Bildirim
1000 TL Eczane için pc
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: NumberOneMercury
Bir arkadaşım eczanesinde kullanmak için öneri istedi. Bütçesi monitör dahil 1000 TL civarı. Sistemin stabil olması önemli OC yapılmayacak, hangi işlemci ve onboard ekran kartlı anakartı önerirsiniz, yarın vatandan alıcaz.
Leptop alın geçin derim ben. -
-
Oyun oynamayacaksa pentium g2020+anakart(piyasayi takip etmiyorum bu aralar orta seviye bir analart onerirler)+4 gb ram +128 yada 256 gb ssd daha mantikli olur gibi geldi bana.Gunluk kullanimda islemciden ziyaden ssd daha cok on plana cikar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Eczane için laptop al en iyisi.Bende 3 tane laptop var çok rahatım,tek eksik ssd laptoplar için...
Kasaydı monitördü klavye mause kablosuydu uğraşmazsın.
Hem elektrik giderse rahatça kullanmaya dewam ediyorsun Eczanem i...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: NumberOneMercury
Bir arkadaşım eczanesinde kullanmak için öneri istedi. Bütçesi monitör dahil 1000 TL civarı. Sistemin stabil olması önemli OC yapılmayacak, hangi işlemci ve onboard ekran kartlı anakartı önerirsiniz, yarın vatandan alıcaz.
İşlemci: Intel i3 3220 Soket 1155
Anakart: MSI H61M-P31/W8 Soket 1155
RAM: Corsair 4 GB XMS3 DDR3 1333 MHz CL9
Hard Disk: Seagate 3.5" 500 GB SATA 3.0 16 MB 7200 Rpm
DVD: ASUS DRW-24B5ST 24X DL SATA Siyah (Kutusuz)
Kasa+PSU: Everest 706B 350 Watt MidT ATX Siyah
Monitör: AOC 20" E2062V 5 ms LED 1600x900 DVI-D VGA 0.27 px
TOPLAM: 985 lira %25 indirimli fiyatlarla.. Vatan'dan toplandı..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X