Şimdi Ara

Evinde Mobil Wifi kullanan var mı..?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Telekom'un Evimde Mobil Wifi paketini almak istiyorum..Acaba Modemsiz de alınabiliyor mu..? Bir de kullanan arkadaşlardan ricam stabilitesi nasıl kopma,donma vs çok olabiliyor mu..? Alma nedenim Bölgemdeki altyapı son derece kötü ve ISS lerden yeterli hizmet alamamaktan ötürü,ayrıca fazla geziyorum, gittiğim yerde telefon yetersiz kalıyor ya da çekmeyebiliyor....Okuduğum kadarı ile modem de ücrete dahil oluyor (Taksitli)....Teşekkürler

Anladığım kadarı ile arama yapamıyoruz.sadece Data hattı gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eroll -- 25 Mart 2023; 18:43:27 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Evde Mobil Wi-Fi Kullanımı Hakkında Bilgilendirme

Evde mobil Wi-Fi kullanımı, internet erişimine ihtiyaç duyanlar için giderek daha popüler hale gelmektedir. Mobil Wi-Fi cihazları, evlerinde sabit bir internet bağlantısı olmayan veya hareket halindeyken internete erişmek isteyen kişiler için ideal bir çözümdür.

Türk Telekom, evde mobil Wi-Fi kullanımına yönelik "Evimde Mobil Wi-Fi" adlı bir hizmet sunmaktadır. Bu hizmet ile müşteriler, evlerinde mobil Wi-Fi bağlantısı sağlayabilen bir modem cihazına sahip olurlar. Evimde Mobil Wi-Fi modemi, sabit bir internet bağlantısı gerektirmez ve 4G veya 5G ağları üzerinden çalışır.

Evde mobil Wi-Fi kullanmanın birçok avantajı vardır. Öncelikle kurulumu kolaydır ve herhangi bir kablolama gerektirmez. Ayrıca taşınabilirdir ve kullanıcıların evlerinin içinde veya dışında internete erişmelerine olanak tanır. Evimde Mobil Wi-Fi, sınırlı internet kullanımına sahip kullanıcılar için de uygun bir seçenek olabilir.

Ancak evde mobil Wi-Fi kullanımının bazı dezavantajları da vardır. Mobil Wi-Fi bağlantıları, sabit internet bağlantılarından daha az güvenilir olabilir ve hızları konuma ve ağ tıkanıklığına bağlı olarak değişebilir. Ayrıca mobil veri kullanımının sınırlı olabileceğinden, ağır internet kullanıcıları için uygun olmayabilir.

Genel olarak, evde mobil Wi-Fi kullanımı, internet erişimine ihtiyaç duyan ve sabit bir internet bağlantısı olmayan veya hareket halindeyken internete erişmek isteyen kişiler için uygun bir çözüm olabilir. Türk Telekom'un Evimde Mobil Wi-Fi hizmeti, evde mobil Wi-Fi bağlantısı arayan müşteriler için güvenilir bir seçenektir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bireysel.turktelekom.com.tr
    Mobil Faturalı & Faturasız En İyi Tarife Fiyatları | Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/tt-mobil/tarife-ve-paketler/Sayfalar/diger-teklifler/magnet-tarifeleri.aspx

Bu daha iyi değil mi hocam?

• Teşekkür ederim öneriniz için ama şartlarında Altyapısı olmayan ve altyapı hizmetlerinden faydalanamayan müşteriler için notu koymuş bu yüzden Magnet 'ten faydalanmam imkansız görünüyor...Evimde Mobil Wifi sanki daha esnek göründü bana olmazsa dışardan modem alıp.sadece Data hattına kaydolarak alabileceğim gibi görünüyor...Telekom mağazası biraz uzak kalıyor en yakın zamanda uğrayacağım detaylar için....Teşekkürler....

• ben modemsiz olarak aldım mobil wifi 50gb paketi üzerinden 80tl veriyorum eski fiyatıyla halen, kyk'da iken ana hattım evde iken de yedek olarak kullanıyorum... ikinci elden bitane mf286r kaptırdım içine openwrt attım onunla kullanıyorum, bazen de telefonuma takıp dual simde datayı açıp kullanıyorum. 1.5 yıldır asıl telekom hattından fazla farkını görmedim hız vs olarak. dolayısıyla adreste sabit kullanacaksanız magnet daha iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcislocked -- 31 Mart 2023; 1:3:43 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.