telekom kutusuna aldırarak FTTH bağlantı yapmalarını sağlayabilir miyim?

• fiber kutusu dediğin şey fttb(vdsl) olabilir fotoğrafını atabilir misiniz?

• Bilmiyorum eve gidince tekrar çekerim ama internetten örnek olarak buldum bunun gibi bir kutu.

• wantastik W kullanıcısına yanıt
    Evet sayın Dopz hocamın da dediği gibi bu bir VDSL kabinidir. Dolayısıyla bu kabinden dairenize fiber kablo çekilemez.
  • Anladım hocam teşekkür ederim bilgilendirme için.

• wantastik W kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, iyi forumlar.
  • Süperonline Fiberi üzerinden ucuza Fiber hizmet almak isterseniz Millenicom firmasına bakabilirsiniz

Fiyatlar şöyle

24mbit 140

35mbit 150

100mbit 170

• Kablo Superonline'a ait ise Türk Telekom için ayrı kablo çektirme iz gerekiyor, yasak olduğu için görevli zaten o kablo ile bağlamaya yanaşmaz. Duruma göre Türk Telekom size kabloyu verir kendiniz çekin der veya Türk Telekom ekipleri de çekebiliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.